Bahar Tarzı Renk Seksi Naylon Sıkı Çorap Kadın Moda Ucuz Bayan Tayt Spandex Dayanıklı Siyah Çorap Katı

v4457

Yeni ürün

41.08TL 35.32TL

Etiketler: Siyah Çorap, siyah çorap moda, tayt bayanlar, Ucuz siyah çorap, Yüksek Kalite siyah çorap moda, Çin tayt Tedarikçileri bayanlar.

Boyutu Çizelgesi

Kaliteli en iyi hizmeti ile ilk. müşteriler tüm arkadaşlarımız. Moda tasarımı, %100 Yeni,yüksek kalite! Kadın Çorap 1 Çift Dahil Polyester +Spandex Boyutu Uzunluk: 100 cm Kalınlık: 70D Paket Renk: Siyah/Deri/Kahve Moda ve Sıcak Tasarım Seksi file çorap Malzeme:

Manuel ölçüm göre %2-3 fark var.

dikkatle öğeyi satın almadan önce ölçüm grafik kontrol edin. Hafif renk farkı nedeniyle ışık ve ekran için kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Alıcılar ne bir gösteri!

Ödeme

Hoş, banka aracılığı ile Vize, Boleto, MasterCard, Maestro Banka Kartı, Western Union, Webmoney, QIWI ve Havale destekler.

Eğer hala ödeme hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin

Nakliye

Ben dünya çapında gemi. Ürün ödeme alındı ve temizlendi sonra 2-7 iş günü içinde sevk edilecektir. Teslimat süresi genellikle 15-45 iş günü sürüyor.

Eğer daha hızlı öğeyi almak için lütfen ek navlun ödemek için bizimle irtibata istiyorsanız,aşağıdaki daha hızlı ve ucuz nakliye yolu:UPS, DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS sunuyoruz.Bu yolla, yaklaşık 5-7 iş günü içinde öğeyi alabilirsiniz.

* Gümrük vergileri ve diğer kargo ücreti satıcıya ait olacak, ülkenin yönetmeliklerine göre ve maddenin fiyata dahil değildir

İade Politikası

Eğer alıcı herhangi bir nedenle öğeleri satın aldıktan 15 gün içinde iade eğer alıcılar iade edeceğiz. Ancak,alıcı iade nakliye yük ayı ve iade öğeleri özgün koşulları içinde olduğundan emin olun.

Madde orijinal durumda olması, açılmamış ve

kullanılmamış. Nakliye & taşıma bedeli iade edilir.

İletişim ve geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Kalınlığı: Standart
  • Malzeme: Pamuk,Spandex,Naylon
  • Öğe Türü: Sıkı
  • Desen Türü: Katı
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Marka Adı: hirigin
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.092kg (0.20lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)

İlgili ürünler

Trending.