Motosiklet Metal Yakıt Gaz Tankı Kapağı kaplaması Kilit + Kontak Kilidi YAMAHA YZF1000 97 98 YZF600 95 02 XJR400 XJR1200 İçin Ayarlayın

v47398

Yeni ürün

137.17TL 117.97TL

Etiketler: motosiklet gaz tankı kapağı, yamaha tank kapakları, gaz kap motosiklet, Ucuz motosiklet gaz tankı kapağı, Yüksek Kaliteli yamaha tank kapakları, Çin gaz cap motosiklet Tedarikçiler.

Başlık Açıklama gibi uygulama: aynı

Durum: %100 Marka yeni

Renk: resim olarak gösterdi

Kurulumu Kolay kalite: Yüksek sınıf kaliteli ve çok dayanıklı İyi Çalışıyor ()

Satış resimler pakete dahil : aynı

Dikkat: anahtarı dahildir

Eğer alışveriş sırasında herhangi bir sorun veya sorularınız varsa, çevrimiçi hizmet personeli sormaya çekinmeyin lütfen ,ayrıca buradaki saat farkından dolayı kimse bize bir mesaj bırakabilirsiniz .

Şu anda Visa, MasterCard, Maestro banka kartı, QİWİ, WebMoney, Boleto, Western Union ve Banka Havalesi kullanarak ödeme kabul Ediyoruz.

Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş daha sonra satışa sunulacak.

1. Ürün ödeme alındıktan sonra 3 iş günü içinde ilan edilecektir. (Eğer herhangi bir gecikme nedeniyle tatil olayları meydana geldi e-posta ile sizi bilgilendireceğiz.) 2. Lütfen eksiksiz iletişim telefon numarası, özellikle Rus alıcılar ile tam teslimat adresi, tam adınızı onaylayın lütfen. 3. Gümrük vergileri sorumlu olmaz dikkat edin lütfen, bazı ülkenin gümrük politikası nedeniyle gümrük vergileri olabilir. Bu oldu, sonra lütfen kendiniz gümrük işlemlerini yapmak. 4. Diğer sorunlar için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, size en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız.

1. Dikkatle paketi ve ürünü kontrol edin.

2. Ürünler ile ilgili herhangi bir sorun aldı, ticaret Müdürü, mesaj veya e-posta yoluyla zamanında bize ulaşın/ değil.

  • Motoru Tutuyor Olun: Yamaha
  • Marka Adı: MOCOFAİRİNGS
  • Öğe Türü: Kapakları & Süs Kalıpları
  • Ağırlık: 1kg
  • Malzeme Türü: ABS + metal
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 15cm (11.81in x 11.81in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.