Ücretsiz Kargo 4.3 inç Taşınabilir Oyun Konsolu 8 GB Mp4 Mp5 Fonksiyonu Video Oyun gba/gbc/0/fc/smd için 1200+hayır-gerçek tekrar İnşa

v41849

Yeni ürün

196.02TL

Etiketler: Taşınabilir oyun konsolu, El Oyunu, Oyun Konsolu, Ucuz taşınabilir oyun konsolu, Yüksek Kaliteli el oyun, Çin oyun konsolu Tedarikçiler.

Mp4 Mp5 Functpor Tablet Video Oyun İle ücretsiz Kargo Taşınabilir Oyun Konsolu 8 GB Hafıza Bin Sega NES Tetris Oyunlar Dahili

Gerçekten inşa beyaz/Mavi/Siyah 1200 oyunlar: 1200+ yok-gerçek oyunlar tekrar ediyorum , kullanıcı bilgisayarı sorularınız için bağlanabilir.

Özel Hatırlatma: oyun konsolu olan 10.000 oyunlar yerleşik Birçok satıcıları söylüyorlar, bu doğru değil. Tekrarlanan görüntü aslında sadece 100 oyunları. Kullanıcılar sorgu için oyun numarasını takip edebilirsiniz.

8 GB Bellek.

1200'den fazla ücretsiz oyunlar inşa.

Destek HD kamera,E-kitap,Müzik,HD video,fotoğraf. Bağlantı: USB, Bluetooth , Wi-Fi bağlantısı, web sitesinden yeni oyunları yüklemeniz gerekir. Gerçek 8 GB Hafıza Destek TF Kartı özelliği: 4.3" LCD Ekran Ekran Çözünürlüğü: 320 × 240. Satır ekranı şarkı depolama Dosyası iki destekler NES,HİÇBİR oyun Dili: Multi (İngilizce, Japonca, Korece, İspanyolca, Portekizce, Rusça, İtalyanca, Fransızca, Almanca) Güç ve Pil: Şarj Edilebilir Pil Renk: İnşa Siyah Beyaz Çekim fonksiyonları:-1.3 milyon flash Oyun özellikleri mikrofon hoparlör özelliği: 8-32 aşağıdaki, online oyunlar Ses kaydı:-iki milyon piksel dijital kamera ve DV fotoğraf özellikleri Ara değerli: destek Öğrenme özellikleri hoparlör: destek kitap Sözleri senkronizasyon: destek: 1 x MP5 Oyun Oyuncu 1 x Güç Adaptörü 1 x Kulaklık 1 x USB Kablosu 1 x Renk Kutusu EĞER kargo bilgilerini verirseniz ben 1 yıldız verme Dahil 8 GB Harici genişleme kartı: maksimum destek 32 GB TF Kartı Mini Paket: operasyonlar Depolama kapasitesi görev lityum pil, film yaklaşık dört saat MP3, 8 saat Denetim ve düzenleme: çoklu desteklemiyor Dahili depolama dosya tarayıcı, kopyalama ve diğer işlemleri, veri yöneticisi Nokta Oyun Pil Türü:,lütfen Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinmeyiniz

Aldığınızda herhangi bir sorun olan paket,1 yıldız vermek,sorun çözmek,öğe tamam olduğunu düşünüyorsanız,lütfen 5 yıldız ve olumlu geribildirim vermek yardımcı olacak müşteri hizmetlerine başvurun lütfen.

Kullanıcılar oyunu Kaydet ve çık talimatlar hakkında: Nasıl oyun ilerleme kaydetmek? Basın "SEÇ" düğmesine, sonra menü görünür, Oyun "oyun ilerleme kaydetmek Kaydet" seçeneğini seçin. Kullanıcı nasıl son oyun ilerleme ile oynamaya devam ediyor mu? Eğer son oyun ilerleme ile oynamak için menüde istiyorsanız, seçin "Load Progress" oynayabilir . Kullanıcı nasıl oyundan çıkmak mı? Basın "SEÇ" düğmesi, menüde, "oyundan çıkmak için" i seçin. Ödeme hakkında: 1 )Biz Alipay kabul,PayPal,Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Nakliye hakkında: Sevkiyat Şekilde Teslim Süresi DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Brezilya teslim süresi 90 gündür olursa olsun nakliye yolu,ne tür özel çünkü 10-35 Gün Royal Mail Ekonomisi 10-15 Gün Rusya Express-SPSR 11-14 Gün Çin Post 1 20-25 Gün) Hava Posta 15-45 Gün Correos Ekonomi Kayıtlı Standart Sevkiyat Hoş 4-15 Gün Kargo 3-7 Gün Hoş Premium Hızlandırılmış. 2) Eğer DHL/FedEx/TNT/UPS Hızlandırılmış sellect kutusunda imzalı bazı vergi ödemek gerekebilir. 3) Brezilya,Şili ve Arjantin seçin ve DHL/FedEx/TNT/UPS Varsa,mal fasterly özel geçirmek için bize KDV numaranızı provise lütfen. 4) Eğer Brezilya,Şili ve İspanya'dan iseniz ve seçmek UPS yolu nakliye,kutuyu aldığınızda ödeme kanıt göstermek gerekir. 5) Eğer İsviçre,İsveç,Avusturya ve seçmek TNT kargo yolu vardır,kutuyu aldığınızda thepayment kanıt göstermek gerekir. Eğer Almanya'da iseniz 6) seçin ve TNT nakliye yolu,1 Garanti: şirket kodu provise lütfen) (kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 9 ay Üreticinin Sınırlı Garanti.Aksesuarlar-4 ay garantisi vardır. 2)Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında,mümkünse) iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır.ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. 1) alındığı tarihten itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün iade ve Geri ödeme:.Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise,kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. 2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası,geri dönüşü için belirli bir nedenle,ve sipariş numaranızı girmeniz gereklidir. 3) TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade,orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine olacak. İstekler ve olumlu geribildirim geribildirim: Memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer mal ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Eğer mal ve hizmetlerin kalitesi ile memnun değilseniz,malların alındığını teyit etmek ve olumsuz yorum yazmak acele etmeyin. İlk, bize ulaşın. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

  • Plastik Türü: ABS
  • Yaş Aralığı: 6 yaşında
  • Ürün Boyutu: 17cm*7,5 cm*1.8 cm
  • Paket: Evet
  • Marka Adı: JXD
  • Rol: Hediye
  • Model Numarası: GM01046
  • Adı : Çok Fonksiyonlu Taşınabilir Oyun Konsolu
  • Dokunmatik Ekran: No
  • Pil: Lityum pil
  • İletişim: Bluetooth
  • Flash bellek: 8 GB
  • renk: beyaz siyah mavi
  • Ekran Boyutu: 4.3"
  • Renkli Ekran: Evet
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 21cm x 14cm x 6cm (8.27in x 5.51in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.