2 Renk ! Işık Volkswagen VW Tiguan 2016 2017 2018 ABS İçin daha fazla Moda Ön far Düğmesi Çerçeve Kapak 1 Adet Trim Anahtarı

v48400

Yeni ürün

66.53TL 56.58TL

Etiketler: 2016 tiguan, tiguan volkswagen, tiguan vw, 2016 ucuz tiguan, Yüksek Kalite tiguan volkswagen, Çin tiguan vw Tedarikçiler.

Süper Autotrim

Bildiğimiz gibi, araba sürümleri farklı ülkelerde farklı olacaktır.

Göster arabanı resmimizi şeklinde satın almadan önce emin olun !

Herhangi bir soru lütfen bize ulaşın , teşekkürler !

Eğer daha fazla ürün ihtiyacınız varsa , lütfen sadece 2016 2017 2018 VW Tiguan İçin düğmesi : daha fazla ürün Uygun tıklayın ! ( Bildiğimiz gibi, araba sürümleri farklı ülkelerde farklı olacaktır.

Araba resim göstermek gibi 3M bant ile Yüklü satın alma, teşekkürler ) Ürün Açıklaması : ABS dahil Durum: %100 yepyeni MALZEME: 1 Adet önce şekilli emin olun. Maddenin arkasında 3M bant, 3m bant lütfen dikkatlice yükleyin: yükleme Hakkında, 3M bandı ısıtmak için bir saç kurutma makinesi kullanmak gerekir. Isı sonra, yüklemek için daha kolay ve daha yüksek hız Lütfen yükledikten sonra onu temizlemek için ıslak bir kağıt havlu kullanın. Sonra ürün parlaklık daha iyi 1 Politika Nakliye olacak.Sonra doğrulanmış bir ödeme alındı, 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir tem ettim . 2. Depo personelimiz hafta sonu ve tatil olacak. Bu nedenle, bir ara siparişinizi işlemek için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Umarım anlayabilirsin. 3. Tüm ürün takip numarası olacak, kendiniz traking yapabilirsiniz. 4. Normalde gelmesi için 15-28 iş günü süren hava posta ile sevk edilir. 5. Uluslararası shpping olduğunu, bir ara parsel yolu veya Gümrük sorunu var. O zaman lütfen bize ulaşın, teşekkür ederim başaramazsan! 1 teslimat süresi hakkında, sistemimiz böyle bir şey yapmak için seçim sizin için bazı nakliye yolu sunacak. 2 ekonominin nakliye yolu daha hızlı bir şekilde kargo / DHL / (a:), Ekonomi nakliye arada yaklaşık nakliye süresi bir fotoğrafını Alın. Vergi İthalat vergileri hakkında,vergi ve masraflar alıcının sorumluluğundadır. Yukarıdaki tüm madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil. 1 Politika Döndürür. Müşteri memnuniyetini en üst hedefimizdir. Bizim öğeler çok üstün olduğuna inanıyoruz. Tüm ürünler kalite kontrol edilir. Müşterilerimize sevk edilen zaman yeni ve iyi durumda oldukları. Satın alma ile mutlu olacak eminiz. 2. Eğer ürün varış, sevk veya yanlış ürün üzerine bozuk veya hasar varsa, lütfen hemen bize ulaşın. 3. Teslim tarihi ve maddenin 30 gün içinde kabul verir orijinal yeni durum, yıpranmış veya eklenen etiketleri & wrap ile herhangi bir şekilde değişmiş olması gerekir. Aksi takdirde anlaşma kesindir. İade nakliye alıcı tarafından ödenmelidir. 4. Eğer herhangi bir sorun / sconcerns soru / varsa bize ilk irtibata geçiniz. İçten ve samimi bir şekilde olabilecek herhangi bir sorunları çözmek için mutlu olacak. 5. Pozitif Geribildirim için teşekkür ederiz ve karşılığında aynısını yapacağız. Bizimle ilk iletişim olmadan negatif geribildirim bırakmayın. Max 2 iş günü bizim için yanıt vermeme izin verin. Ürün ve hizmetlerimizden memnun Olduğunda Geribildirim hakkında bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen. Bir sorun oluşursa, hemen herhangi bir e-posta isteği ile bize ulaşın. Sadece düğme " yetkili Satıcı "kullanarak bize ulaşın.

  • Öge Genişliği: 0inch
  • Model Adı: Volkswagen vw Tiguan için
  • Madde Uzunluğu: 0inch
  • Malzeme Türü: ABS
  • Ağırlık: 0kg
  • Yıl: 2016 2017 2018
  • Öge Yüksekliği: 0inch
  • Marka Adı: lapetus
  • Öğe Türü: İç Pervaz
  • Harici Test Sertifikasyon: ISO9001
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.