1998-2006 Land Rover Freelander otomatik klima buharlaştırıcı Soğutma Bobin RHD

v4777

Yeni ürün

274.35TL

Etiketler: klima buharlaştırıcı, otomatik klima, otomatik klima buharlaştırıcı, Ucuz klima buharlaştırıcı, Yüksek Kaliteli otomatik klima, Çin otomatik klima buharlaştırıcı Tedarikçiler.

1998-2006 Land Rover Freelander otomatik klima buharlaştırıcı Soğutma Bobin RHD

Ürün Açıklaması: Araba Modeli: Land Rover Freelander aşağıda gösterildiği gibi RHD Weixing Madde: f WXE0012 Model Yılı: 2006-devam ediyor Resimleri Yönlendirmek:

Guangzhou weixing Oto Yedek Parça A. Ş.,ltd ,20 yılı aşkın uydurma oto ac uzmanıydı.1000'den fazla model kompresör var.Tüm kompresörler düşük fiyat ve istikrarlı kalite fabrika doğrudan tedarik edilir.Bazı model belki online gösterme,soruşturma hoş geldiniz.

Dikkat:

1. Rus Alıcı Sevgili İçin:

Sipariş başarılı deliveried olabilir emin olmak için Tam Adınızı yazınız.

2. Brezilya Alıcı Sevgili İçin:

Ödeme yaptıktan sonra lütfen HİSAR Sayı yorum.

Lütfen seçin EMS express kolayca gümrükten yardımcı olabilir.

3. 50 USD senden özel istek almamış gümrük ücreti azaltmak için Fatura nakliye ilan edecek.

4. Yerel gümrük ücreti veya vergi ürün fiyatına dahil değildir.

5. Yedek parçalar için herhangi bir şüphe özgürce siparişi vermeden önce lütfen benimle irtibata geçin. Çok nazik işbirliği için teşekkür ederiz. 1 satın alma notlar.Oldukça sık bazı araçlar aynı uygulama için iki farklı parça aracınıza takılan orijinal bölümünden bize parça numaraları göndermek gerekir aracınız için doğru parçası alıyorsanız sağlamak için olabilir. Eğer bu Bölümü araç uygun, lütfen bize eski kompresör senin , VİN ve/veya yılın fotoğraf göndermek için yardıma ihtiyacınız varsa, sizin için bunu teyit etmemiz için aracınızın markası, modeli ve motor hacmi. Ayrıca bu kompresör aracınıza uyacak emin olmak için uyumluluk grafiği kullanmanızı öneririz. 2.Aracınızda havalı iç tadını çıkarmak istiyorsanız, o zaman klima sisteminin çalışma durumunu kontrol etmek gerekir. İnsan vücudu kalbinin yanında olan AC sistemi temel bileşen A/C kompresör. A/C kompresör ana işlevi, sistem boyunca soğutucu akışını kontrol etmek ve düzenlemek olduğunu. Sistem önünde bulunan, AC kompresör, klima sistemi yüksek basınç ve alçak basınç tarafları ayrı olan iki kavşaklarından biridir. Kapalı devre bir sistem içinde çalışan, AC kompresör düşük basınç tarafında buharlaştırıcıdan gelen soğutucu çeker, sıkıştırır ve sistemin yüksek basınç tarafındaki soğutucu akışkan iter. 3. Resimde öğeyi gönderilen gerçek üründen biraz farklı olabilir. Bulunmayan bir çoğu zaman olduğu gibi OE manifoldu kullanmak gerekebilir. Ayrıca bağlayıcı ekleme gerekebilir. Eğer ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen doğrudan bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. 4. Hava express tarafından emniyet nedenle,kompresör yağ ile birlikte, kompresör belirtilen yağ eklemelisiniz. Araç özellikleri içine bak lütfen.

Geribildirim:

Memnuniyeti ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Ve eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz en iyi müşteri hizmetleri ile herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Not:

Sevgili, eğer teslimat adresi veya posta kodu DHL web sitesinde uzak Bölgede ise, USD30 ödemek için uzak bir yerde mal gibi Şirket DHL bilgilendirileceksiniz veya başka bir yeni adresini değiştirmek gerekir.

Aşağıdaki bağlantıyı açın lütfen bilmek istiyorum:

Aşağıdaki bağlantıyı açın lütfen bilmek istiyorum:

  • Yıl: 2006-devam ediyor
  • Otomobil Üreticisi: Land Rover
  • Model Adı: WXE0012
  • Araba Modeli: Land Rover Freelander
  • Marka Adı: WNRLN
  • yönlendirmek: RHD
  • Ağırlık: 4kg
  • Öğe Türü: Klima Tesisatı,Kondansatörler & Soğutucular
  • Paket Ağırlık: 4.0kg (8.82lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 35cm x 58cm x 7cm (13.78in x 22.83in x 2.76in)

İlgili ürünler

Trending.