USB TF kart ile Bluetooth Stereo 3.5 mm Ses Alıcı Modülü MP3/ WMA/ WAV/ FLAC çalar-amp çıkışı çözme

v3894

Yeni ürün

58.30TL

Etiketler: modül ses bluetooth, modül alıcı, modül bluetooth, Ucuz modül ses bluetooth, Yüksek Kalite modülü alıcısı, Çin modülü bluetooth Tedarikçiler.

USB TF kart ile Bluetooth Stereo 3.5 mm Ses Alıcı Modülü MP3/ WMA/ WAV/ FLAC çalar-amp çıkışı çözme

Özellikleri: ses girişi Üç çeşit: Bluetooth almak; USB çözme oyun; TF kartı kod çözme oynamak. Güç: DC5V ; Etkin bluetooth iletim mesafesi: 10~15 metre. Destek birden fazla biçimleri: MP3, WMA, WAV, FLAC. Ön çıkış doğrudan kulaklık teşvik veya arka amplifikatör bağlanabilir. Birim telefonunuzu blueto oth fonksiyonu ile(veya diğer cihazlar) veya düğme bu gemide kontrol edilebilir.

Çalışma:

MODU: "MOD" düğmesine udio bir giriş üç tür arasında geçiş yapmak için tuşuna basın, Bluetooth almak; USB kod çözme oynamak; TF kartı kod çözme oynamak. SONRAKİ: kısa basın "SONRAKİ" hacim artışı bir sonraki şarkı, uzun basın "İLERİ" düğmesine oynamak için düğmesine basın. Ses seviyesini GERİ: kısa basın oynamak için "GERİ" düğmesini bir önceki şarkı, uzun basın "Geri" düğmesini. (USB yalnızca geçerli veya TF kartı çalma modu) EQ: ses efekti yöneticisi. (Eğer senin pasif hoparlör kutusu ise, lütfen bağlayın amplifikatör ilk) ses Çıkışı: kulaklık bağlamak için, aktif hoparlör kutusu veya amp-lifier.

Bağlantı:

1. Güç için Micro USB bağlantısı, DC 5 V ile çalışan ilk ya da kendi güç lehim istiyorsanız eğer bu yol alabilir. Sonra ya da ses çıkışı için kulaklık veya amplifikatör aktif hoparlör kutusu bağlayın. 2. (Örneğin, dizüstü bilgisayarlar, tablet PC'ler, vb.) Bluetooth ses akışı çıkışı desteği ile cep telefonunuzun Bluetooth fonksiyonu veya diğer cihazlar açmak, telefonunuzun(ya da bluetooth bağlantısı kararsız olacak) önce bağlı olduğunu lütfen önce silmek diğer bluetooth cihazları, ve sonra telefon otomatik olarak Arama modülü ile eşleştirme kodları veya düğme ezme gerekli ekleyecek. Başarılı bir bağlantıdan sonra, telefonu modülü Xpecial ses LED yanıp söner mavi iken bağlı olduğunu gösterir.

Paket İçerir: 1 x Bluetooth Ses Alıcı Kurulu (çok İşlevli Oyuncu)

  • Güç:
  • Etkin bluetooth iletim uyku: 10~15 metre.
  • Model Numarası: Bluetooth Ses Alıcısı
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.