41 HR57 yüksek Kalite İyi Swiss vual dantel African Dantel Kumaş Beyaz/Siyah Suda eriyen süt ipek Nijeryalı Fransız Kumaş-

v45447

Yeni ürün

688.89TL 406.45TL

Etiketler: Afrika dantel kumaş beyaz, Afrika dantel kumaş, dantel kumaş beyaz, Ucuz Afrika dantel kumaş beyaz, Yüksek Kaliteli Afrika dantel kumaş, Çin dantel kumaş beyaz Tedarikçiler.

Mağazamıza Hoşgeldiniz

Dantel Kumaş,her türlü Gipür dantel kumaş ,Kimyasal dantel,African kord dantel,Suda çözünür dantel,Swiss vual dantel,Fransız dantel,Kadife dantel vb gibi üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.Büyük miktarda da yapabilirsiniz.Benzersiz moda sallayalım!

Mağaza Guangzhou,Guangdong, Çin yer almaktadır. African Balmumu kumaş ve dantel kumaş çeşitleri var,tüm yeni tasarım ve %100 pamuk ve yüksek kaliteli kumaşlar vardır!!! Her ay yeni tasarımlar var,ve web sitemizde bu yeni tasarımlar duyuracağız. Böylece sitemize daha yeni tasarımları görmek için tıklayınız. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, serbestçe lütfen bize ulaşın .

Çok teşekkür ederim,ve bizim mağaza ile iş yapmanın tadını çıkarın!

S&c S1:ne kadar öderim sonra mal gemi olacak? İK: genellikle Pekin Zaman 9: 'clockPM her gün önce gemi ve yarın takip numarası ikinci gün ver! Ne kadar satıcı gemi sonra mal alabilir miyim? S2:İK: genellikle sipariş gelmesi için yaklaşık 3-7 gün sürer,ama bu alışveriş sezonu olduğu gibi, lojistik şirketleri çok meşgul ve bazı siparişlerin Gelmesi biraz daha uzun sürebilir. S3:satıcı neden gönderilen mal olduğunu söylüyor,ama bu Bilgi hala teslimat bekliyor"" görüyorum. YJ: genellikle mal teslim gönderiyoruz ama sana takip numarasını doldurmak için ikinci gün,sistem bazı ürünler kullanın"Satış birim olarak ama bazı kullanın"metre"olarak Satış birimi metre"neden "teslim" S4:görüntüler? İK: üretim sürecine göre, satış arasındaki fark yaratmaya ihtiyacımız var, lütfen anlayın!açıkça yer önce Q5 siparişinizi kontrol ediniz:neden açıklama daha ürün uzunluğu az mı aldım? Böylece kumaş gerçek daha kısadır,ama, ya da çok 0.3 metre üretim süreci, hata denetimi arttırmak için normal şartlarda 5 metre) S5 nakliye bilgilerimi neden vermedi henüz güncelleme çalışıyoruz: çıkaracağız İK: ürünlerimiz bu yüksek sıcaklık işlemi yapılır sağlık sağlamak için baskı boya ya ihtiyacı vardır,yüksek sıcaklık kumaş büzülme yapar? İK: Genel olarak fiziksel dağıtım güncelleştirme 3 için yaklaşık 1 gerekir. Sizin için takip edeceğiz. DHL web sitesi mallarımı ama hala mal almak istemiyorum imzalandı gösterdi neden kullanılır? İK : Öncelikle akraba veya komşuların pls, mal işareti size yardımcı onları ama bilmiyorsun. İkincisi ise kimse mal imzalamak için yardım isteyin, sonra pls ilk anda kaydı koysunlar yerel DHL başvurun. Pls Gönderen değiliz, teslimat kontrol edemedik ancak herhangi bir yardım sunmak için bana ihtiyacın olursa bir şey kontrol etmek için yardımcı olabilir, elimden geleni, ama teslimat sorunu pls hakkında her şeyi yerine bizi suçluyor onları ilk anda yerel DHL irtibata not: ben. Sana ne yapabileceğimizi DHL izleme bilgi ve bill ve yerel DHL irtibat numarası teklif. Anlamak ve bize destek umuyoruz. Renk:Olarak resim Gönderi

Tüm öğeleri DHL tarafından,sadece 3-5 iş günü içinde malları alabilirsiniz ücretsiz kargo,tüm bu müşteri, ilk kez mal almak umuyoruz.

B ödeme tavsiyesi aldıktan sonra 48 saat içinde mal teslim Edeceğiz.

C Müşteri sipariş aliexress bırakın hangi ayrıntılara göre mal gönderiyoruz neden.ne zaman teslimat bilgileri teyit etmelidir Eğer herhangi bir değişiklik gerekiyorsa,orada bir not var lütfen.

Gerekirse D alıcı ülkeleri tarafından tahsil edilen vergi ve/veya görev göze sorumluluğu

Geri bildirim

Görüşleriniz BİZİM için çok improtant Eğer ,lütfen bize beş satr ve etkin geri bildirim vermek ürün ve hizmet memnun iseniz,daha iyi yapacağız.Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce herhangi bir sorun varsa,lütfen öncelikle bizimle irtibata geçin,bir şey çözemez cuase,yani tatmin olana kadar bunu çözemeyiz bildirmeniz gerekir.

İyi bir alışveriş var.

  • Dekorasyon: Taslar
  • Kumaş Türü: Süt İpek dantel
  • Malzeme: 100% Polyester
  • Fırsat: parti ,düğün ,giysi, takım elbise
  • genişliği: 120cm-130cm
  • Boyutu: 5yard
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Menşe yeri : Guangzhou Çin
  • Model Numarası: HR57-41
  • renk: resim olarak
  • Teknikleri: İşlemeli
  • Ürün Tipi: Dantel
  • Marka Adı: CHUTRET
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (5 Metre/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.