100pcs DİY Rondelle Spacer Boncuk 6 mm 8mm Kristal Rhinestone Gümüş Altın

v4323

Yeni ürün

10.22TL 8.57TL

Etiketler: Rondelle spacer boncuk, 6 mm boncuk, spacer boncuk, Ucuz rondelle spacer boncuk, Yüksek Kaliteli boncuk 6 mm, Çin spacer boncuk Tedarikçileri.

Açıklama :

100% Yeni ve Yüksek Kalite

Moda ve özel tasarım

Takı yapmak için boncuk giyim boncuk

Arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye

Amaçlar: Günlük yaşam

Özellikler:

Renk: Altın ve Gümüş

Miktar: 100pcs

Boyutu : Yaklaşık.İçinde 6 mm/0.24

İçinde 8mm/0.3

Dönüştürme: 1 mm=0.0394

Malzeme: Akrilik Kristal

Paket Dahil:

100pcs boncuk

Not:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farkları, teşekkürler sağlar.

2.Çünkü ışık ışınlama ya da bilgisayar ekranı farkı anlamak lütfen, bu yüzden fotoğraf garanti edebilirim ve gerçek renk %100 aynı.

Ödeme:

Sayın müşterilerimiz ,Alipay ve diğer Escrow kabul Ediyoruz.Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödeme öğrenin .

Banka Havalesi ile ödeme hakkında öğrenmek,

Western Union ® ile ödemek öğrenin .

Başka yollar ile ödeme öğrenin.

Shippment:

Genellikle,sipariş 3 iş günü içerisinde gönderilecektir.Varsayılan izleme sevkiyat(20-35days) Havayolu ise, daha hızlı şekilde Diğerleri EMS/DHL/TNT/Fedex vb ihtiyacınız varsa. kullanılabilir, ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Sevkiyat ile ilgili son teslim tarihi.Çoğu AB ve ABD ülkeleri 35days içinde gelecektir, ayrıca, bazı ülkeler(60 günlük): bir kez daha, Rusya ve Brezilya gibi alacak. Eğer zamanında sipariş almak, lütfen bize ulaşın eğer(ben impetuously anlaşmazlık açmayın). Eğer sipariş hala(Brezilya 90 Günlük) 75days içinde yetişmezse, size iade edeceğiz.

İade Politikası:

Eğer öğeleri (bir delil) unartificially kırılmış ve 1 ay ücretsiz değiştirme destekliyoruz.(ayrıca kargo ücreti ödemeniz gerekiyor) ve(nakliye ücreti ödemek gerekir) 6 ay ücretsiz tamiri ve 12 ay ödeme tamiri.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Geribildirim:

Görüşleriniz bizim için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece bir dakika sürer. Teşekkür ederim! Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, lütfen herhangi bir olumsuz ve tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seni en iyi şekilde tatmin etmek için çalışacağız. Çok teşekkür ederim!

  • Malzeme: Kristal
  • Marka Adı: JETİ
  • Model Numarası: kristal rhinestone
  • Öğe Türü: Boncuk
  • Madde Çapı: 6mm, 8mm
  • İnce veya Moda: moda
  • Ağırlık: 24g
  • Maddenin Şekil: Kare şeklinde
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.024kg (0.05lb.)

İlgili ürünler

Trending.