BM-11 BM11 Sert Plastik Film Sınıf Nikon DSLR DC Kamera İçin Ekran Kapak Koruyucu LCD Monitör

v4751

Yeni ürün

12.89TL 8.37TL

Etiketler: Sınıf NİKON İÇİN, lcd ekran koruyucusu, dslr monitör, Sınıf nikon için ucuz, Yüksek Kaliteli lcd Monitör Koruyucu, Dslr için Çin monitör Tedarikçiler.

BM-11 BM11 Sert Plastik Film Bu Ekran Koruyucu aynı gün kargo Nikon için tasarlanmıştır Nikon Sınıf DC DSLR fotoğraf Makinesi İçin Ekran Koruyucu Kapak LCD ekran , görüntü ve işlev özgün BM-11, aynı zamanda yüksek kaliteli bir ürün olarak aynıdır.

Sınıf kameralar darbelere ve çizilmeye karşı LCD ekranı korur ve zararlı etkilerini karşı korunabilir.

Kolayca kamera arkasına klip olabilir ve kolayca herhangi bir zamanda kaldırılabilir.

Nikon Sınıf bir Paket için uygun: 1 adet x BM-11 LCD Ekran Koruyucu Kapak içerir

Ödeme: Paypal, Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi veya seçilen Banka Kartları ile ödeme Kabul edin. DAHA FAZLA SATIN, DAHA FAZLA TASARRUF. Daha fazla satın alacak daha düşük fiyat. Alıcılar 5 gün içinde ödemek ZORUNDADIR. Eğer ödeme yaparken sorun yaşıyorsanız, lütfen bize ulaşın veya yardım için Va-srhp.org .

Nakliye Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya ve diğer ülkeler, ülkenin bazı kısıtlamalar uygulanabilir emir kabul için mutluyuz. Parsel genel (hafta sonu dahil değil) ellerine teslim etmek için 12 veya 25 iş günü sürüyor Kayıtlı Havayolu ile sevk edilecektir. Ödeme onaylandıktan sonra genellikle madde 72 saat içinde göndermek, ancak nakliye için 48 saat hazırlık kadar izin lütfen. Aynı siteden bir zaman bir kere birden fazla öğe sipariş kime alıcıya birleştirmek, pul parçası kurtarmak için sevkiyat sunuyoruz. Yanlış veya teslim edilemeyen adresi çünkü madde kaybından sorumlu olmayacaktır. Her zaman Yasal olarak (veya KDV veya KDV veya diğer Vergiler) ithalat vergileri en Aza indirmek için en iyi deneyin. Nakliye çoğu durumda, yok vergisi ödenir. Ancak, gümrük işlemleri için oluşturulan herhangi bir ek masraflar Müşteri tarafından karşılanmalıdır.

Garanti 12 ay Üretim Arızalı ürün bildirilen ve bize (ve orijinal ambalajında) garanti süresi içinde iade edilmelidir hasarlı veya alınmasından sonra yanlış (öğeleri hariç) arızalı Ürün için Garanti edilir. sana dönmek bir KİMLİK vereceğiz.Bu arada arızanın ne olduğunu bize söyle,uygunsuz kullanımını önlemek için Lütfen. İade kargo ücreti alıcıya aittir.

Garanti Müşteri Hizmetleri

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz excellenceand yüksek standartları korumak.Geri bildirim bizim için çok önemlidir.Çok tatmin edici endişelerinizi biz negatif geri bildirim neutralor bize vermek ÖNCE Hemen bizimle temasa geçin, rica ederiz.

  • Model Numarası: BM-11 BM11 Sert Plastik Film Kapak Ekran Koruyucu LCD Monitör
  • Paket: Evet
  • Model: BM-11 BM11 Sert Plastik Film Kapak Ekran Koruyucu LCD Monitör
  • Uygula: Nikon Sınıf bir DSLR DC Kamera için
  • Marka Adı: ikacha
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)

İlgili ürünler

Trending.