Elektro Gitar aksesuarları Gitar Parçaları ile QHX Gitar 6 Dizeleri Vintage Eyer Gitar Tremolo Köprü Sistemi

v43511

Yeni ürün

116.60TL 99.11TL

Etiketler: Gitar Tremolo Köprü, Tremolo Köprü, gitar tremolo, Ucuz gitar tremolo köprü, Yüksek Kaliteli tremolo köprü, Çin gitar tremolo Tedarikçiler.

Ödeme yöntemleri ne kullanabilirim?

Şu anda, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Yaklaşık 1 Kargo. 2. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. Siparişler ödeme 24-60 saat içinde genellikle teyit işlenmiş olacaktır. 3. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonu ve hafta sonları olabilir. 4. Eğer 60 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. EMS------5-10 iş günü. DHL kullanılan su hasarı sonucunda veya hasar için herhangi bir öğe kapağı yok Not hakkında 15-50 gün İade Politikası Hakkında------yaklaşık 4-7 iş günü China Post/Hong Kong Post------1) Lütfen. 1. Adım aşağıdaki gibi mallara) 2) Yordam alibaba.com mesaj merkezi Aracılığıyla bize Ulaşın veya kusurlu mal resim bize Adım 2) e-posta bize, ve de anlaşılan döviz veya para iadesi için ürünü İade 3. adım) yaşadığınız sorun hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi gönderebilir. 4) Tüm nakliye masrafları alıcıya aittir iade. Hakkında geri bildirim ------Müşteri Memnuniyeti hedefimizdir . 1) Nasıl geribildirim satıcı için gidiyorum?---- 2 Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın Lütfen. 3) Eğer iş hakkında herhangi bir sorun Varsa bize contacu için çekinmeyin, sizin için en iyi yapmak ,teşekkür ederiz. Not: lütfen belki RENK kamera çünkü gerçek ürün olarak %100 aynı olduğunu anlamak *Lütfen, Monitör veya başka bir sebep Teşekkürler

  • Model Numarası: Z3BR004
  • Yazın: Köprü
  • Marka Adı: QHX
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.