96W Matkap için taşlama Kalemtıraş Aslan Kafa Şekli Elektrikli Matkap Kalemtıraş

v4760

Yeni ürün

17.15TL

Etiketler: için tekerlekler, tekerlek taşlama, tekerlekler tekerlek, Ucuz jantlar, Yüksek Kaliteli tekerlek taşlama, Çin tekerlekler tekerlek Tedarikçiler.

Hakkında damla nakliye

Karşılama damla nakliye ,satıcı ve paketinizi fiyat hakkında herhangi bir bilgi,bu yüzden bu konuda endişe etmeyiniz dahil etmeyeceğiz.Ve hızlı kargo için çok önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden genellikle sizden ödeme yaptıktan sonra 24 saat içinde paketi göndereceğiz.

Hakkında beyan değeri

Genellikle,vergi önlemek için düşük değer declareation yapacağız .genellikle büyük siparişleri dışında ilan 10 paket için en az $olacak.Elbette çok bildirilen değerler için sorun yok mu bize nasıl bir mesaj bırakabilirsiniz.

Hoşgeldin damla nakliye!satıcı ve paketinizi fiyat hakkında herhangi bir bilgi,bu yüzden bu konuda endişe etmeyiniz dahil olacağı.

96W Matkap için ücretsiz Kargo Taşlama Kalemtıraş Aslan Kafa Şekli Elektrikli Matkap Kalemtıraş

96W Matkap için 1 x Taşlama Kalemtıraş Aslan Kafa Şekli Elektrikli Matkap Kalemtıraş

(Kalemtıraş Makinesi dahil değildir)

Eğer tam ürün ihtiyacınız varsa, aşağıdaki Web sitesini ziyaret edin.

\\

Notlar

1.İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

2.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

3.Deneyimlerimize göre, Özel rasgele tarafından, parsel kontrol, 0.5-%1 parsel kontrol edilecek ve bazı tarife ücret alabilir.

4.İthalat vergisi ihracat ithalat vergisi veya muaf alıcı bile azaltmak için, Müşteri öğe için ödenen gerçek fiyatından daha az değere sahip öğeyi ilan eder.

5.Düşük beyan değeri ürünün Müşteri tarafından ödenen toplam fiyatı veya piyasa fiyatı yansıtmayabilir, ve belki de farklı özel tarife standart olan ülkeler için uygun olmayacaktır.

Nakliye Hakkında

1).Lütfen (renk, paketler, beyan değeri, vb.) özel istekler listesi.ödeme yaptığınızda SÖZLER. Tüm öğeleri 1-7 iş günü içinde ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir.

2).Sipariş herhangi bir öğe sadece ödeme Hava Posta,Sıradan Küçük Paket, EMS, UPS veya Fedex ile müşteriler için öğeyi gemi (Banka ) Üçüncü Parti tarafından alındıktan sonra sevk, gerçek duruma göre olacaktır .

3).Teslim süresi farklı ülke veya bölge dayanacaktır. Rusya Federasyonu ve Brezilya delviery için 30-60 Günlük alacak.

Değişim Ve İade

*Eğer yanlış bir stil veya yanlış renk gönderirsek, para veya reship iade edebiliriz. Veya eksik bileşenleri zarar görmüş mal iade edilmez.

*Eğer öğeleri ihtiyacınızı karşılayabilir, ayrıca iade kabul edemeyiz. Kurye hizmeti navlun alıcı tarafından ödenecektir.

İade Notları:

1.Eğer iade edilen malların bazı ihtiyacınız varsa, lütfen iade eşyalar ve aksesuarlar sağlam tutmak için emin olun.

2.Gerekli tüm lojistik giderleri döner almak gerekir. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur.

3.Gümrükte sorunları önlemek için düşük değerde bir hediye olarak paket ilan edeceğiz. Öğeleri dönmeden önce, (satıcının) dönüş adresini almak emin olun. Düzenli posta servisi kullanınız ve bizimle takip numarasını gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

4.Eğer hızlı sevkiyat ihtiyacınız varsa, istediğiniz ve ek ücret ödemek nakliye yolu seçin lütfen. Ya da önceden bize ulaşın.

5.Fotoğraf durum sonucunda resim muhtemelen renk sapmaları var, eğer renk konusunda emin değilseniz,lütfen sipariş vermeden önce bizimle irtibata geçin.

6.Eğer mal taşıma sırasında hasar görmüş ise, lütfen tüm belgeleri ve ambalaj tutmak ve iade talimatları için aldıktan sonra 7 GÜN içinde bize ulaşın.

Satıcı Söz

Mal sıkı kalite kontrol tabi emin olmak için *garanti iyi kalite ile aldığınız mal.Tüm öğeleri profesyonel büyük bir titizlikle güvenli bir şekilde teslim etmek paketlenir.

*Eğer ürün kalitesi veya parçaları eksik ilgili açıklayıcı malzeme mevcut edebiliyoruz sürece, iade hizmeti sağlayacağız.

*Bilmek istiyorsanız, satıcı ve Müşteri arasındaki yalan yok her şeyi ile dürüst olmak. satın alma bir sorunsuz bir deneyim olacak. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

Alışveriş Beğeneceğinizi Umuyoruz

  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Marka Adı: Xtremecraft
  • Model Numarası: Kalemtıraş Tekerlek Matkap
  • Paket Ağırlık: 0.07kg (0.15lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.