Egzoz Kapağı Yamaha R1 Tam Karbon Fiber, Kabartılmış Büyük

v44375

Yeni ürün

610.42TL 579.90TL

Etiketler: yamaha kapak, yamaha r1 kapak, egzoz Daire, Ucuz yamaha kapak, Yüksek Kaliteli yamaha r1 kapak, Çin egzoz Daire Tedarikçiler.

Tüm karbon fiber ürünler Otoklav işlemi ile yapılır.En yüksek düzey kuru vakum ve sıcak basın kalıp oluşturur. Birçok parça artık bizim state-of-sanat Mitsubishi Robot Kol veya CNC Su jeti makineleri ile kesilir. Hafif, yüksek mukavemetli, yüksek sertlik, yüksek mukavemet, yüksek düz derece, yüksek sıcaklık direnci ve iyi bir parlaklık var. Ürün yüzeyi şeffaf yüzey tabakası yeni gibi parlak olabilir anti-UV ultraviyole ile kaplı olduğu. Kolay kurulum.Karbon ürünlerimizin çoğu OEM parça değişimi üzerinde doğrudan cıvata vardır. 100% karbon fiber malzeme resmin arka ürünleri imal.

Yamaha R1 2015

Bitmiş ve bisiklet kurmadan önce sıkı test yapmak zorundayız.Güven ile satın lütfen.Eğer bazı teknik sorunlar varsa,lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Normalde bu işlem tamamlandıktan sonra 1-7 iş günü içinde öğeyi gemi olacak.Ama Eğer madde üretmek için sipariş edilmelidir anlatan bir e-posta göndereceğiz.Sevkiyat için bize 15 iş günü bekleyin. E-posta gönderim bilgileri göndermek ve en kısa sürede teslim edeceğiz. Dünya çapında gemi.Ülkeniz için hiçbir açık olduğunu bulursanız,lütfen bize ulaşın ve ihtiyacınız olan ifade bize bildirin.Size express tarafından gönderilen elimizden geleni yapacağız. Eğer diğer sevkiyat arada gemi veya birden fazla ürün satın almak istiyorsanız ödeme bana tam nakliye maliyeti için ilk posta Lütfen bitirdikten sonra posta adresinin doğru olduğundan emin olun lütfen.

Not:İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.Bu masraflar normalde teslim kargo şirketi tarafından toplanan ya da madde almak zaman/ek kargo ücreti için onları karıştırmayın.

Eğer herhangi bir sorun varsa,lütfen bize ulaşın,bize daha fazla ve daha iyi olan bazı resimler göndermek,sorun ayrıntıları bulmamızı ve bunu çözmek yardımcı olur.Mesajı aldığımızda ilk anda size yanıt vereceğiz. Dikkatli bir şekilde toplayıp, lütfen geri orijinal kutusu orijinal durumda öğeyi göndermek.

\\

Üretici Çin'den geldik.Bizim öğeler ilgilenen İş,kulüp veya Yarış takımı ve.Lütfen bizimle irtibata geçiniz.Sizinle işbirliği yapmak istiyoruz. En iyi kendini özelleştirme hizmet vermekteyiz. Https://twitter.com/abracingclub Facebook: https://www.facebook.com/Abracing-778914752210013/ Twitter:

  • Marka Adı: abcarbon
  • Öğe Türü: Kapakları & Süs Kalıpları
  • Malzeme Türü: karbon fiber
  • Motoru Tutuyor Olun: Yamaha
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.