Sıcak sıcak Satış Ticari Kullanım 220v Elektrikli Yumurta Waffle Isınma Abe oyun,yumurta waffle ekran ısınma vitrin

v4193

Yeni ürün

1 001.37TL

Etiketler: yumurta waffle, yumurta waffle sıcak, waffle sıcak, Ucuz yumurta waffle, Yüksek Kaliteli yumurta waffle sıcak, Çin waffle sıcak Tedarikçiler.

Bir yumurta waffle satılık yüksek kalite elektrikli hong kong yumurta waffle makinesi makine Hong Kong ve Macau'da popüler waffle tabanlı küresel bir yumurta meyilli yarı iki tabak-küresel hücreleri arasında pişmiş mayalı bir yumurtalı olur. En iyi sıcak, ve sık sık yenen sade servis edilir. Aynı zamanda meyve gibi çilek, hindistan cevizi ya da çikolata gibi tatlar ile servis edilebilir. Orijinal Kanton adı, gai daan jai, İngilizce, yumurta puf, bubble waffle, eggette ve puffle ve adlandırılır. Bazen Hong Kong Chinatowns Amerika'da kek olarak, özellikle New York'ta vardır. Yumurta waffle en popüler Hong Kong "sokak aperatifler" ve 1 numara en popüler 100 HK street atıştırmalık bir liste sırada yer aldı. Kömür yangın Isıtma ile yapılmış ve sokak noktalarından Hong Kong'ta Ticari Kullanım 220v Elektrikli Yumurta Waffle Sıcak Abe oyun şartname Madde No satılan 1950'lerde ortaya çıkması bu yana tercih edilen bir sokak aperatif olmuştur. NP sipariş miktarına bağlı olarak-654 Boyut: 45x23x35cm Malzeme: Paslanmaz Çelik Voltaj : 220v Güç 1600 WATT'LIK Kullanım : Standart ihracat ambalaj ADEDİ Ambalaj ticari kullanım İçin : 1 adet teslim Süresi : 1-10 gün () Örnek sipariş/deneme amacıyla (yumurta üreticisi Puan waffle ayrıntıları Hong Kong stili için Lütfen bizimle irtibata geçiniz): 1.30 kurulu, kolay ve rahat kullanım kapı nakliye için Destek bekliyoruz kapı. 2.Non-stick pan tipi süper benzin, elektrik, zaman ve sıcaklık kontrol düğmesi düğmesi kaydetmek;Yüksek Verimli saç hattı olmayan 3 katlı yüzey sopa.Zamanlama, pişmiş yumurta yüzük işlevi, aynı zamanda endişe kaydetmek, oğlumu olgunlaşmamış yumurta ya da yanmış, çok uygun bir makine merak etme izin vermektir.Bir çok Q, hey hey! Hong Kong yumurta waffle makinesi Çalışma yöntemi: 1.İnce bir kayma MianJiang form için değil özel taze yumurta yumurta tohum toz karıştırma ekleyin. 2.Yumurta kalıp süreci, badana tam 8 enjeksiyon, kapak, 1-2 dakika sonra atma ve iki tahta yüz bitti. 3.Bir çatal ile yumurta atar.

240 stokta var not:AC220-eğer AC110-130V ihtiyacınız varsa ya da diğer exprss seçmek istiyorsanız, ben hattan ulaşın ya çok teşekkür ederim bana mesaj bırakabilirsiniz

Para transferi

1) Alipay, Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra\'t checkout\edebilirsiniz, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler için bekleyin Eğer 3 gün içinde tamamlanır.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

8. Teslim Süresi:3-7gün teslimat ,iyi ürün göndermeye çalışacağız.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po#bize vermeniz GEREKİR.

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

1. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ.

Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

  • Güç (W) : Bin altı yüz
  • Gerilim (V) : İki yüz yirmi
  • Özellik: Ayarlanabilir Termostat,Non-Stick Pişirme Yüzeyi
  • Değiştirilebilir Plakalar: Pasta Maker
  • Model Numarası: NP-654
  • Sertifika: CE
  • Paket Ağırlık: 12.0kg (26.46lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 53cm x 33cm x 34cm (20.87in x 12.99in x 13.39in)

İlgili ürünler

Trending.