925 Damgası 18x10mm 200pcs ile ücretsiz Kargo nikel, kurşun & kadmiyum ücretsiz ışık altın/parlak Gümüş Kolu Geri Küpe Kanca TOPTAN

v47945

Yeni ürün

106.79TL

Etiketler: küpe kancaları, Gümüş küpe kanca, kulak arkaları, Ucuz küpe kancaları, Yüksek Kaliteli Gümüş kanca küpe, Çin sırt küpe Tedarikçileri.

Expresss hizmet gerekmiyorsa, bize mesaj bırakın lütfen, teşekkürler etmezsen vergisi, lütfen kontrol edin, neden olabilir. :) Siz de hoş geldiniz kişi ile bizim için daha iyi fiyat için ise büyük bir anlaşma ihtiyacı~

Ödeme yöntemi:

Sadece ESCROW kabul ediyoruz.

Nakliye Bilgileri:

Sadece kendinizin kabul ederiz anlayışın için teşekkür ederim. Ödeme alındıktan sonra 3 gün içinde mal göndereceğiz. Yaklaşık 7-15 iş günü müşteri ordersThis almak için genellikle uluslararası nakliye için normal alır, eğer nakliye ile ilgili ek sorularınız varsa, lütfen bana bildirin. En iyi herhangi bir sorun ya da sorunları çözmek için nasıl tartışabilirsiniz. Yine, Müşteri Hizmetleri benim bir numaralı önceliktir.

Not: Ücretsiz kargo servisi her zaman China Air Mail Post Veya Hongkong Hava Posta Gönderen olduğunu. (Bu ülke size gelmesi için yaklaşık 7-15 gün sürer.) Eğer 100usd daha sipariş miktarı daha fazla olursa, kargo Express tarafından ücretsiz olarak göndereceğiz.

Geri bildirim

nazik ve dürüst bir satıcı vardır. her müşteri dükkandan alışveriş zevk umuyoruz . geri bildirim dosya üzerinden düzenli bir döneme giriyoruz, ve tür tüm müşterilerimiz için olumlu geribildirim bırakacaktır.

Eğer satın memnun değilseniz, pozitif mutluluk duyacağız. ve eğer bu işlem ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce benimle temas kurmaktan çekinmeyin. İşbirliği için teşekkür ederiz.

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri memnun değilseniz,bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin.

İade Politikası

Sorgusuz sualsiz %100 para geri iade politikası sunuyoruz. Eğer paket kaybolursa, çalıntı, hasarlı veya sadece memnun olmadığını, maddenin ücretsiz değiştirilmesi veya ödediğiniz kargo dahil %100 tam bir geri ödeme verebiliriz. Asla herhangi bir tür yeniden stoklama ücreti talep ediyoruz, alt satırı işlemler herhangi bir kuruş kaybetmezsiniz var.

Hakkımızda:

Toptan takı, Boncuk ve bulgular konusunda uzmanlaşmış ediyoruz. Tibet Gümüş Boncuklar ve Takılar satıyoruz, Uygun Stil Boncuk, Lampwork Cam Boncuk, Boncuklar ve Kolye, emaye işi Boncuk ve Dekorasyon, İnci Boncuk, Kabuk Boncuk, Ahşap Boncuk ve Tohum Boncuk Takılar. -1mm yaklaşık 0.5 mm boyutunda hafif bir farklılık olabilir. Ayrıca, renk boncuklar her parti tam olarak aynı olamaz, çünkü çok hafif değişebilir. Sipariş alıyorsunuz, bu dikkatli olun lütfen ve çok teşekkür ederim

Sattığımız veya FAVORİ listenize eklemek DİĞER ÖĞELERİ kontrol edin.

Teşekkürler!

  • Marka Adı: Azapias
  • renk: ışık altın/gümüş
  • Öğe Türü: Takı Bulgular
  • Yazın: Kolu Arka Küpe
  • Takı Bulgular Türü: Geri Küpe
  • Model Numarası: ışık altın Fransız kanca
  • Boyutu: 18*10mm
  • Ürün Özellikleri: ışık altın Fransız kanca
  • Malzeme: Pirinç/Bakır
  • Ünite Tipi: (200 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.