ONEWELL Paslanmaz En Yararlı Kış Araba Buz Kazıyıcı Temizleme Temizleme Temizleme Aracı Kolu Seti

v48010

Yeni ürün

15.23TL

Etiketler: araba buz kazıyıcı, Buz Kazıyıcı, araba buz, Ucuz araba buz kazıyıcı, Yüksek Kalite buz kazıyıcı, Çin araba buz Tedarikçiler.

Eğer mağaza seviyorsun,lütfen "Mağaza listenize" ekleyin Eğer bu öğeyi isterseniz,lütfen "istek Listesine" ekleyin. Çok teşekkür ederim!!! ^-^

ONEWELL Paslanmaz En Yararlı Kış Araba Buz Kazıyıcı Temizleme Temizleme Temizleme Aracı Kolu Seti

Yüksek dayanımlı metal yapı,kayma-direnç siyah elastik plastik saplı,

paslanmaz çelik yapısı, genel olarak güçlü. Kürek plaka yapılmış yüksek

güç plastik. Kolay kullanım, süper iyi hissediyorum.

Özellikler:

Malzeme:plastik+paslanmaz çelik

Renk:Siyah

Kürek genişliği :11 cm.

SAP uzunluğu: 13 cm

Toplam uzunluğu :18cm

Özellikler:

-Sert plastik ve paslanmaz çelik malzeme kullanarak, basit ve cömert.

-İnce işçilik, kaymaz fonksiyonu ile işlemek

-Hassas küçük, sapı arc tasarım kullanır, kullanımı kolay, emek tasarrufu.

Paket şunlardır:

1xSnow kürek kaldırma

1. Küresel nakliye (hariç bazı ülkelerde ve APO / FPO) 2. Ödeme doğrulama post-işlem emirleri. 3.Sadece adresi teyit ettik. Sipariş adresinizi teslimat adresi olmalı. 4. Görüntülenen resim referans için gerçek bir madde değildir. 5. Servis transfer taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 6. 30 gün içinde ödeme sonra sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Gemi ve cevap cevap. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7. Stok durumu ve zaman farkı nedeniyle, hızlı teslimat için ilk depomuz öğe gemi seçecektir. 1. Bize ulaşın ve 30 gün alındığı tarihten itibaren geri çekilmek için 7 gününüz var. Eğer bu madde 7 günden fazla elinde ise, kullanılan olarak kabul edilir. Para iadesi veya yerine vermeyeceğiz. özel bir şey yok! Kargo ücreti yarı alıcılar ve satıcılar vardır. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır, nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz gerekir. 3. Öğeyi aldıktan sonra orijinal haliyle tam miktarı iade edeceğiz, tüm bileşenleri ve aksesuarları ile, alıcı ve satıcı hoş gelen işlem iptal Sonra paketlenmiş. Ya da bunu değiştirmek için seçebilirsiniz. Tüm nakliye masrafları için sorumlu olacağız. 1. 12 ay üretici Sınırlı Garantisi (hasarlı ürünler hariç ve / veya alınmasından sonra yanlış). Aksesuarlar 3 ay garanti var. 2. Arızalı ürün (mümkünse, orijinal paketini kullanın) garanti süresi içinde rapor ve iade olmalıdır. Kusur bize sipariş numaranızı Vermek ne söylemek zorundayım. Süresi dolmuş bir garanti ile ürün tamir ya da değişiklik yok. Hoş üzerinde sipariş ederek, yukarıda belirtilen ilkeleri kabul etmek anlamına gelir. 100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirimler bizi çok tatmin edici endişelerinizi gidermek biz nötr veya negatif geribildirim vermek önce Hemen bizimle irtibat kurmanızı rica Ediyoruz çok önemlidir. Sorun anlamazsak, sorunu çözmek imkansızdır.

  • Öğe Türü: Buz Kazıyıcı
  • Öge Yüksekliği: 0inch
  • Marka Adı: ONEWELL
  • Malzeme Türü: plastik+Paslanmaz Çelik
  • Madde Uzunluğu: 18m
  • Ağırlık: 60g
  • Öge Genişliği: 11inch
  • Paket Boyutu: 18cm x 11cm x 3cm (7.09in x 4.33in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.121kg (0.27lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.