10mm Yuvarlak Ayarlanabilir İmitasyon Rodyum Yüzük Ayar,yüzük boşlukları,uygun 10mm cam,50pcs/lot Satıldı-C3660 kaplama

v47731

Yeni ürün

86.76TL

Etiketler: cam Oturma Odası Masa, halka düzeni, yüzük restorasyon, Ucuz cam Oturma Odası Masa, Yüksek Kaliteli ring düzeni, Çin halka restorasyon Tedarikçiler.

...

miktar:50PCS

boş boyutu:10MM

renk: imitasyon rodyum

Nikel ve Kurşun ücretsiz

Takı Sıkı kalite Kontrol RoseBeading: depo bizim göndermeden önce tüm ürünleri kontrol ettik,kalite kontrol her prosedürü QC ekibi titiz doğasını ortaya çıkarmak,herhangi bir satın alma kanalı veya teslim işlemleri madde. Profesyonel Müşteri Hizmetleri: eğer herhangi bir sorunuz varsa,e-posta,iletişim formu ile bize ulaşın çekinmeyin 24 saat içinde tüm e-posta cevap verecektir lütfen.her müşteri soru,Profesyonel Müşteri Hizmetleri var olacaktır. 30 günlük Para iade garantisi: eğer herhangi bir nedenle satın alma memnun değilseniz, sadece bize özgün durumda 30 gün içinde teslimat tarihinden itibaren iade anlamına gelir garantisi, önemsiz tartışmalar" bir "no-faaliyet gösteriyoruz. Öğe için ödenen fiyat için tam bir geri ödeme sorunu olacak. 48 Saat Biz dünya çapında gemi, Çin, Tayvan, Hong Kong dışında Teslim gönderir. Siparişiniz işleme ve 48 saat içinde ödeme aldıktan sonra gönderilir. Genellikle DHL, FEDEX tarafından sevk ediyoruz,EMS ve 7 gün ePacket veya Hava Posta nakliye seçebilirsiniz geldi yaklaşık 4~maliyeti,parsel Havayolu ile sevk edilecektir, genelde Avrupa, ABD, Avustralya müşteriler için yaklaşık 2-3 hafta sürer. Diğer ülkeler için, nakliye zaman belki bir hafta daha uzun. Parsel zamanında teslim edilmezse lütfen bana ulaşın.

Ancak bu herhangi bir sorun sipariş sonra 48 saat içinde Ödeme Lütfen ( Lütfen bizimle irtibata geçin ) ödeme Escrow kabul Ediyoruz.

İstenmeyen veya Uygun olmayan Kalemler verir: Eğer öğeleri memnun değilseniz, bir geri ödeme için teslimat 30 gün, ama alıcı iade maliyet sorumludur içinde ürünü iade edebilirsiniz. Hasar görmüş ya da Hata Öğeler: gezegenin yarısı ile nakliye Sonra, hatalı ya da hasarlı olduğunu kanıtlıyor bir madde alıyorsunuz olması durumunda, yardım, lütfen değiştirme veya para iadesi için bize ulaşın mutluyuz.

Ne kadar benim e-posta cevap için SSS? Eğer hafta sonu bize e-posta tüm e-postalar alındıktan itibaren 24 saat içinde cevap (lütfen biraz daha izin ver) hedefliyoruz.eğer 48 saat sonra repsonse almazsanız, lütfen onu gönderin lütfen. Öğeleri Şimdi format Satın almak için de kullanılabilir. Beklemek istemiyorum. Normalde, tüm müzayede listeleri de ŞİMDİ listenin SATIN almak zorunda, açıklama alanında, sonra mağaza içinde arama ürün KİMLİĞİNİ bulmak, bulamazsa, bana ulaşabilirsiniz yoksa edebilirsiniz. Metal takılar bulgular herhangi bir tehlikeli metaller vardır. Tüm metal Ürünleri kurşunsuz vardır. Neredeyse bir aydan fazla oldu ve siparişim teslim edilmedi. Ne yapmalıyım? Çözüm için bize ulaşın ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Eğer miktar büyük ihtiyacınız varsa,lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Ayrıca bu ürünü satın almak:

10MM Yuvarlak Düz Arka Kristal berraklığında cam Cabochon,En kaliteli, US$ 6.00 /lot

200 adet / lot

10MM Yuvarlak Ayar altın Kaplama Gümüş bilezik İle Baz Ücretsiz Ve Nikel Ücretsiz US$ 6.57 /çok Kurşun

50 adet / lot

10MM Yuvarlak Ayar,Kaplama Antik Bronz bilezik Bankası Ücretsiz Ve Nikel Ücretsiz US$ 6.57 /çok Kurşun

50 adet / lot

Antik Bronz Fransız Kolu Boş/Taban Küpe,10MM cam cabochons uygun,düğmeleri US$ 5.92 /lot

50 adet / lot

Silah Metal, Siyah Fransız Kolu Boş/Taban Küpe,10MM cam cabochons uygun,düğmeleri US$ 5.92 /lot

50 adet / lot

Gümüş yuvarlak çerçeve ayarı maç 10mm cabochon Toptan US$ 8.70 /sürü Kol düğmesi Boşlukları Kaplama

30 adet / lot

Antik Bronz Kaplama yuvarlak bezel ayarı maç 10mm cabochon Toptan US$ 8.70 /sürü Boşluklar kol düğmesi

30 adet / lot

Rodyum yuvarlak bezel ayarı maç 10mm cabochon Toptan US$ 8.70 /sürü Kol düğmesi Boşlukları Kaplama

30 adet / lot

  • Türü Ayarı : Bezel Ayarı
  • Marka Adı: rosebeading
  • Cinsiyet: Unisex
  • Öğe Türü: Yüzük
  • Stil: Klasik
  • Malzeme: metal
  • Şekil\desen: Bitki
  • Yüzük Türü: Alyans
  • Fırsat: Parti
  • Model Numarası: C3660
  • İnce veya Moda: moda
  • Metal Türü: Çinko Alaşım
  • Ünite Tipi: (50 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.095kg (0.21lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.