3-26 mm siyah beyaz 1pair silikon çift Parlama kulak tıkacı eti tünel germe toptan piercing Takı expander göstergesi

v45597

Yeni ürün

12.35TL

Etiketler: Piercing Takı, piercing Takı toptan, Piercing Takı, Ucuz piercing Takı, Yüksek Kaliteli piercing Takı toptan, Çin takı Tedarikçileri piercing.

Pls sipariş yaptığınızda Rusya Postanesi, yeni kural Nedeniyle, Rusya müşterilerin Tam adını yazmak(bir soyadı, adı ve orta adı), veya paketler geri gönderilir not:. Tam adı, dışarıya mal göndermek reddediyoruz! teşekkürler! Herhangi bir büyük miktarda, hızlı kargo yolu daha iyi fiyat almak için satıcı başvurun lütfen! Alacağınız daha fazla miktarda sipariş,daha yüksek bir indirim. Mal 7 miktarı dolardan fazla olursa Çin Post özgürce Kayıtlı Hava Posta ile sevk edilecektir. Siparişiniz 7 $altında tutar eğer , malların serbestçe Eğer sipariş miktarı fazla 300$, Aramex,EMS,DHL,FEDEX gibi ücretsiz express,vb Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ile sevk edilecektir. teslimat süresi 10 - 60 gün, farklı ülkelerde bağlıdır.eğer 60 gün içinde paket almak, siparişleri tartışma lütfen, bize hatırlatmak için mesaj göndermek yoksa , (alıcı zaman korumak) her zaman 30 gün uzatacağız.paket aldıktan sonra herhangi bir sorun, lütfen sizinle iletişime satıcı önce kötü geribildirim vermek istemiyorsanız, sizin için herhangi bir sorun çözmek için çalışacağız!

Mücevher Piercing Takı Toptan silikon çift Parlama, kulak tıkacı eti tünel mix lot:hayır mücevher Boyutu:3mm,4 mm,5 mm,6 mm, 8mm,10mm,12mm,14 mm,16 mm,18 mm,20 mm,22 mm,25 mm Kargo:ücretsiz Çin sonrası hava yoluyla,DHL,bize tarafından ücretsiz 300$tüm farklı Moda Takı toptancısı silikon Renk:resim aşağıdaki gibi siyah,beyaz Mücevher Rengi göstermek göstergesi genişletici sedye Cinsiyet:kadın,erkekler,aşıklar, unisex Malzeme:kulak, iyi fiyat ve kalite, kavisli Kaş yüzük, burun halkaları ve Çıtçıt,dil halkaları da dahil olmak üzere,kulak tıkacı gagues/daralan,meme yüzük,küpe çeşitleri,bilezik,saat,vb. Eğer büyük miktarda, trademanager veya e-posta yoluyla bize ulaşın Eğer rekabetçi fiyat veririz. SEVKİYAT DHL,UPS,EMS,TNT,FEDEX kabul edebiliriz,Normalde China post mail ile ücretsiz kargo bizim yol olarak göndeririz,gelmesi 15-28 gün sürer,Brezilya,Rusya veya daha uzun bir ay , anlayamazsın umut olacak. Ödeme gördüğümüzde, 2-3 gün dışarı mal göndereceğiz! Fiyatlarımız hedef gümrük vergisi dahil değil. Çin gümrük sorunu sorumlu olacak ve alıcı varış gümrük sorunu sorumlu olmalıdır . ÖDEME yakın ihaleleri 3 gün içinde alınması bekleniyor. Emanet bizim tercih ödeme yöntemi,aynı zamanda T/T, Western union,Money gram ve diğerleri tarafından pt farklı ödeme erişimi ediyoruz. Bizim teklif RETUREN & iade %100 memnuniyet garantisi ile desteklenen,herhangi bir reson için memnun değilseniz , bize bir geri ödeme ya da bir değişim için orijinal durum içinde ürünü iade edebilirsiniz. Maddenin bize geri postalama önce,detaylı değişim ve iade talimat için bizimle irtibata geçiniz. Eğer mal memnun, lütfen olumlu geribildirim lütfen bize yardım etsin ve sizin için aynı işlemi yapacak olursak iade edilen ürünleri geri bildirim POLİTİKA aldıktan sonra nakliye ve taşıma ücretleri hariç tüm paranızı iade edeceğiz. Eğer mallar ile tatmin değilseniz, malı aldıktan sonra bir hafta içinde bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin,bizim iletişimimiz olsa en iyi çözüm olacaktır eminiz.Ve her zaman hatırla, herhangi bir olumsuz geribildirim veya alibaba üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce bize mesaj gönderin. Her zaman elimizden sorunu çözmek için ve sizin memnuniyetiniz için yapacağız. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve herhangi bir beklenmedik sorunları çözmek için çaba sarf edecektir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa lütfen BİZE COTNACT İÇİN TEREDDÜT ETMEYİN. 24 saat içinde cevap vereceğiz.

  • Vücut Takı Türü: Tak Ve Tünel Takı
  • Şekil\desen: Yuvarlak
  • Model Numarası: JYD2014052138
  • Malzeme: Silikon
  • İnce veya Moda: moda
  • Öğe Türü: Vücut Takı
  • Marka Adı: Kathline
  • Metal Türü: Yok
  • Stil: Moda
  • Metal Renk: 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 12cm (7.87in x 5.91in x 4.72in)

İlgili ürünler

Trending.