10 adet P/N DİYALOG-PG802S-R4 GT911 MB806M6 8 inç dokunmatik ekran el yazısı dokunmatik ekran dokunmatik ekran kapasitif

v46276

Yeni ürün

411.52TL

Etiketler: 8 İnç Dokunmatik Ekran, dokunmatik ekran, Kapasitif Dokunmatik Ekran, Ucuz 8 inç dokunmatik ekran, Yüksek Kaliteli dokunmatik ekran, Çin kapasitif dokunmatik ekran Tedarikçileri.

Özel ipuçları

Mevcut Tablet pazarı, parçaları modelleri ekran dokunmatik ekran bulmak kolay değildir çünkü, çok emin değilim tam hizmet olalım makinenizin arkadaşlar, bakım kişi fotoğrafları bağlantılar, bizim için zahmetli, uygun edebilirim.

Express hakkında

Varsayılan Sto bizim verilmiştir , Eğer temas ve notlar diğer nakliye ihtiyacınız Varsa. ( Rüzgar toplanacak. )

Garanti hakkında

Oo inanç bir yıl garanti, hiçbir dolandırıcılık, hiçbir titreme.

Hakkında satış sonrası pul

365 alışveriş bebek ucuz satış, faz kayması, herhangi bir yapay kalite sorunları garanti süresi pul içinde yarım bir Gu Bilinçli satınalma nakliye sigorta için oluştu . Sorunlar, Diğer non-sipariş yanı sıra iade için ürün kalitesi nedenlerle alıcıları tarafından geri ve ileri ve nakliye ücretlerinden karşılanır.

Satışa

Ün iş bir kitap, o ürünü satın alma hakkında endişelenmenize gerek yok garanti, kurulum ve işletim sorunları çeşitli sorularına cevap, sorunsuz alışveriş için izin vereceğiz.

(Sonra işlemi kullanarak anakart veya güç yakmak için kolay test, değişiklik, başlangıç ekranı ekran değişimi kapalı) ürünlerimiz müşteri sonra dokunmatik ekran koruyucu film test çekme olmadan yüklü alır, biz TAMAM hiçbir hasar yok yedek sağlamak

Lütfen doğru kullanım, yanlış kullanım sonucu garanti dahil değildir aralıkları ve aksesuarlar dönüş ait değil. Döndürülen öğeler, lütfen Hazine malları ikincil satışlarımız etkilemez;

Lütfen bebek ve ambalaj koruyoruz. Böyle bir bebek, parçalara ayrılmış olarak ve boşaltma gibi düzensiz olarak aksesuar hizmeti doğru otomatik olarak feragat etmiş sayılır. Yedek dönemi bebek geri döndü, o ikincil satış etkilemez sürece, en kısa sürede size bir yedek verecek;

Eğer fiş etkisi memnun değilse, o sürede de satış etkilemiyor, ve eşit değerde mal diğerlerinden daha fazla bu dükkanı exchange alıcı tarafından karşılanacaktır ücretleri nakliye olabilir.

5 puan vermek için bu kadar cömert olmaz,

Nakliye hakkında: ücretsiz kargo HongKong sonrası,Çin sonrası ya da başkalarının Gönderen mal göndereceğiz. Eğer hızlı teslimat ihtiyacınız Varsa,DHL,UPS,FEDEX gibi...ect, lütfen bizimle irtibata geçin ,sizin için cacuate nakliye maliyeti değiştireceğiz coutnries ve bölgelere göre 10-30gün sürer. İade ve geri 1. Öncelikle, tüm öğeleri size göndermeden önce test edilecektir. 2. Paketi aldığınızda eğer iyi veya demaged ise,öncelikle kontrol paketi lütfen. 3. Bütün geri dönmeden önce bilgilendirilmelidir. 4. Alıcı 7 GÜN içinde paketi aldıktan sonra tüm iade ürünler satıcı bildirmek gerekiyor. 7 günden fazla satıcı bildiren herhangi bir gereklilik reddetme hakkını saklı tutarız. 5. Satın almadan önce,tam olarak ihtiyacınız varsa, lütfen kontrol edin mallar. Mal alırsınız, ne gerek vardı bulursanız değildir. Bu durumda, exchange istiyorsanız ,alıcı 2-Yol nakliye ücreti ödemek zorunda . 6. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında ve iyi durumda olması gerekir. 7. Dönüş posta ücreti ve sigorta ücreti iade edeceğiz ya da yeni sevkiyat için iade edilmez. 8. Kargo ücreti iade edilmez.

  • Uyumlu Marka: Evrensel
  • Marka Adı: QVK
  • Model Numarası: michael 907895
  • Ürün Tipi: Tablet Dokunmatik Panel
  • Ekran Boyutu: 7~10 İnç
  • renk: Çerçeve ile beyaz
  • Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.