Wen El Kanvas Rahat Ayakkabılar Boyalı Özgün Tasarım Parlak Gökkuşağı Özel Unisex Spor Ayakkabı Yüksek Top Kız Çocuk Bez Ayakkabı Falan

v48042

Yeni ürün

610.42TL 378.46TL

Etiketler: bez ayakkabı falan, plimsoll ayakkabı, Ucuz bez ayakkabı falan, Yüksek Kalite plimsoll ayakkabı.

Wen Özgün Tasarım El Serisi Ayakkabıları Boyalı

2010 yılında oluşturulan, Wen Avrupa ve Amerika pazarları için yıllardır tuval ayakkabı satıyor, ve yüksek kalite ve benzersizliği ile müşterilerden oybirliği ile övgü aldı. Bu klasik ayakkabı tarzı kendine bir sembol ifade ve özgün-izm ruhtur çünkü aslında Wen tasarlanmış kanvas ayakkabılar en popüler serisi biridir.

Wen ayakkabı malzeme, işçilik, eşsiz tasarım ve diğer tüm ayrıntıları kendi kişisel stilinizi ifade etmek için yardımcı olabilir, bu yüzden Wen ayakkabıları ilk tercihiniz olmalı.

Klasik saf renk, basit eşleştirme

Özgün tasarım, kişiliği ifade

Çin marka, uluslararası kalite

Ayakkabı Boyutu Bul

LÜTFEN DİKKAT:

AYAKLARINIZI ÖLÇMEK boyutu seçmek için tek doğru yoldur

Ayak uzunluğunu ölçmek için çorap giymek lütfen.

Lütfen ayak uzunluğu ölçerek doğru boyutu seçmek için hatırlıyorum.

1. ADIM: düz duvara topuk ile sert bir yüzey üzerinde ayakta Durmak;

Yere yapıştırılmış boş bir kağıda ADIM 2: Yere ayak;

Kağıt üzerinde-ayak uzunluğu (topuk olarak anılacaktır) ayak ADIM 3:Mark en uzun parçası.Diğer ayak ile tekrarlayın, sağ ve sol boyutları farklı olabilir;

ADIM 4: grafik aşağıda boyutunu öğrenmek bir cetvel ile uzunluk Ölçmek ve.

Wen ayakkabı Unisex olduğunu.Boyutu seçeneği MENS BİZİM boyutu için, Eğer Kadın numara varsa,lütfen (ERKEK) ve bir boyut içine ölçerek bedeninizi dönüştürün.

YAĞ ayaklar için gerçek cm ölçüm daha büyük bir boyut seçin veya daha fazla gevşek giymeyi tercih ediyorsun.

Ürün tanıtımı

El boyalı ayakkabı da Graffiti ayakkabı denir. Ressam ayakkabı özel pigment kullanarak elle düz renk boyalar. Tasarım her şey anime gibi, gerçek bir insan, manzara, bitkiler, karakterler, vb çizim olabilir. El boyalı ayakkabılar sadece sanat değil, aynı zamanda pratik kullanım.

Su geçirmez pigment Wen tüm ayakkabılarında kullanılan, bu yüzden ayakkabı yıkamak, ama ağır bir boya fırçası veya herhangi bir çamaşır suyu kullanmayınız, çamaşır makinesi Verilmiyor olabilir.

El Boyalı Ayakkabı

Boyama işlemi

Örnek olarak çamaşır suyu ayakkabıları al:

1. Bir kroki çiz

2. Boya ile kroki doldurmak

3. Tasarım ayrıntıları

4. Bitir

Boş Ayakkabı

Ayakkabı detayları

Ayakkabı resimleri

Ayakkabı Tanıtımı Yıkama

1. Su ile ayakkabı emmek;

2. Normal sabun ya da deterjan ile ayakkabı yıkamak;

3. Uzakta temiz su ile sabun veya deterjan yıkayın;

4. Kuru gelmeden doku ile ayakkabı' yüzey kaplaması, bu güneş ışığı altında solma boya engellemesidir.

Alıcı Okuma Ödeme Yöntemi Vergi/Özel Ücret

Bazı ülkelerde gerekli olabilecek tüm vergi ve gümrük ücreti ödemek için alıcı sorumluluğundadır, ama yardım yayın parsel yardım etmek için yapabileceğimiz her ne sunacak ve vergi vermemek veya daha az vergi yapmak, ayakkabı sevk edilir önce bize nasıl biliyorsanız.

