200PCS/LOT 30*15 mm mat Gümüş GEÇERSİZ etiket, güvenlik etiketi, garanti mühür bırakarak, kelime "BOŞLUK"kaldırılan

v39373

Yeni ürün

60.36TL

Etiketler: etiket tabancası, etiket baskı etiket, çıkartmalar Fransız, Ucuz sticker etiket tabancası, Yüksek Kaliteli etiket baskı, Çin Fransız Tedarikçiler etiketler.

Firmamız geçersiz etiket üretiminde uzmanlaşmış, ücretsiz etiket tasarım, çok teşekkür ederim yardımcı olabiliriz. özel isteğiniz, metin gibi göre içerik, renkler, vb. Özellikle kutularında kullanılır KULLANIR. Bilgisayar aksesuarları, elektronik marka. eğer etiket yapımı, stok, yeniden yazdırmak istiyorsanız, etiket bizim değil, bu bizim maliyet artacaktır. eğer özel bir etiket ADEDİ yapsaydı:etiket Bu tür Toptan soyulmuştu sonra kelime" BOŞLUK bırakarak" olur 10000PİECE Ürün Açıklaması: ürün: Güvenlik çıkartmalar Boyutu: 30X15mm Malzeme : PET mat Gümüş NOT:

1)özel tasarım ve karışık toptan kabul Ediyoruz,en kaliteli ürünler, en iyi fiyat ve en iyi hizmeti arz etmek için söz veriyoruz.

2)Sürekli Uluslararası Pazar standartlarına uygun yeni tasarımlar başlattık. Daha fazla bilgi için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Nakliye:

1) yerine sadece $200 sipariş, EMS tarafından veya sizin için ücretsiz nakliye DHL olabilir, EMS, Çin Post Hava Posta koli ile kargo ücretsiz veriyoruz.

2) Çin posta paket gelmesi 10-15 gün sürer, EMS veya DHL ulaşmak için 7 ila 3 gün sürer, bazı bölgelere daha uzun olabilir. 3)ödeme 2 ila 5 gün içinde sizin için sevkiyat düzenlemek, özel durumlar dışında olacağız, bekle lütfen!!!!! 4)ürünlerin durumu stokta var, hemen size haber vereceğiz.

Nakliye ambalaj:

1)Profesyonel lojistik ürünleri daha güvenli taşıma için ambalaj

2)Eğer ambalaj üzerinde herhangi bir gereksinimleri Varsa, lütfen bizimle irtibata geçin, tam talebi karşılamak için kararlıyız

Geribildirim:

1)Görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen bu kadar, teşekkür ederim! bizim ürün veya hizmet ile memnun değilseniz büyük geribildirim için bir kaç saniye sürebilir.

2)her zaman sizin için en iyi ürünler için en düşük fiyat ve hizmet sunuyoruz.

3)nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmeye çalışın ve mutlu bir alışveriş ruh seni burada bırakacağız. Teşekkür ederim!

  • Model Numarası: Bin yedi yüz elli
  • Şekil: dikdörtgen
  • Boyutu: 30*15
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: (200 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.