Plastik Hamster Çarkı, Evcil hayvan için Evcil hayvan Egzersiz Oyuncakları Mouse, Spor Tekerlek Çalışan Hamster Topu Koşu

v48156

Yeni ürün

47.94TL 35.94TL

Etiketler: hamster tekerleği, plastik hamster çarkı, çalışan tekerlek, Ucuz hamster tekerleği, Yüksek Kaliteli plastik hamster çarkı, Çin tekerlek Tedarikçiler çalışan.

Pet Özellikleri için Evcil hayvan Egzersiz Oyuncakları Mouse, Spor Tekerlek Çalışan Hamster Topu Koşu Hamster Tekerleği: tekerlek geniş, nispeten hafif Koşu, Hamster kadar rahat çalıştırın. Hamster, gerbil ve diğer kürklü arkadaşlar için uygundur. Yüksek kaliteli plastik yüzey çalışan tüylü arkadaşının ayaklar için güvenli ve rahat. Dikili kullanılan veya kafes takılabilir. 1 1 x Hamster (perakende paket olmadan) tekerlekli oyuncaklar çalışan NOT 1 adet Paket içerir malzeme: Plastik Miktar:::.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm hata izin verir. pls emin teklif önce sakıncası yok olun. 2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Geribildirim: 1) tatmin edici sadece bizim peşinde olduğunu. Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2) lütfen satın alma memnun olduğunu bir kez(5 yıldız) olumlu tepkiler bize bırakın. 3) Eğer satın memnun değilseniz bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin Lütfen, tüm sorunları çözeceğiz. Ürün hakkında: 1) Tüm ürünler dikkatli bir şekilde depolama önce muayene ve sevkiyat için paketlenmiş. 2) Pls istediğin şey için doğru boyut veya renk seçin, sırayla seçtiğiniz paketi göndereceğiz. Renk ve Boyut: 1) Manuel ölçüm hataları, pls gerçek boyutu belirtin. 2) Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, rengi farklı,resmi maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. 3) Pls emin teklif önce boyut ve renk konusunda fikir değildir. Sevkiyat hakkında: 1) ödeme alındıktan sonra 2-7gün içinde öğeleri göndereceğiz. 2) tüm uluslararası sevkiyat teslimat garantisi değildir. Hızlı bir şekilde ürünleri kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere clearting gümrük farklılıklar nedeniyle. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti,harçlar ve vergiler ülke içine ithalat için sorumlu olan 3) Pls unutmayın. Eğer parsel Çin'e ise size iade Edeceğiz İade/Geri ödeme:.

  • Uygun: hamster Fare fare Sıçan
  • Boyutu: Hamster Wheel
  • Malzeme: Plastik
  • Yazın: Pet Hamster runner
  • Çiftlik Hayvanları Yazın: Tavuk
  • Model Numarası: Hamster Gerbil Spor Çalışan Fare Tekerleği
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.