Prusa i3 MK2a İçin Funssor 2 adet* 220x220mm yapışkan bant termal mantar yaprak mantar levha ile yatakta Sıcak Plaka 3D Yazıcı Reprap Isıtmalı

v4741

Yeni ürün

89.09TL 84.64TL

Etiketler: 3d reprap, prusa i3 plaka, prusa i3 yatak, Ucuz reprap 3d, Yüksek Kalite prusa i3 plaka, Çin prusa i3 yatak Tedarikçileri.

Açıklama:

Boyutu: 220*3.5

Aslında kalınlık: 3 mm(2.8 mm)

Isıtılmış yatağa bağlamak için yüksek sıcaklık bant ile

varan oranlarda yatağı ısıtmak zaman

Eğer diğer boyutu ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle irtibata geçin, sizin için herhangi bir boyut ile bölemeyiz.

Isı yalıtımı mantar levha 3D yazıcı için sıcak tutmak memesi kullanılır, ısıtma yalıtım pamuk, ürün boyutları müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir, 3D yazıcı önemli parçaları - alüminyum ısıtma bloğu, sıcak tutmak için parası iç sıcaklık düz yapma, güç tasarrufu ve enerji ısıya dayanıklı seramik fiber yapılır.

Paket dahil:

2x 3d yazıcı turu 220*3.5 ısıtma mantar levha

İleri keyifli bir iş ilişkisi süresinin uzatılmasını arıyoruz. Eğer herhangi bir quetion varsa ya da bir şeye ihtiyacınız olursa, bize pls, sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.

Dünya çapında ücretsiz Nakliye Çin Post Posta ile gönder.

Teslim süresi 20-30 iş günü. Bazı ülke 1-2 hafta gecikme olabilir.

2gün içinde temizledi ödeme aldıktan sonra mal gemi.

Dikkat:

Eğer acilen ürün almak istiyorsan, EMS ya da UPS,DHL vs. ile gönderebiliriz. Bazı yük daha fazla ödemeniz gerekiyor . Eğer EMS,UPS,DHL vb değiştirmek istiyorsanız önce bizimle temas kurun.

Sizin satın alma ile memnun değilseniz,herhangi bir nedenle,bize bildirin.Derhal maddeyi değiştirmek veya yeniden iade edeceğiz,bu kadar basit. Nakliye ve taşıma ücretleri iade edilmez. Tekrar geri göndermek için kargo alıcı tarafından ödenecektir. Güvenliğiniz için, paketinizi sigortalı lütfen.

Eğer ürün herhangi bir kusur varsa veya gecikme, lütfen dava açın ya da Olumsuz & Doğal geribildirim değil, herhangi bir sorunları çözmek değil .Ama söyle, elimizden çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Eğer satın memnun değilseniz, biz içtenlikle bize küçük işimizin büyümesi için hayati önem taşıyan (GENEL) olumlu bir geri bildirim ve dört 5-yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme, bırakabilirsiniz umuyoruz.

Hoş üzerinden ödeme kabul ediyoruz. Eğer hoş hesabınız yoksa sen http://Va-srhp.org) bir kayıtlı lütfen. Ödeme ihaleleri bittikten sonra 5 gün içinde alınmış olması gerekir. Lütfen süre içinde teklif önce ödemek mümkün satın almak ya da istekli olduğundan emin olun. Ödenmemiş borç anlaşmazlığı olmayan isteklilerin hoş açtı olacak.

Olumsuz geribildirim için eşit oldukları için LÜTFEN bize 1, 2, 3 veya 4-yıldız Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme bırakır. 5-Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme

  • Öğe Türü: ısı kağıt
  • Marka Adı: Funssor
  • Model Numarası: 220x220mm
  • Boyutu: 220x220mm
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.