Sega Genesis İçin İçin Turrican 16 bit MD Oyun Kartı Mega Drive

v40823

Yeni ürün

44.58TL 35.67TL

Etiketler: 16 bit, md oyun, 16 bit md, Ucuz 16 bit, Yüksek Kalite md oyun, Çin 16 bit md Tedarikçiler.

16 1 Genesis Mega Drive için Sega MD Oyun Kartı bit. PCB Bondingfinger kalınlığı 1.6 mm, (bazı eski oyuncular sadece 2005 desteği 1.2 mm önce yapılmış) pazarında %98 yeni yapılan oyuncular upport S. Uzunluğu 84mm var. Eğer PCB parsel aldıktan sonra oyun oyuncu uymuyorsa, lütfen sorunu çözmek için bize video için mesaj bırakın. Eğer oyun oyuncu size uymuyorsa, onu sorumlu değiliz.

2. Bu oyunlar ucuz yaptı, DİY kaydetme fonksiyonu destek değil.Eğer negatif geribildirim bırakarak gibi 3 varsa (emir değil). Her bağlantı açıklanan ve etiketler farklı olabilir gibi kart göndeririz . Eğer tam olarak bağlantı aynı etiketler gerekiyorsa messgages bırakın. Bu ürün için diğer özel gereksinimi varsa, ayrıntılar için soruşturma için ödeme yapmadan önce bize bir mesaj bırakın lütfen. Eğer özel gereksinimi bize yoksa anlaşmamız iletişim kurmadan mesaj bırakırsanız özel gereksinimi yok sayılır ve reklam bizim belirtildiği gibi göndereceğiz , bu tür bir durumda kaynaklanan sorunlardan sorumlu değiliz. 4. EUR/ABD shell ve JAPON kabuk alıyoruz . Lütfen kabuk türünü seçin, ya da Rastgele Kabuk göndereceğiz.

NOT:

1. Çoğu Oyun farklı ülke veya bölgede ( PAL-AB, NTSC-USA, NTSC-JP ) Serbest Bölge, destek Mega Drive/Genesis Sistemi vardır. Eğer oyun sadece PAL ise özel haber vereceğiz. 2. Etiket açıklanan reklam olarak farklı olabilir , reklam olarak aynı etiket ihtiyacınız varsa, lütfen bize mesaj bırakabilir. Etiket özelleştirilebilir. 3. Ayrıca boş durumda, kutu ve kitapçığı kaynağı . Eğer ihtiyacınız olursa lütfen bizimle irtibata geçiniz.

  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Marka Adı: BİGKİD
  • Model Numarası: 16 bit
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.