3mm Düz Nokta Şeklinde Payetler 5000pcs/Lot Tırnak Güzellik,Bayan manikür,düğün dekorasyon konfeti 20 9 renk seçeneği için Paillettes

v4272

Yeni ürün

8.44TL 7.61TL

Etiketler: payet paillette, şeklindeki payetler, paillettes payetler, Ucuz payet paillette, Yüksek Kalite şeklinde payetler, Çin payetler Tedarikçiler paillettes.

3mm Düz Nokta Şeklinde Payetler 5000pcs/Lot Tırnak Güzellik,Bayan manikür,düğün dekorasyon konfeti 20 9 renk seçeneği için Paillettes

Ürün Detayları:

Durum: %100 Yeni .

Malzeme: PVC.

Şekil: Yuvarlak Nokta.

Ürün Boyutu: yaklaşık 3 mm,=25.4 mm veya 1mm=0.0393 inç ( 1 inç).

Fotoğraf olarak renk: 9 renk.

farklı led monitör kontrast ayarı gibi renkli küçük küçük bir fark olabilir.

Ambalaj: beyaz çanta& kabarcık çanta fermuar,paketi büyük özen gösteriyoruz.

Liste fiyatı lot başına 5000pcs(20 g) Pul alacak paket:.

Ürün Bilgileri

1,Bu Payetler Zanaat Proje, Defterle, Düğün İyilik, Kart Yapmak için harika, Dekorasyon, vb Ambalaj.

2,tutkal, dikiş ya da sadece belirli bir desen üzerinde Düğün, El Sanatları, Kartlar, ya da diğer dekorasyon projeleri onları öne yapmak için onları düzenleyebilirsiniz. Onları kullanmak için, lütfen hayal gücünüzü kullanın bir çok yolu vardır.

3,fotoğraf ve gerçek öğenin renk tonu bazı küçük farklılıklar olabilir, Profesyonel fotoğrafçılık, ışık, monitörün parlaklık ve kontrast ayarları nedeniyle olabilir.Lütfen diğer ilgili öğeleri geniş bir seçim için bizim mağaza ziyaret edin.

1) satın almadan Önce, emin teslimat adresi doğru olduğundan emin olun Lütfen. Ya da değil, ödeme önce düzeltin lütfen.

2) Eğer (renk/beden) herhangi bir özel istek varsa, ödeme yaparken ödeme not not bırakın Lütfen.

3) Bir telefon numarası daha doğru bir teslimat için tavsiye edilir.

1)Eğer alınan nakliye zaman ve arızalı kalite ve öğeleri hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, pls ilk negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurun, size memnun cevap & bir kararı verebiliriz.

2)değerli müşterilerimiz için en iyi hizmeti vermeyi vaat Ediyoruz. En iyi fiyat ve en iyi hizmet ile kaliteli ürünler satıyoruz. Herhangi bir soru 24 saat içinde(Cumartesi ve pazar hariç) cevap verilecektir.Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

1,Eğer üründen memnun değilseniz,negatif geri besleme terk etmeden önce lütfen bize ulaşın,elimizden çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Sorunları çözmek için 2,Negatif geri bildirim yararlı değildir.

Eğer isterseniz 3,Lütfen bize olumlu geribildirim bırakın.

4,çok Teşekkürler ve mutlu alışveriş günler dileriz!

1,Öğe ödeme tamamlandıktan sonra 3-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

2,Eğer sipariş ederseniz , Eğer sipariş ederseniz 5 >$(No Parça Numarası) Çin Post Olağan Küçük Paket olarak göndereceğiz , Çin Post tarafından (Parça Numarası) Kayıtlı Hava Posta göndereceğiz , Parça Numarası sizin için çok yararlıdır, her zaman kontrol et, eğer kabul etmezsen, ben satın almayın lütfen, para kaybetmiş olacağız, önceliğimiz, anlayışınız için teşekkür ederiz edemeyiz.

3,Teslimat, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır zaman, 30 iş günü kadar sürer olabilir. Ben 38 gün sonra alabilirsiniz eğer. Çözüm için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

4,Nakliye tatil, olaylar ve diğer belirsizliklerin etkisinde olabilir. Varış süresi garanti edemeyiz.

5,İTALYA veya Brezilya, nedeniyle ülkenin sıkı ÖZEL politika Doğu Asya'dan gemiye yüklemeyi gerçekleştirir, müşteri, teslimat hızı büyük ölçüde gecikebilir dikkat edin .

6,görünüşte uzun nakliye zaman beğenmiyorsanız, lütfen teklif vermeyin. Sadece kargo süresi nedeniyle negatif veya Nötr ya da GENEL olarak düşük bir puan almak istemiyoruz.

7,İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

8,Bu ek masraflar/ambalaj büyük özen gösteriyoruz, her detayı size güvenli sevkiyat sağlamak için teklif satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

  • Model Numarası: 9 3mm nokta renkleri
  • Özellik: Non-Bozulma,Aşınma Direnci,Eko-Dostu,Isı Direnci
  • Malzeme: PVC
  • Ürün Tipi: Payetler
  • Şekil: Nokta
  • Marka Adı: isequins
  • Renk: 9 Renkler
  • Belirtimi: <6mm
  • Boyutu: 3mm
  • Kalınlığı: 0.1 mm
  • Kullanın: Ayakkabı,Çanta,Tırnak Sanat,Giysi
  • Ünite Tipi: (5000 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 13cm x 2cm (5.91in x 5.12in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.