Açık Taşımak EVA Durumda Seyahat Koruyucu Depolama Taşınabilir Kulaklık için Çantası Çanta Sapı Kulaklık

v4589

Yeni ürün

68.52TL 63.03TL

Etiketler: kulaklık çantası, case kulaklık, Kulaklık İçin, Ucuz kulaklık kılıfı, Yüksek Kalite durumda kulaklık, Çin kulaklık Tedarikçileri.

Özel küçük elektronik cihazlar için uygun tasarlanmış açıklama: Benzersiz bir top şeklini. Dayanıklı EVA ezmek dayanıklı, anti-şok malzemeden yapılmış. İç örgü katmanı ile sert kabuk durumda, Kulaklık için maksimum koruma sağlar. Sadece sus ve kolay seyahat için evrak çantası veya bavul içine atmak.

EVA özellikler: Renk: Siyah(Resim gösterildiği Gibi) Malzeme:

Paket (Kulaklık dahil değildir )1 Kulaklık Kılıf *İçerir

RENK:

Tüm fotoğraflar profesyonel fotoğrafçılar tarafından stüdyo ışığı altında alınır. Renkler farklı ışık koşulları, farklı monitörler ve farklı bireyler arasında değişir bu yana, gerçek öğenin renk resimdeki renkler biraz farklı olabilir. Renk farkı kaliteli bir kusur değildir.

Kulaklık sadece gösteri için satışa dahil DEĞİLDİR.

Boyutu el ile ölçülür, lütfen ölçüm küçük hata sağlamasıdır.

NAKLİYE

İki iş günü içinde gemi.

Amerika Birleşik Devletleri paketleri ePacket Birinci Sınıf Posta ile sevk edilecektir, ve bazı düşük değer öğeleri dışında çoğu ABD siparişler için ücretsiz nakliye ve izlenebilir sağlıyoruz.

Diğer uluslararası paketler, Çin Post Birinci Sınıf Uluslararası Posta ile sevk edilecektir. En paketi izlenebilir olacak, ama bazı paketleri Çin'de olduğunda izlenebilir olacak, ama hiçbir izleme bilgi öğeleri Çin gidince sağlanabilir.

En paketleri 2 hafta sonra teslim edilecek, ama internatinoal paketleri teslim etmek için 6 hafta gibi uzun sürebilir. Sigorta şirketi bir paket kaybı rapor etmeden önce 50 gün beklememizi gerektirir beri, bizim alıcılar gün aynı sayıda beklemek istiyoruz.

Nakliye ücretleri için üst bölümünde daha fazla ayrıntı bakın.

Geri bildirim

Yıldızlı olumlu geribildirim derecelendirme 5 takdir ve aynı şekilde karşılık söz edebiliriz. Ürünler bir veya daha fazla kategoride 5 yıldız hak ediyor, lütfen negatif (1, 2 veya 3 yıldız) geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata olmayan hissetmeniz gerekir. 100% satisfiction sağlamak için her türlü çabayı göstereceğiz.

TOPTAN İLKESİ

Eğer toplu bir alım arıyorsanız,sizin için toptan fiyat sunabiliriz.Eğer ilgileniyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.

  • renk: Siyah
  • Boyutu: 23*19*11cm
  • Paket: No
  • Marka Adı: ickoy
  • Öğe Türü: Kulaklık Standı
  • Model Numarası: Kulaklık durum 2-EVA - -
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.