Ücretsiz Kargo! 5 V röle gecikme modülü , zamanlayıcı anahtarı, zaman kontrol, dijital geri sayım modülü

v47831

Yeni ürün

96.02TL

Etiketler: Kontrol, Şalteri, modül 5 V, Ucuz kontrol, Yüksek Kalite şalteri, Çin modül 5 V Tedarikçiler.

...

ücretsiz kargo 5 V röle gecikme modülü , zamanlayıcı anahtarı, zaman kontrol, dijital geri sayım

...

... 1, 5 V yüksek kaliteli orijinal şarkı müzik kullanarak Geçiş, Çift askeri sınıf-PCB malzeme, istikrarlı performans taraflı ve yaygın kontrol anahtarı yerlerde çeşitli kullanılabilir. Ne zaman 2,0.56 inç (ya da dakika) ekran saniye ortak anot git ekran, parlaklık netlik (veya saat) sol ekran dakika, sağ tarafı AÇTI! 3, kullanıcı konumunu çalıştırmak için kullanılan düğmeleri düzenlemeye göre, ilk olarak, anahtarları en az kullanarak sıfır anahtar, kötüye kullanımı önlemek için, sağdaki yükleme ve geri kalan tasarım ayrı / Duraklat en çok kullanılan tasarım başlayın! 4, gecikme süresini ayarlayabilirsiniz, değiştirmek, Aralık gecikme anahtarı 100 saat (1 dakikalık) 1 saniye 100 dakika! 5, yüksek hassasiyetli gecikme, hata 0.01% daha fazla, hataları 0.6 saniyeden fazla değil 100 dakika eşdeğer değildir. Modülün istikrar ve doğruluğu çok iyi bir dereceye ulaştı, bir aile olarak vardır ve günlük kullanım için ideal olmuştur. 6, geri sayım, sayım-2 modları, zamanlama çalışma, buzzer, röle durdurur, alarmı sırasında ışık yanıp söner! ...

Bizim dükkan hoş geldiniz, burada nakliye zevk, eğer herhangi bir soru, genellikle e-posta yoluyla veri,kod gönderecek olursak serbestçe benimle irtibata geçebilirsiniz . sizinle iş yapmayı umuyorum.

sadece kredi kartı,western union ile ödeme kabul ediyoruz ödeme. Diğer ödeme şekli, böyle bir çek veya posta Havalesi olarak kabul edemiyoruz özür dileriz . Nakliye: Biz Dünya çapında Gemi, ama İtalya, Nijerya, Brezilya uzun teslimat zaman alacak . Satın almadan önce, emin adresinizin doğru olduğundan emin olun Lütfen. Ya da değil, ödeme tamamlandıktan sonra ödeme Gemiyi önce dünya çapında Hong Kong'dan 12-24 saat içinde düzeltin lütfen, ve size takip numarası en kısa sürede verecektir. bazen sadece bir düşük fiyat için düz yazı hava posta ile göndereceğiz.Umarım anlamışsınızdır. DHL veya EMS tarafından nakliye tavsiye ederiz ,ve sizin için bir indirim var,4-9 iş günü içinde elime edebilirsiniz . genelde Çin/Hong Kong post air mail ile kargo Geribildirim: geribildirim bizim için çok önemli, pls hizmetimiz ve bizim öğeler memnun iseniz,ya da eğer bizim öğeler ile bazı sorun varsa benimle irtibata pls bana 5 yıldız geribildirim eğer 15-30gün sürüyor.en kısa sürede bunu çözecektir. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için garanti ve İade: 12-ay Garanti. Güven İade veya değişim isteği ile satın alınan paket aynı koşulu olarak & iade öğeyi aldıktan sonra 1 hafta içinde yalnızca istekleri vardır. İade izni istemek için bizimle irtibata geçiniz. Dönüş için adınızı, ihale numarasını ve neden e-posta dahil edilmelidir. Döndürülen tüm öğeler tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir. Lütfen dikkatle öğeyi toplayıp. İade ürünler test edilecek ve yeni bir yedek kusurlu bulduğu zaman alıcı derhal sevk edilecektir. Uygun bir yedek mevcut değildir durumunda bir geri ödeme yapılmaz. Nakliye, taşıma ve sigorta ücretleri iade edilmez. İade nakliye Alıcı tarafından ödenir. Hakkımızda: eğer ihtiyacınız varsa, daha fazla ürün, pls bize ulaşın var.toptan hoş geldiniz. ÇOK TEŞEKKÜRLER!!

  • Uyumlu: Oyun Konsolu
  • Marka Adı: MEİBAİ
  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.