XNWY Üçlü-DC DC DC ayarlanabilir voltaj gerilim güç kaynağı modülü LCD ekran gerilim ölçer çift ekran stabilize

v43070

Yeni ürün

28.81TL 27.09TL

Etiketler: ekran gerilim ölçer, Ekran Voltaj, LCD ekran, Ucuz ekran gerilim ölçer, Yüksek Kaliteli ekran voltaj, Çin Tedarikçileri lcd ekran.

Kalibrasyon açıklama:

Kalibrasyon fonksiyonu modülü, ben ölçüm gösterileri hakkında sorun etme, eğer o görüntü yok veya reçel, düğmeleri gerilim değeri transfer bulursanız yok, kalibrasyon aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz.

Güç kalibrasyonu yöntem: olgular, tıklayın ve tutun güç kaynağı takılı, ekranda yanıp sönen, sol anahtarı gevşetin, çıkış voltajı bir multimetre görüntüler olabilmesi için, sol tuşu ile 5 v gibi: nasıl tüp ihtiyacı, iyi kapatın sonra ayarla, sonra bir güç kaynağı takılı ne kadar gümüş için 5.13, ayarlanabilir güç kaynağı LCD gösterileri için en yakın kalibrasyon tamamlandıktan ölçülür. Hata, hata büyükse 0.04 içinde V. kalibre edilebilir, tekrar deneyebilirsiniz.

Özeti:

1. Zarif akrilik kabuk.

2, en popüler LCD ekranı kullanarak göre, mevcut aynı zamanda gerilim görüntüleyebilir, mavi açı her açıdan çok net, saniye dijital tüp ürünleri kullanarak ekran öldürmek, genel dijital bir süre için kötü olacak işleri, bu ürün bu tür bir sorun yok beyaz, büyük, geniş.

3. Voltaj eklemek gerilim, doğru gerilim azaltmak için, sol ayarlamak için önce düğmesi, tek 0.04 V voltajını ayarlamak için uzun basın 1'leri hızlı gerilimi ayarlayabilirsiniz, 100.000 basar dayanabilir; benzer potansiyometre daha kullanışlı ve hızlıdır.

Modül performans ve özellikleri:

Bağlantı terminalleri ile havya da kullanmak daha uygun olur

Giriş voltajı: 5~ 23V, en yüksek 23V, kullanmak için 20V, giriş anti-ters aşılama tavsiye edildi. (giriş gerilimi 1 üzerinde çıkış geriliminin üzerindedir)

Ayarlanabilir çıkış voltaj aralığı 0V ~ 16.5 V sürekli ayarlanabilir, otomatik olarak en son ayarlanan voltaj koruma.

3A akım tepe 2A içinde kullanılması tavsiye edilir. 0.01 doğruluk %1, minimum görüntüleme birimi, 2A daha sıcak, ısı dağılımı sorunu çözmek için Bir yol bulun lütfen.

Dönüşüm verimliliği ulaşabileceği en yüksek, en 95% (verimlilik giriş, çıkış gerilim, akım, diferansiyel basınç ilgilidir).

S (ı) yük ayarı oranı 0.8% daha az, ve (u) voltaj ayarı oranı S 0.8%daha az

18 mm 44 mm * 62 mm * *

  • Marka Adı: XNWY
  • Aksesuar türü: Şarj Cihazı Aksesuarları
  • Model Numarası: Üçlü-DC DC DC ayarlı gerilim bir gerilim m güç kaynağı stabilize
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.