Yeni Samsung X420 X418 X430 X520 dizüstü Bilgisayar fanı

v46515

Yeni ürün

59.46TL 53.50TL

Etiketler: samsung dizüstü Bilgisayar fanı, fan samsung, samsung fan, Ucuz samsung laptop fan, Yüksek Kaliteli fan samsung, Çin samsung fan Tedarikçileri.

1) Va-srhp.org PP ödeme kabul etmiyoruz uluslararası alıcılar lütfen unutmayın. PP ile ödeme yapmak istediğinizde. Posta ile bana ulaşın lütfen. Sen PP Hesabım anlatacağım. 2) dikkatli bir şekilde sipariş öğesi önce yönetmelik ve öneri Lütfen okuyun. Bu çok önemli. 3)Eğer büyük bir miktar ihtiyacınız Varsa, posta ile bana ulaşabilirsiniz. Sana biraz indirim yaparım. Satın almadan önce: bazı özel şartlar var. sipariş kalemi aldığında beni bilgilendirin lütfen. 1) İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat dahil değildir yönetmelik ve öneri. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 2) Eğer Hong Kong post air mail seçerseniz veya Hong Kong post parsel veya Çin sonrası hava posta veya Çin

post hava parsel. Bu parlak bir fiyata neden ve ürünlerinizin online takip edemez, ama EMS ve diğer ekspres yolu daha uzun zaman alacak. 3) Eğer Çin post hava posta vb yollarla nakliye ekonomisi seçti isterseniz, genelde 28-40 gün sürer .Genellikle kayıp parsel ve gecikme Çin sonrası hava posta ve hk sonrası hava posta servisi çok kötü çünkü daha iyi EMS seçtin öneririm. Bazen 2month 1 al .eğer HK POST seçerseniz ve Çin post air mail ürün kırık neden .bu alıcının sorumluluğundadır. Para iadesi yapabilirim. Nakliye yolları seçerken dikkatli düşünün lütfen. 4) Eğer DHL veya UPS Eğer. uzak bölgede yaşıyoruz zaman. DHL ya da ups ekstra ücret talep edecektir, en kısa sürede size bildireceğim. 3 gün içinde bana cevap veremiyor .EMS nakliye yolları değiştireceğim. Yasal Uyarı: 1). Satıcı teslim süresi sorumlu değildir. Taşıyıcı tarafından sağlanan, Tatiller dışında ve paket ve hedef ile değişebilir. Eğer teslimat gecikir veya eşyaların taşıma sırasında hasar görmüş varsa, bize e-posta gönderin. 2). Satıcı, Gümrük ve alıcının ülkesi ücret gümrük vergisi sorumlu değildir. 3). İthalat üzerine vergi ücretsiz sipariş almak sağlamak için, daha düşük bir değere sahip bir 'HEDİYE' olarak ilan edeceğiz. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. Alıcı için aşağıdaki hızlı teslimat yolu 1) DHL / UPS / FedEx / TNT / EMS/ SF Hong Kong post hava posta / Hong Kong post parsel sağlayabiliriz nakliye ve teslim:

EMS tarafından 2 Çin post hava posta / Çin sonrası hava parsel) ürünlerimiz genellikle teslimat, yaklaşık 7 gün sürer .Ücretsiz kargo hizmeti, EMS tarafından kapı kapı vardır. ayrıca kendiniz hangi ekspres teslimat seçebilirsiniz. . Uzak alanlarda yaşıyor olduğunuzda 3) DHL Eğer. DHL ekstra ücret talep edecektir, en kısa sürede size bildireceğim. 4) vb değer bildirmek kişisel tercihlerinizi gibi nakliye hizmet olarak, bana bildirin emin Olun. ödeme yapmadan önce. 1) 30 gün Garanti-satış servis: 7 gün olmayan iade-(Alıcı iade nakliye ücreti ödemek) çalışma öğeleri, kırık hariç, kaza sonrası kargo. 2) Pls emin öğeyi sipariş vermeden önce model için uyumlu olduğundan emin olun. Uyumsuz sorunlar için geri dönüş yok. Öğe aldığınızda 3). Eğer kırık kırık olup olmadığını ...öğeyi kontrol edin. Lütfen bana ulaşın ve bana ürün hakkında fotoğraf gönderdi. Anakart test fonksiyonu:

1). Görünümü, bu oda gemide, toz, kalay lehim veya diğer kirli işareti olarak kontrol edin. 2). Elektronik yalıtım eksikliği kağıt zamklı olup olmadığını kontrol edin. 3). Parçaları, pas, çürüme, ısı ortadan kaldırılması kasanın eksik olup olmadığını kontrol edin. 4). LCD ekran iç ve dış bağlantısını kontrol edin ,İki bellek, DVD sürücü, Ağ bağlantısı, Ses, Fare, Klavye, Çıkışlı, USB, SD bağlayıcı, PC, 3.3 V KOM pil, Pil şarj ve deşarj olup, Tam çalışan 3D, Yeniden sistemi en az iki kez.

  • Marka Adı: MLLSE
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.