AWO Orijinal POA-SANYO PLC için LMP142 Projektör Lambası UHP Ampul içinde-WK2500/PLC-XD2600/XD2200/PLC-XE34/PLC-XK2200/PLC-XK2600/PLC

v4722

Yeni ürün

582.99TL 553.84TL

Etiketler: uhp ampul, projektör lambası, uhp lamba, Ucuz uhp ampul, Yüksek kaliteli Projektör lambası, Çin uhp lamba Tedarikçileri.

Ürün Açıklaması

Lamba ID : 610-349-7518 / LMP142

Konut ile lamba Tipi : Orijinal lamba

Uyumlu Projektör : SANYO PLC-WK2500/PLC-XD2600/XD2200/PLC-XE34/PLC-XK2200/PLC-XK2600/PLC-XK3010

Biz Ne

(OBH,OWH)orijinal ampulün ile> Projektör lambası Modülü

(CM,CBH)uyumlu ampulün B> Projektör lambası modülü

(OB)C> Orijinal VIP/UHP/SHP/NSHA/NSH projektör çıplak ampul

(CB)yüksek kalite Yazıcı ile D> Uyumlu Çıplak ampul

Nakliye Hakkında

1. Tüm siparişler 48hrs içinde bizim onaylandı ve ödeme sipariş sonra sevk edilecektir.

2. Siparişiniz sevk alır, bir uyarı e-postası size gönderilecektir

3. Vendee tarafından sorumlu olacak tüm Gümrük veya vergi kapsamında değildir.

4. Genellikle paket ve biraz daha fazla zaman alacaktır Çin post Hava posta e-ticaret ise DHL gibi ekspres ile size ulaşmaya parsel için 3~7 iş günü alacak.

5. Set biz tüm nakliye maliyeti uzak bedeli dahil değildir. Eğer teslimat adresi uzak Bölgede ise, lütfen önce ödeme düzenlemek bize bildiriniz.

İade

1. Seni en iyi kaliteli ürün ve tatmin edici hizmet göndermek için elimizden geleni yapacağız.

2. Fatura tarihinden itibaren 150 sunduğumuz tüm ürünler günlük garanti.

3. Eğer garanti süresince herhangi bir kalite hatası, dönüş detaylar için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

4. Tüm non-kalite hatası verir politikalarından hariç.

Hakkında Ambalaj

1. Tüm ürünler darbeye ve nakliye önce su ile paketlenmiş olacaktır.

2. Paket alırken lütfen paketi iyi durumda olup olmadığını kontrol etmek için biraz zaman ayırın.

Hakkındaki Görüşleriniz

Eğer ürün ve hizmetleri ile satisftied ediyorsanız, 5 yıldızlı bir geribildirim bize gitmek için bir saniye daha ayırın. Hepimiz gerçekten takdir ediyorum.Şimdiden teşekkürler!

Eğer herhangi bir öneri ya da sorunuz varsa, lütfen e-posta veya messager aracılığıyla bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Cevap için 24 saat içinde iş günlerinde hareket olacaktır.

Bize

AWO Lambaların U-Aydınlatma, bir bölümü elektronik ürünleri 2003 yılından bu yana kurulmuştur. Büyük marka projektör lambaları sunabiliyoruz, ampul, konut,brülör,vb gibi aksesuar lambaları. LCD Panel gibi projektör aksesuarları, Uzaktan, PAHALIDIR,vb. Ayrıca satın alma siparişi kabul ediyoruz, lütfen bizimle irtibata geçmekten listesi toplu fiyatlar için tereddüt etmeyin

Çalışma zamanı: Pazartesi.~Cuma

9:21 00~: 00pm

Cumartesi Ve Pazar Kapalı

Hafta sonu veya tatil günlerinde verilen tüm siparişleri işe geri almak bir sonraki gün sevk edilecektir.

Projektör Lambaları SSS

1. Ne projektör lambası mı?

Ultra yüksek basınçlı cıva buharı ARK lambası modern projektör ampul teknik açıklamasıdır. Projektör lambaları da metal halide lambalar veya ultra-yüksek basınçlı civa buharlı lambalar olarak kategorize edilir. Philips projektör lambaları için adı "UHP lamba markalı etti"

2. Projektör lamba işimi kaç saat olacak?

Sadece başka amaçlar için kullanabilirsiniz herhangi bir normal ampul gibi, projektör ampuller beklenen bir çalışma süresi, lamba ömrü denir. Bu değer saat sayısı genellikle 1000 2000 saat olarak ifade edilir. Yeni modeller 4000 saat lamba ömrü ve daha fazla iddia ediyorlar. Lamba başarı oranı çok (hepsi değil) lambalar çoğunluğu lamba ömrü saatleri belirtilen karşılayacak istatistiksel çan eğrisi dayanmaktadır. Bazı lambalar er başarısız olur ve bu notu ve diğer kabul edilebilir çalışma aralığı bir parçası daha uzun bir süre olabilir.

Normal çalışma koşulları altında kullanılan projektörler için (temiz, nispeten tozsuz bir ortamda günde beş üç saatten fazla) lamba tüm anma lamba ömrü boyunca süren en büyük olasılığı olacak. Daha sık kullanılan veya projektörler çevre kirletici için lamba ömrü azaldığını göstermektedir ihtimali daha fazla maruz kalmaktadır. Günde 24 saat çalışan, haftada 7 gün olan projektörler, elbette, anma saat dolmadan lamba arızası en yüksek olasılığı az.

3. Ne çıplak projektör lambası mı?

İki seçenek projektör lambaları vermekteyiz. Yalnız standart {tam yedek kiti} seçeneği, yüksek kaplı projektör lambası ile ısıya dayanıklı siyah plastik kafes veya konut ve çıplak projektör lambası.

Çıplak projektör lambası size lamba satın alma ve yükleme üzerinde yüzlerce dolar tasarruf edecek satın alma basittir. Her iki durumda da bilgi veya yüksek teknik beceri gelişmeler gerekli değildir.

Basit kurulum rehberi izle

Çıplak projektör lambası satın alarak para kazandıracak ve montajı çok kolay ve basittir.

Birkaç dakika içinde mevcut konut çıplak projektör lambası yüklemek için gereken tüm basit bir tornavida var.

Mevcut konut bakmak ve basit kurulumu nasıl görmek için bir dakikanızı ayırın.

4. Nasıl Lamba Yerine Bileceğim?

Modern projektörler, projektör parçaları zaman kullanımı lamba tutan Zamanlayıcısı olacaktır. Bir kez çekim beklenen lamba ömrü önce belli bir noktaya kadar, genellikle birkaç saat ulaşır, mesaj projektör ekranda görüntüler. Uyarı mesajı genellikle internete giriyorum ve yeni projektör lamba aramaya başlamak için iyi bir göstergedir.

  • Yazın: Konut ile uyumlu Lamba
  • Marka Adı: AWO
  • Model Numarası: LMP142
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 13cm (4.72in x 4.72in x 5.12in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.