V2 Dokunmatik Ekran Tablası Sersors Cam Yedek Parçaları Teclast P89 mini 3G Tablet 078075 İçin 7.9" inç Dokunuş-01a-

v45818

Yeni ürün

116.60TL 101.44TL

Etiketler: Dokunmatik Ekran Dijital Dönüştürücü, dokunmatik ekran tablası yedek, yedek dokunmatik ekran, Ucuz dokunmatik ekran tablası, Yüksek Kaliteli dokunmatik ekran tablası yedek, Çin yedek dokunmatik ekran Tedarikçileri.

1.) Profesyonel fotoğrafçı değiliz, o yüzden fotoğraflar çok hassas değildir, online izle gerçek örnekleri ile çekilen Tüm fotoğraflar,bu yüzden lütfen emin öğeleri fotoğrafları ile aynı! dikkatle pic kontrol ve gerekir , eğer emin değilseniz,lütfen bizimle doğrudan temas ve pic veya Hiçbir yolla tam bir olduğundan emin olun. cihazlar bize ait . Yanlış teklif sorumlu değiliz . Anlayışınız için teşekkürler !!! Teşekkürler

Eğer Başlık / Açıklama /fotoğraf Devletleri gibi farklı flex kablo numaraları ile A sınıfı uyumlu dokunmatik ekran tablası kabul etmiyorsanız, satın almayın lütfen piyasadaki arz değil, teşekkür ederim!

2.) Lütfen bize RU gelen (özellikle alıcı) tam tam adınızı ve Telefon bırakın. bu yüzden kurye zamanında ve kolayca bu öğeleri teslim olan alıcı gibi bilgileri doldurma zaman.

3.) Test etmeden önce makinenizde dokunmatik ekran & lcd ekran yüklemeyin.

4.) Bu yüzden en aza indirmek veya SATIŞ ya da VT veya diğer İthal Vergi önlemek için düşük ürün değeri ile "Örnek" ya da "Hediye" olarak öğeyi işaretlemek olacak.

Satıcı ülkenin herhangi bir vergi veya gümrük ücreti sorumlu değildir.teşekkürler

Sipariş üzerine aşağıdaki yukarıdaki & hükümlere etkisi bir kez alın!( Senin için çok önemli,teklif vermeden önce okuyun Lütfen.)

Kırılgan öğeleri olduğu için 2 adet sipariş sizin için daha iyi olur.

1.) Sadece kendinizin acept biz,diğer ödeme yöntemleri için teklif önce satıcı pls.

2.) Fiyatları herhangi bir gümrük vergisi ve vergiler dahil değildir.Ödeme açık artırma kapandıktan sonra 7 GÜN içinde excpected vardır.ödenmemiş müzayede Hoş rapor edilecektir.

1.) Mal 2-5 iş günü içinde teyit Ödeme sonra gönderilecektir.Ücretsiz kargo; hayır tüm nakliye yöntemi için izleme sağlayacağız Çin post posta/HK Post Posta gereğidir.Resmi site adresi üzerinde izleyebilirsiniz.

2. Taşıyıcı transit zamanı sorumlu değiliz. Bu Bilgi taşıyıcı ve hariç hafta sonları ve resmi tatil tarafından sağlanır.

3.) Brezilya'dan alıcılar eğer DHL veya UPS seçin,aksi takdirde,EMS yoluyla gemi varsa şimdiden HİSAR numarası vermeniz gerekir.

4.)Tüm alıcılar, DHL,UPS veya Fedex tarafından uzak bölge servis ,EMS için ama gerek yok için ekstra ücret ödemeniz gerekiyor .

5.) Teslimat süreleri değişebilir, özellikle dönemleri veya inclimate hava koşulları sırasında olabilir. dont bize kadar bir anlaşmazlık açın lütfen.Eğer acil ise ,o zaman lütfen DHL ya da başka bir ifade seçin lütfen !

SENİN İÇİN TESLİMAT SÜRESİNİ UZATMAK,EĞER ZAMANINDA BUNU ANLAMIYORUM BEKLEYEBİLİRİZ.

1.) Her parça teslimattan önce test edilecek ,profesyonel olmayan işlem nedeniyle herhangi bir sorun için sorumlu değildir.

2.) Eğer satın memnun değilseniz , alınan öğeleri alışverişi yapabilirsiniz ama sipariş alınmasından itibaren 3 gün içinde bize başvurmanız gerekir ,ama tüm ek nakliye ücreti tahakkuk ödemek ve iade öğeleri özgün durumunu tutulmalıdır .

3.) İade parçaları dönmez yapılacaktır, Kargo ücreti iade edilmez. Nakliye ücreti göndermeden alıcı tarafından ödenecektir.

1.)Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan,biz içtenlikle sadece 1 dakika olan bir ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Seni teşvik etmek için 1 olumlu geribildirim için 1$ kupon sunacak .bir sonraki alışveriş üzerinde etkili olacaktır .Yapmanız gereken sadece bize kayıt göstermek .

2.)Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız. Teşekkür ederim!

  • Menşe yeri:
  • Model Numarası: Teclast P89 mini 3G 078075 için - 01a - v2
  • Model No.: 078075-01a
  • Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • renk: Beyaz
  • Uyumlu Marka: Evrensel
  • Hayır İzleme.: Evet
  • Ürün Tipi: Tablet Dokunmatik Panel
  • Boyutu: 7.85 inç
  • Ekran Boyutu: 7~10 İnç
  • Ücretsiz kargo : Çin Post Posta
  • Marka Adı: Qi Hande
  • Teslim süresi: 24 saat içinde ödeme sonra Emanet varmak
  • Uyumlu : 078075-01a-v2
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 28cm x 25cm x 21cm (11.02in x 9.84in x 8.27in)

İlgili ürünler

Trending.