Kızılötesi yansımalı Fotoelektrik Anahtarı IR Bariyer Çizgi Takip sensörü TCRT5000 10 adet/lot Ücretsiz Kargo & Damla Nakliye

v4127

Yeni ürün

77.91TL 70.10TL

Etiketler: tcrt5000 sensörü, sensör, çok çok, Ucuz sensörü tcrt5000, Yüksek Kalite sensör, Çin çok çok Tedarikçiler.

Toptan Kızılötesi yansımalı Fotoelektrik Anahtarı IR Bariyer Çizgi Takip sensörü TCRT5000 10 adet/lot

Geri yayılan ya da yansıtılan kızılötesi ışınlar geri yansır ama gücü yeterince büyük değil, phototransistor kapalı durumda olmuştur, ve modülün çıkış terminal yüksek olduğunda TCRT5000 Kızılötesi sensör yayar sürekli yayan diyot Kızılötesi diyot off durumunda olduğunu gösterir; algılama aralığı içinde tespit edilecek nesne ve yansıyan Kızılötesi ışınların yoğunluğu, fototransistör doymuş ve modülün çıkış terminali LED yanar en düşük göstergesi olduğunu yeterince büyük.

Özelliği:

1. Kullanarak 2 TCRT5000 Kızılötesi yansıtıcı sensör. 3 2,5 mm algılama mesafesi: 1mm 8mm ~ uygulamak odak uzaklığı. Temiz karşılaştırıcı çıkış sinyali, iyi dalga, Sürüş Yeteneği, 15mA fazla. 4. Bir multi-5 hassas potansiyometre ayarlanabilir hassasiyet ayarı açın. 3.3 V çalışma voltajı 5 V 6. 7 (0 ve 1) çıkış biçimi: dijital anahtarlama çıkışları. Sabit bir cıvata 8 kolay montaj için delikler. 9 cm küçük PCB boyutu: 3.2 cm x 1.4. LM393 karşılaştırıcı geniş bir gerilim kullanma

Kullanır:

1. Nabız ölçer veri 2 örnekleme. 3 Faks Kağıt öğütücüler algılama. 4 engel tespit. Siyah ve beyaz çizgi algılama

Paket İçerir:

10x IR Bariyer Çizgi Takip Sensörü

Kredi Kartı ve escow, Western Union, TT kabul ediyoruz. Sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz. Ödeme emrine 7 GÜN içinde yapılması gerekir. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol ederseniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin bekleyin. Çıkarlarını korumak için, ödeme geçici olarak Hoş tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar yayımlanan olmayacak.

Nakliye Yöntemi

Nakliye Maliyet

Takip Numarası

Nakliye Zaman

ePacket

Ücretsiz

Evet

Ellerini görmek istiyorum gün

Çin Sonrası Hava posta

Ücretsiz

Evet

60 gün

HongKong Post Air mail

Ücretsiz

Evet

15-45 gün

EMS

Sitesini kontrol edin

Evet

5-10 gün

DHL

Sitesini kontrol edin

Evet

3-8 gün

UPS

Sitesini kontrol edin

Evet

3-8 gün

Fedex

Sitesini kontrol edin

Evet

3-8 gün

Biz Dünya çapında Gemi, APO/FPO hariç . Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen 10 ila 20 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır. Eğer daha fazla ürün satın alırsanız ve nakliye ücreti biraz indirim lazım, bize mesaj gönderin, ve 1 iş günü içinde size yanıt vereceğiz. DAMLA NAKLİYE kabul edin. Lütfen adresini onaylayın. Sadece cinfired sipariş adresi için gemi ve adresinizi teslimat adresi MAÇI Muş.

Son derece uzun vadeli iş ilişkilerine değer veriyoruz. Güven ile satın! Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Onu iade önce benimle irtibata geçin. Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, bir yedek ekstra şarj cihazı, kusurlu madde aldıktan sonra ya da teklif geri ödeme olmadan göndereceğiz. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Sonra olumlu geribildirim terk edeceğiz.

E-posta veya ticaret Müdürü bize göre, herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan ya da herhangi bir anlaşmazlık açın önce. Sizinle en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için uğraşırız.

Keşke burada büyük bir alışveriş deneyimi var.

  • Besleme Gerilimi: Normal
  • Dağıtımı Güç: Normal
  • Demo Board Türü: Diğerleri
  • Model Numarası: EASM100300
  • Durumu: YENİ
  • Çalışma sıcaklığı: Normal
  • Marka Adı: OSOYOO
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.