39cm Seri ATA SATA 3 RAID Veri 1 ADET Sabit Disk Sinyal Kabloları Sarı Kırmızı Düz Yüksek Hızlı SATA Veri Kablosu HDD

v42367

Yeni ürün

5.01TL 4.05TL

Etiketler: ata sata, hard disk, sata veri, Ucuz ata sata, Yüksek Kaliteli sabit sabit disk, Çin sata veri Tedarikçileri.

40cm Seri ATA SATA 3 RAID Veri 1 ADET Sabit Disk Sinyal Kabloları Sarı Kırmızı Düz Yüksek Hızlı SATA Veri Kablosu HDD

Özellikleri: Bu kablo SATA 1,5 Gb / sn hızları onaylı olup, optik sürücüler ve diğer dahili SATA 1.5 Gb / sn cihazlar PC Bu dar kabloları için basit, yükleyin ve küçük Konnektörleri Kablo Uzunluğu: Yaklaşık özelliği hava akışını artırmak için SATA veri kablosu Dar kablo tasarımı bu SATA ile hızlı veri aktarımı Yüksek sabit diskler için bağlantı için uygundur. 39cm/ 15,75" Paket 1 x Seri ATA SATA RAID VERİ Sabit Disk Sinyal Veri Kabloları Ödeme Dahil:

Sayın müşterilerimiz ,Alipay ve diğer Escrow kabul Ediyoruz.Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödeme öğrenin .

Banka Havalesi ile ödeme hakkında öğrenmek,

Western Union ® ile ödemek öğrenin .

Başka yollar ile ödeme öğrenin.

Shippment:

Genellikle,sipariş 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.Varsayılan izleme sevkiyat(20-35days) Havayolu ise, daha hızlı şekilde Diğerleri EMS/DHL/TNT/Fedex vb ihtiyacınız varsa. kullanılabilir, ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Sevkiyat ile ilgili son teslim tarihi.Çoğu AB ve ABD ülkeleri 35days içinde gelecektir, ayrıca, bazı ülkeler(60 günlük): bir kez daha, Rusya ve Brezilya gibi alacak. Eğer zamanında sipariş almak, lütfen bize ulaşın eğer(ben impetuously anlaşmazlık açmayın). Eğer sipariş hala(Brezilya 90 Günlük) 75days içinde yetişmezse, size iade edeceğiz.

İade Politikası:

Eğer öğeleri (bir delil) unartificially kırılmış ve 1 ay ücretsiz değiştirme destekliyoruz.(ayrıca kargo ücreti ödemeniz gerekiyor) ve(nakliye ücreti ödemek gerekir) 6 ay ücretsiz tamiri ve 12 ay ödeme tamiri.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Geribildirim:

Görüşleriniz bizim için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece bir dakika sürer. Teşekkür ederim! Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, lütfen herhangi bir olumsuz ve tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seni en iyi şekilde tatmin etmek için çalışacağız. Çok teşekkür ederim!

  • Paket: No
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Yazın: SATA Kabloları
  • Kablo uzunluğu: Diğer
  • Marka Adı: LUANDAO
  • Model Numarası: 40cm SATA Veri Kablosu
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.