APS ELM205HS ve SMP640V baskı mekanizması ile uyumlu 58 mm termal Baskı Kafası HS-2RB kafası

v4562

Yeni ürün

119.27TL

Etiketler: Baskı Kafası, Termal Baskı Kafası, termal kafa, Ucuz Baskı Kafası, Yüksek Kaliteli termal Baskı Kafası, Çin termal kafa Tedarikçiler.

Özellikler:

1. 2" termal yazıcı mekanizması

2. APS ELM205HS ve SAMSUNG SMP640V ile uyumlu

3. Kompakt ve hafif tasarım

4. Kolay Kağıt Yükleme

5. Düşük & yüksek direnç

6. 90 derece dikey kağıt besleme

Uygulamalar:

1. Taşınabilir/mobil cihaz

2. POS/EFT POS

3. Ölçüm cihazları

4. Yangın kontrol ekipmanları

5. Tıbbi ekipman

6. Dosya

7. Endüstriyel aletleri & metre

8. Madeni para sayaçları & sorters

Özellikler:

Madde HS-2RB

Baskı yöntemi Termal satır yazdırma nokta

48 mm Baskı genişliği

Seviye çözünürlük 8 nokta/mm

Baskı hattı 384dots başına nokta sayısı

Kağıt çözünürlüğü 176n+/-4%Seyahat

Nokta aralığı 0,125 mm

0 nokta boyutu.125mmX0.12mm

DC8 baskı hızı(Max) 85mm/s(Motor gerilimi.5 V)

58 mm kağıt genişliği

60 kağıt kalınlığı-100um

Baskı ömrü >/=50km

Termal kafa İle ısı algılama sıcaklık

Fotoğraf kesici İle algılama kağıt

Platen ünitesi takıldıktan yükleme kağıt elde etmek için temel mekanizma Olabilir kolay

Yazıcı kafası çalışan güç voltajı VH:3,15-8.5 DC

WATT yazıcı kafasının çalışma mantığı gerilimi VDD:2.7-5,25

4.20 Motor gerilimi-8.5 WATT

Kağıt yolu Dik viraj Seyahat

Kağıt kesme Manuel

Çalışma Sıcaklığı +0 C-50C

Çalışma nemi 20% - 85%RH

Depolama ısısı -20-60C

Depolama nem 5%-95%RH

(Max)işletim makine gürültüsü 60dB

Ağırlık 38.5 g

58 mm(MERKEZDEN) çevre Boyutlar L=67,5 mm,W=32.6 mm,H=31 mm,L=

Uyumluluk ELM205HS ve SMP640V baskı mekanizması APS

Düşük Voltaj için kapsam Mini/cep yazarkasa/POS yazıcı

Hakkımızda: biz elimizden geleni elimizden geleni her müşteri hizmet etmek için yapacağız. Birincil hedefimiz her zaman 5 yıldızlı hizmet sunmaktır. Tüm dünyada tüm alıcılar için kaliteli ürün ve rekabetçi fiyat sunabilir. Tenet takip ediyoruz “Kaliteli üstündür, Hizmet yüce ve İtibar ilk”. Dürüst ve çalışkan ile müreffeh bir yarın olacak inanıyoruz. Tüm dost ve işbirlikçi iş ilişkisi kurmak istiyoruz. Daha fazla bilgi için bizimle irtibata geçmenizi ve sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz geldiniz! Ödeme: 1. Alipay burada kabul ediyoruz. 2. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Verir: Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız 8 gün içinde iade edin. Öğeyi aldıktan sonra exchange veya size iade edeceğiz. Ama kullanmak factitiously sonra hasar görmüş veya hasar için herhangi bir ürün iadesi kabul etmeyeceğiz. Eğer herhangi bir hasar, zamanında ve kısaca e-posta ile bize ulaşın eğer birlikte resimlerle zararları açıklamak ve döndüğünüzde bize bildiriniz. Lütfen öğeleri kalitesi sorun değilse kargo ücreti iade edilmez lütfen unutmayın. Uyarı: 1. İthalat vergisi, KDV ve tüm vergiler öğe fiyat ve nakliye masrafları dahil değildir. Alıcılar (durumda) bu masraflar için sorumlu. 2. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. Gönderi: 1. Bir sipariş verdiğinizde, sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme doğrulama sonra öğeyi gemi olacak. 2. Transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda olabilir. 3. 30 gün içinde ödeme öğe almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Geribildirim: geribildirim bizim için son derece önemlidir. Bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız vermek umuyoruz. Eğer satın memnun olmayan herhangi bir nedenle, nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmenizi öneriyoruz. Siz tatmin olana kadar herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız. Olumsuz geribildirim için eşit oldukları için lütfen bize 1, 2, 3 -yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme bırakır. Derin destek için teşekkür ederiz!

1, Alipay kabul, Batı Birliği, T/T, Tüm Kredi Kartları Güvenli Ödeme İşlemci ESCROW Therough kabul edilir. 2, Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

1,ABD, ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz sizi tatmin ederse 5 yıldızlı derecelendirme Vermek için Müşterilerimize Teşvik Ediyoruz. Tutarlı desteğiniz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya bize ulaştırıyor. Bize 5 veren 2,Herhangi bir yeni müşteri-Başlat/favori mağazalar için/sonraki sipariş üzerine %5 indirim Keyfini mağazamızda ekler ve yorumlar.

  • Marka Adı: HSENGPRT
  • Yazın: Diğer
  • Model Numarası: HS-2RB
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)

İlgili ürünler

Trending.