Yeni PCI-E 1x için 16x Extender Yükseltici Kart Adaptörü USB 3.0 Express.4Pin Güç Kaynağı Kablosu için Sata 0 Extender Kablo EM88

v48245

Yeni ürün

42.32TL 36.83TL

Etiketler: 1x için 16x, pcı-e express, Kablo uzatmak, Ucuz 1x için 16x, Yüksek Kalite pcı-e express, Çin kablo Tedarikçileri uzatmak.

Yeni PCI-E 1x için 16x Extender Yükseltici Kart Adaptörü USB 3.0 Express.4Pin Güç Kaynağı Kablo EM88 Özellikleri Sata ile 0 Extender Kablo:

Tahta boyutu: yaklaşık.12.8 cm x 4.2 cm x 1.0 cm/5,03" x 1.65" x 55"

Renk: Mavi

USB Kablo Uzunluğu: yaklaşık.60cm/1.96 metre

Uzatıcı kablo ,üstün kaliteli ve süper hız gibi 60cm USB 3.0 kablosuyla

3x FP katı kapasitörler, grafik, güç kaynağı, daha istikrarlı ve güvenli hale

SATA stereo mini 6pin Erkek güç kablosu ile,daha güçlü ve anakart yükünü azaltmak

Altın daha iyi bağlantı ve uzun yaşam için Rehber kaplama

1x anakart, 4x, 4x, 16x PCI-E yuvası ile uyumlu

Yan klibi ile diğer kart tutturmak için

Hiçbir sürücü gerekli

Bitcoin madenciliği için özel

1 x PCI-E 16X Aadapter

1 x PCI-E 1X Yükseltici kart

1 x USB 3.0 Kablo

1 x 15 Pin SATA-Dünya çapında (bazı ülkeler Hariç) Gemi 6Pin Güç Kablosu ve APO/FPO. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. Çin hava posta yoluyla paketi göndereceğiz. Teslim süresi Nakliye Gemisi, hedef ve diğer faktörlere Gümrük ve posta Gönderme bağlıdır.En paketleri (4 hafta) 20 iş günü içinde alınabilecek. Nicel verilerin teslim süresi koleksiyonu için aşağıya bakın:

Siparişinizi aldıktan 7 iş günü içerisinde iade için e-Posta isteklerini kabul ediyoruz. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade veya değiştirme sorunu olmaz. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 7 GÜN içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Bu geri dönüş kılavuzu için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize SAĞLAMAK GEREKİR. Madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra bir değiştirme veya para iadesi teklif ekstra bir ücret almadan göndereceğiz. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekir. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı bir inceleme ile bize olumlu bir geribildirim vermek. Eğer burada gerçek duygu verebilirsen çok memnun olacağız. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim! 9:00 dan bize Mesaj lütfen. 18:00. Cumartesi Pazartesi 8 (GMT). Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize mesaj lütfen ve bize yardımcı olmak için bir şans verin. Tüm mesajlar 1 iş günü (Çin'de resmi tatiller hariç) cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, mesajını lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Geç cevap için (pazar günleri dahil) tatillerinde özür dileriz.

  • Paket: No
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Kablo uzunluğu: Diğer
  • Model Numarası: N/A
  • Marka Adı: centechia
  • Yazın: Kablo Adaptör
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.