Gümüş masa numaralarını Düğün tablo numarası sahipleri Altın akrilik Lazer akrilik masa numaraları, Düğün İşaretleri kesme standı aynalı

v4545

Yeni ürün

205.69TL

Etiketler: Numara Sahibi, düğün numarası, Gümüş Ayna, Ucuz numara sahibi, Yüksek Kaliteli düğün numarası, Çin Gümüş ayna Tedarikçileri.

ÜRÜN DETİAL

Uzun boylu: 4" / 10 cm

Renk :Altın ,Gümüş ,Siyah

Çapı : rakamları farklı. Örneğin, Bir, Sekiz"

Malzeme: Akrilik ÖZEL SİPARİŞ ***NOTLAR BÖLÜMÜNDE kişisel bilgileriniz Yer TESLİM SIRASINDA.*** 1/ Sayı ( eğer sayı gitmezseniz , vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hata izin ve emin mahsuru yoksa önce sipariş yapmak 2/ renk :Siyah ,Gümüş, (lütfen sipariş kayboldu ,yoksa altın göndereceğiz renk unutmayın ) altın Dikkat : yapacağım). Mağazamızı ziyaret edebilir, seçtiğiniz herhangi bir istekleri için birçok ürün vardır, online mesaj bırakın lütfen bizi bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Keşke güzel bir gün var!

Alipay, Western Union, TT kabul Ediyoruz ödeme. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden deneyin ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz.

Sevkiyat: sipariş verdiğinizde kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri ülke içine ithalat için, harçları ve vergileri sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslim zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur. Ücretsiz Kargo: Ücretsiz kargo sipariş normalde 15-25 iş günü ile ilan edildikten sonra gelecek olan Çin Post Hava posta ile sevk edilecektir. Bir ara gümrük veya hava sorunu için bir kaç gün gecikmeli olacak. 30-45 iş günü olabilir.

/İadesi iade: müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemli bir geri bildirim. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Olay & Parti: Pasta Aksesuar
  • renk: görüntü olarak
  • Belirtimi: wedding table number
  • Model Numarası: RD-CT20001
  • Malzeme: Akrilik
  • Ağırlık: 10 g/1 adet
  • Madde: Hizmet Ve Yemek
  • düğün pastası topper : gelin ve damat
  • Fırsat: Doğum günü Partisi,Yıldönümü,Düğün ve Nişan,Düğün,Sevgililer Günü,Çocuk Bayramı
  • Yazın: Düğün dekor
  • Paket Boyutu: 29cm x 15cm x 10cm (11.42in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.