Olta balıkçılığı Açık Deniz için 6.7" 8.7" JE Topwater Ahşap Popper GT Yüzey Haşhaş Cazibesine Derin Deniz Chugger Tekne Balık Yemi Kapmaya

v41607

Yeni ürün

131.34TL

Etiketler: Balık Yemi, ahşap poppers, cezbetmek derin, Ucuz balık yemi, Yüksek Kaliteli ahşap poppers, Çin derin Tedarikçiler lure.

ÜRÜN GÖRÜNÜM

Marka: JE

(Yaklaşık) dahil Değildir Deliği Fiyat: 150~200 kg Renk: Kırmızı, Sarı, Siyah ve Mavi Ağırlık: 135 gram ve 190g ANA ÖZELLİKLERİ Popper Türü: Chugger (ağız şekli simetrik) Malzeme: Maun Kanca.(Yaklaşık) uzunluk: 135 g - 17 cm (Yaklaşık) 190g - 22 cm (Yaklaşık) ağız Çapı: 135 g - 4.3 cm (Yaklaşık) 190g - 5.3 cm Vücut Desen: yüksek dereceli lazer çizim folyo Kullanarak ve son kat boya yırtıcı balık çeken flash ve renkler oluşturur. Uygulama: Derin bakın veya açık deniz balıkçılığı. Teknik haşhaş yüzey ile sitede ve fener yakalamak ile etkileşim içinde olmasını sağlar. Trevally hedef Balık: Marlin, ton balığı, mahi-mahi ve dev, vb. 1 (Mavi) Baş Kısmı Kuyruk Kısmı Gövde Deseni Ödeme DÖRT RENKLİ POPPERS Renk (Kırmızı) (Sarı Renk) Renk B, C (Siyah) Renk D. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapmak mümkün değilse, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen. 3. Lütfen tarife maliyet eğer mallardı değeri belli gümrük vergisiz sınırları aşarsa gerçekleşmiş olacağını unutmayınız. Sınırlarını her ülkede farklı olabilir. Satış fiyatı tarife bedeli vardır, ve eğer varsa bu masrafları alıcı bir yükümlülük olduğunu unutmayın değil. Ayrıca eğer tek bir siparişin toplam değeri yüksektir sipariş bölmek için tavsiye edilir.

1 teslimat. Ürün dünya ülkelerinin neredeyse tüm sevk, erişilemez bazı ülkelerde ve APO,FPO veya dışında olabilir. 2. Siparişleri zamanında tamamlandı ödeme doğrulama sonra işlenmiş olacaktır. 3. Satıcının teslimat adresi ile UYUMLU OLMALI teyit sipariş adresi için sevk edecek. 4. Teslimat süresi gibi gümrük işlemleri çeşitli dağıtım şirketlerinin veya poster hizmet kuruluşları, hafta sonları ya da tatiller, öngörülemeyen doğal afet ya da kazalar ve verimlilik gibi birçok faktör tarafından etkilenir. Satıcı, en verimli ve maliyet seçerken ürün sağlamak için etkili bir yöntem, kontrollü teslimat süresi içinde ulaşılabilir en iyi yapacak. Genel olarak, kayıtlı koli daha teslim izleme amacı için seçtim. 5. Eğer parsel anormal durumda geldi, bu açık veya kırık olarak ise, lütfen kabul veya işaret kabul etmezler. Hem alıcı hem de satıcı parsel imzalanan ve gösterilen başarıyla takip sisteminde teslim edildi bir kez teslimat ajansı kaybı için talep etme şansı kaybedebilir. 6. Ödeme 30 gün içinde gönderinizi almak, lütfen bize ulaşın değilseniz. Sevkiyat parça ve sizi en kısa sürede alacağız. 1 Müşteri Geribildirim. Eğer ürün kırık veya alış üzerine kötü koşullarda olduğunu bulduysan hemen bizimle iletişime geçiniz. Dağıtım şirketi ve en iyi, bizim için uygun bir tazminat çözüm ileteceğiz. 2. Reklam resimleri biraz fotoğraf etkileri nedeniyle gerçek ürünler sapmış olabilir. 3. Eğer sipariş almadıysanız ve sipariş Hoş platformu tarafından tamamlanmadan teslim süresi uzatılması talebi için bizimle Olası iyileştirme çözümü için tartışmak için mesaj yazınız kaçırmış. 4. Teslimat, ürün ambalajı veya diğer olası öneriler vadede hizmetlerimizi geliştirmek için bize herhangi bir geri bildirim verebilirsiniz. Not : aşağıdaki bölümde belirtilen Paketleme Detayları platform varsayılan ayarlar ve satıcı uygun ambalaj malzemesi ile satınalma sipariş miktarına göre mallardı örtecek çünkü doğru olmayabilir.

  • Model Numarası: Ahşap Popper G
  • Ağırlık: 135g and 190g (approx.)
  • Kategori: Deniz Suyu Balık Yemi
  • Marka Adı: JE
  • Pozisyon: Nehir,Rezervuar Gölet,Göl,Okyanus Tekne Balıkçılık
  • Uygulama: Açık Deniz Sitede
  • Yazın: Yapay Yem
  • renk: 4 Mevcut Renkler
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 15cm x 8cm (11.81in x 5.91in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.235kg (0.52lb.)

İlgili ürünler

Trending.