Çocuk Güvenlik Kapakları ve Uzun İnce İpuçları İle ucuz LDPE 30 ml 50ml kase 100 ml Hoşgeldiniz İğne Şişe Plastik Şişe Boş

v44581

Yeni ürün

617.28TL

Etiketler: ile şişe, Şişe şişe, iğne ile şişe, Ucuz şişe, Yüksek Kalite şişe şişe, Çin iğne Tedarikçilerle şişe.

Çocuk Güvenlik Kapakları ve Uzun İnce İpuçları İle ucuz LDPE 30 ml 50ml kase 100 ml Hoşgeldiniz İğne Şişe Plastik Şişe Boş

Öğe Adı: Boş damlalık şişe

Kapasite: 30 ml/50ml/60ml/100 ml/Hoşgeldiniz

Basın için kolay( çok yumuşak )malzeme: PE plastik

Kapak renkleri: Beyaz, Siyah,Kırmızı,Mavi, Yeşil,Sarı,pembe,vb.

ADEDİ: 300pcs

Lütfen siparişinizi istediğiniz renkleri belirtin veya varsayılan olarak beyaz kapaklar göndereceğiz.TEŞEKKÜRLER!

Bu öğeleri alırsınız:

1,PE boş plastik şişe vücut

2,Renkli kapaklardan

3,Uzun İnce damlalığı ipuçları

Resimleri Göstermek

Döner

Eğer satın memnun olmadığını Olası olay, aldıktan 10 gün içinde iade öğeler için ödenen orijinal posta ücreti hariç) tüm müşteriler para iadesi veya değişim sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tüm ürünler kullanılmamış iade, orijinal ambalajında olması gerekmektedir. Herhangi bir kayıp öğeleri sorumlu tutulamayız olarak nakliye izlenebilir bir yöntem kullanmanızı öneririz.

Red ve iadeler genellikle malların alınmasından itibaren 24 ila 48 saat içinde işlenir.

ÖNEMLİ: Eğer bir öğe dönen , Hediye \ ' ya İADE MALLAR gibi `paket marke lütfen . ve parsel için 15-20 usd değer bildirin.

Ödeme

Böyle PayPal (banka transferi ve Western Union), kredi kartları, gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödemeler gibi Va-srhp.org mevcut pek çok ödeme yöntemleri vardır. Sizin için en uygun olan yöntemi seçin. Çıkarlarını korumak için, ödeme geçici olarak Hoş tarafından yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar yayımlanan olmayacak.

Nakliye

Siparişler ödeme doğrulama sonra işlem süresi içinde yapılacaktır.

Büyük bir titizlikle ambalaj her öğe size güvenli sevkiyat sağlamak için alıyoruz. Bu paketi önce her öğeyi kontrol edin.Bu nedenle, pls bunun için imzalamadan önce paketi kontrol edin,eğer kırık veya hasarlı ise,taşıyıcı bir kayıt yapmak .Aynı zamanda ,bir fotoğraf çekmek ve seni ilk zamanda sorunu çözeceğiz gönderin.

Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

Geri bildirim

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok önemlidir . Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

Gümrük

Verilmesini talep edilebilecek herhangi bir özel görev ücretleri alıcının sorumluluğundadır. İthalat vergisi tahsil edilecektir nasıl her ülkenin özel politikalar bağlıdır.

Eğer öğeleri gönderi satıcının ülkeyi terk edildikten sonra Gümrük tarafından gözaltına alındı ise, alıcı gözaltına alınan eşyalar bildirmelidir.

Alışveriş keyfini ve tekrar hoş geldiniz!

  • Plastik Türü: PE
  • ambalaj: 10 >
  • Baharat Konteyner stilleri: Damlalık Şişe
  • renk: 30 ML, 50ML, KASE, 100 ML, HOŞGELDİNİZ
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Kullanın: e juie
  • Yazın: Depolama Şişe Ve Kavanoz
  • Boyutu: M
  • Kapasite: 0-100 ml
  • Marka Adı: HONESTLEGEND
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Ağırlık: 5.0kg (11.02lb.)
  • Ünite Tipi: (300 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.