Ambalaj

Nakliye Geribildirim

Sizin memnuniyetiniz için elimizden geleni yapıyoruz ve olumlu görüşleriniz daha iyi hizmet vermemize yardımcı olan motivasyon. Eğer ayakkabı gibi, lütfen bir dakikadan daha az bir maliyet değil, olumlu geribildirim bırakın, serbestçe lütfen bize ulaşın ve en kısa sürede sorunu reslove olacağız.

Olumlu geribildirim ya da arkadaşlarından bir sonraki siparişlerde ekstra 5 $İndirim getiriyor. Aynı zamanda, facebook, twitter, google+, instagram gibi sosyal ağlar üzerinde bu ayakkabıları paylaşımı İndirim başka bir %5 yardımcı olabilir. Sadece ulaşın ve bize ayakkabıları paylaşmak sayfalar önceki sipariş numarası veya bağlantılarınızı teklif gözden geçirin ve sizin için fiyat daha düşük olacaktır. Ekstra indirim satış öğeleri de dahil olmak üzere tüm öğeler için geçerlidir.

/Exchange Dönüş

İade ve değiştirme ayakkabı aldığınız için 7 GÜN içinde kabul edilir. Kendin seçtin yanlış boyut olarak iade ayakkabı herhangi bir yük sorumlu değiliz. Para iadesi veya iade ayakkabılar geliyor sonra doğru BOYUTU Diğer çifti gemi.

Ayakkabı Özelleştirmek

Seçtiğiniz için iletişim ve tasarım fikirleri ve Resimleri teklif, sonra ressam istediğiniz gibi ayakkabı boyama, iki renk vardır:

Dükkanı Hikayesi

Wenartwork hoş geldiniz, El Amiral gemisi mağaza kanvas ayakkabılar Boyalı tuval ayakkabı basılmıştır. Wenartwork tuval ayakkabı sunan 4 yıl daha deneyime sahiptir. Burada tüm ayakkabı tüm teklik ve bireysellik üzeresiniz. Karikatür anime çeşitli tasarım bulmak, gerçek kişi, peyzaj, bitkiler, vb çizim yapabilirsiniz. Bizden satın daha yaygın olarak düğün, doğum günü, mezuniyet, Noel, yıldönümleri, vb Bu ayakkabıları kullandı.

Wenartwork mağazası ayakkabı yeni tasarım oluşturmak için bir tasarım ekibi var. Bu bir müşteri hizmetleri personeli hemen her soruya cevap verecektir, cevap gecikmesi nedeniyle istemi hiçbir zaman sabırla bekleyin lütfen. Müşteri Hizmeti satın aldığından beri bu durumu haberdar edecek.

Geçtiğimiz dört yıl boyunca, devam et bizim için ana motivasyon olan müşteriler, pek çok olumlu geri bildirimler aldık. Çocuklar bu ayakkabılar hakkında deli olduğunu ve ayakkabıları görünce onu öptü bir kez Amerika'dan bir anne bize 2 oğlu için aldığı ayakkabı için çok teşekkür için bir e-posta yazdı, gözyaşları ile gülümsedi. Aynı zamanda, bizim ayakkabı daha iyi hizmet ve kaliteli yardım eden-pozitif geri olmayan çok şey öğrendik.

  • Boyutu seçeneği: Biz Erkekler Boyutu
  • Kapatma Türü: Dantel-Up
  • Sezon: Kış
  • Astar Malzeme: Tuval
  • Ayakkabı Boyutu: 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11
  • Desen Türü: El Boyaması
  • Topuk Yüksekliği: 1cm (r)düz
  • Marka Adı: Wen
  • Üst Malzeme: Tuval
  • Model Numarası: NSD-2
  • Taban Malzeme: Lateks
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Moda Öğesi: Totem
  • Uygun: Uygun boyuta doğru, normal boyutunu alır
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: Çift

İlgili ürünler

Trending.