Ücretsiz Kargo! BGA için 220V Honton HT-1212 ön ısıtıcı, Sabit sıcaklık ısıtma plakası istasyonu sıcak plaka reballing

v47661

Yeni ürün

964.33TL

Etiketler: plaka bilgileri, plaka iş, Plaka, Ucuz plaka bilgileri, Yüksek Kaliteli plaka iş, Çin levha Tedarikçileri.

Ücretsiz Kargo! BGA için 220V Honton HT-1212 ön ısıtıcı, Sabit sıcaklık ısıtma plakası istasyonu sıcak plaka reballing

Lütfen dükkanımdan başka bir linkten bulabilirsiniz V-Model, gerekiyorsa dikkat: Bu bağlantı Sadece 220V HT-1212 modeli için.

TABAK ön ısıtma İstasyonu SICAK Reballing Honton HT-1212 BGA-

Bu çok daha kolay ve daha hızlı reballing yapacak olağanüstü bir cihaz. Sadece cihazınız için maksimum sıcaklık ayarı ve ısı lavabo ile seramik plaka üstüne atma ile sıcak tabakta BGA yer. Sıcak plaka sıcaklığı doğru kullanıcı tarafından ayarlanan değeri sınırlı olduğundan, BGA termal hasar riski yoktur. Birkaç derece içinde sıcaklık ayarı için gayet iyi lehim topları yeniden akıtma için güvenli çalışma sıcaklıkları içinde çok kolaydır. Şimdi, herkes uzman gibi reball olabilir. Reballing için bir anakart BGA kaldırdığınızda bu cihazın iyi kullanılması başka bir yoludur. Çıkarılan yeni BGA lehim topları cihazda reball bir jig kullanarak yerleştirilebilir önce eski lehim temizlenmiş olmalı. Her zamanki gibi lehim fitil ve havya aşındırıcı doğası gereği yastıkları, veya parça gibi lehim maskesi zarar mümkün olduğu gibi potansiyel riskli bir operasyon olan havya ve lehim fitil kullanmaktır. İnsat yanı sıra, bu işlem lehim fitil veya havya ile sürtünme hasar görmesi riski azaltmak kolaylaştıran bir teknik geliştirdi. Bu inanılmaz küçük BGA Sıcak Plaka satın aldığınız zaman geleceğini HT ile çok kolay-1212 ve talimatları. Ayrıca sıcak hava tabancası yardımıyla bu inanılmaz sıcak plaka kullanarak PCB pedleri temizleme en iyi yöntem geliştirdik. Yastıkları ya da parçaları veya lehim maskesi hasar vermeden çok kısa bir sürede PCB üzerinde lehim kaldıracaktır. Reballing BGA zaman ve PCB temizlemek için nazik bir yoldur. Hiç tekniği kullandıktan sonra bir BGA temiz yastıkları görmüş olacak. Cihaz-lehim üzerinde herhangi bir sol bir iz ile yeni gibi görünecektir. Daha önce hiç olmadığı gibi saniyede BGA temiz. Teknik parametreleri:

2.6 KG 120x120x15mm Kilo 400 W Sıcaklık Aralığı:-25 C aracınızın Sıcaklık Dalgalanması: ±1 C ısıtıcı Plaka Boyutu: çalışma Gerilimi: 220 V & 220V AC Max Isıtma Gücü:

  • Marka Adı: LY
  • Menşe yeri : CN
  • Model Numarası: HT-1212
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 4.0kg (8.82lb.)

İlgili ürünler

Trending.