Genişliği çok rulo ile Logo DİY saten kurdele Polyester kemer düz yazı Düğün ve kişiye özel hediye paketleme satış Özelleştirilmiş

v4177

Yeni ürün

205.69TL

Etiketler: şerit polyester, şerit çok, şerit kurdele, Ucuz şerit polyester, Yüksek Kaliteli şerit çok, Çin şerit şerit Tedarikçileri.

Değerli müşterimiz,

1\\Yukarıda tek yüz polyester fiyatı genişliği 0.5 cm şerit 7.5 cm baskı tek renk rulo ile düz yazı satış bakın.

2\\sipariş verdiğinizde düzeni almak için satıcı ile bağlantı kurun.Aksi takdirde eğer düzeni comfirm yoksa üretime kazandık.Teşekkürler

3\\Genişlik:0.5 cm,1.0 cm,1.3 cm,1.6 cm,1,9 cm,2.2 cm,6,6 cm,3.2 cm,6,3 cm,5.1 cm,6,4 cm ve 7.5 cm seçin.Uzun 100Yards/çok,hakkında 130r: 15,24 m.

4\\0.5 cm Genişliği İçin ,herhangi bir yazı tipi kullanılmış ve herhangi bir Referans Simgesi eklemek olabilir.lütfen not alın ve teşekkür ederim. 5\\dikey harfleri ve Bronzlaşmaya harfler mini genişliği 1cm gerektirir gerekir.Lütfen not alın ve teşekkür ederim.

Makine başında sonunda ve şerit ayarlamak için gereken 6\\unutmayınız.Belki makine kelime yazdırma başlar ve printng kelimeler bıraktığımda bu kadar kötü baskı gibi küçük bir sorun var.Ama sadece biraz,yaklaşık 50 cm.Ve hepimiz bunu cantrol olabilir.Eğer aklın varsa,lütfen açıkça göz önünde bulundurun.Teşekkürler.

DİKKAT edin

Eğer iki veya daha fazla aynı rulo sipariş ederseniz 1\\daha uygun olur.

Alınırken 2\\belki küçük bir kokusu vardır.Ama onu kontrol edebiliriz.Eğer sakıncası yoksa,ben sipariş etmeyiniz.Aksi halde bu konuda herhangi bir anlaşmazlık dışında kazandık.Umarım bunu anlayabilir.Teşekkürler.

3\\Eğer ithal özel vergi ayı vermeyeceğiz.Teşekkürler.

4\\siyah seçtiğinizde şerit düz yazı Beyaz,Beyaz gerçekten beyaz değil ama sadece bir miette küçük resim aşağıdaki gibi gri.Eğer zihin,lütfen dikey yazı tipi seçin,sonra beyaz gerçekten beyaz olmalı ama fiyatı biraz pahalı olacak.Lütfen not alın ve teşekkür ederim.

Makine başında sonunda ve şerit ayarlamak için gereken 5\\unutmayınız.Belki makine kelime yazdırma başlar ve printng kelimeler bıraktığımda bu kadar kötü baskı gibi küçük bir sorun var.Ama sadece biraz,yaklaşık 50 cm.Ve hepimiz bunu cantrol olabilir.Eğer aklın varsa,lütfen açıkça göz önünde bulundurun.Teşekkürler.

6\\fabrika eğer şerit mesafe gereksinim duyarsanız, ekstra ücret $20 recevied gerektirir.Ama Eğer fabrika sağlayan mesafe dışında olabilir,bu konuda herhangi bir ekstra ücret ödemeniz gerekmez.Teşekkürler. Eğer aşağıdaki resim gibi diğer malzemeye ihtiyacınız varsa,ÜCRETSİZ temas satıcı çekinmeyin.Teşekkürler.

Eğer diğer tekniğinin şeridi özelleştirmek isterseniz,bize çekinmeyin lütfen.

F lat yazı tipi

Dikey yazı tipi

Gümüş rengi ve altın rengi ile yazı tipi bronzlaştırıcı

Eğer başka bir renk istiyorsanız,lütfen bize ulaşın ve bize istediğiniz rengi gönderdi.

Şerit Göster

  • Kumaş Türü: Saten
  • Stil: Tek Yüz
  • Teknikleri: Baskılı
  • renk: 6 mm genişlik, 10 mm genişliğinde, 13 mm genişliğinde, 16 mm genişlik, mm genişlik, 22mm genişlik, genişlik 26 mm, 32mm genişlik 39 mm Genişliği, genişliği 51mm, 64mm genişlik, 75mm genişlik
  • Model Numarası: N/A
  • Ürün Tipi: Kurdele
  • Malzeme: 100% Polyester
  • Desen: Katı Renk
  • genişliği: 0.6-7.5cm
  • Ünite Tipi: (100 Metre/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.