Lateks çorap Fetiş sox %100 doğal seksi güzel kauçuk unisex

v4864

Yeni ürün

61.04TL

Etiketler: lateks çorap, Fetiş çorap, çorap seksi, Ucuz lateks çorap, Yüksek Kalite Fetiş çorap, Çin seksi Tedarikçiler çorap.

Bu %100 doğal lateks catsuit kesilir ve el sadece senin için. Özel olarak size çekmek için ve sen tüm doğru yerlere bas tasarlanmıştır. 0, 40 mm kalınlığında, her iki esneklik ve endurability için en uygunudur. Sadece ikinci bir deri gibi!

Boyutu:

AB 35-38=S

M=38-42 AB

L=42-46 AB

Özellikleri

-En iyi kalite %100 memnuniyet garantisi!

(0.3 mm,0.4 mm,0.5 mm ve 1 mm)esneklik -0.40 mm kalınlığında(varsayılan)—yüksek seviye de mevcuttur

Diğer renkler de vardır-kırmızı ve siyah ()

-Tüm boyutları mevcuttur. Özelleştirme yüksek karşılandı

-ADEDİ her madde için 1 adet, kurşun zamanı 10-20 gün içinde.

Hoşgeldiniz

-Lateks ürün yapma konusunda 5 yıllık bir tecrübeye sahip.

-Detaylar en yüksek seviyede en iyi fiyat tabanı ile mal tedarik edebiliriz doğrudan üreticisidir.

-OEM ve ODM siparişleri son derece bekliyoruz.

Nakliye

Tüm öğeleri tam için satın alma tarihinden itibaren 3 gün içinde ödenmesi gerekir veya yeniden yapacaklar-gönderildi. Kargo kayıp öğeleri sorumlu olamam. Alıcılar pahasına nakliye ve sigorta teklif birleştirmek için hazırım, sadece genellikle 5$1$. Herkes satın alma korumak için sigorta satın tavsiye ederim. Ayrıca eğer sigorta satın almak çok parça nakliye sürecini takip edebilirsiniz yaptıysan bir onay numarası almak istiyorsunuz! Eğer ihtiyaç duyduğu bir şeyi ifade lütfen bana mesaj ilk iş detayları

Önemli Uyarı

Sipariş vermek için önce 1) Lütfen renk ve boyutunu doğrulayın.

Renk: renkli grafik ana renk ve döşeme rengi gibi en sevdiğiniz renk seçebilirsiniz.

Hakkında Boyutu:

standart boyut-- H, S, M, L, XL, XXL seçebilirsiniz (a). Önceden Cinsiyet, Boy ve kilonuzu bize mesaj söyleyin ya da bırakın emin olun!

Eğer daha mükemmel ürünü giysileri tercih ederseniz, lütfen kendinize ölçü alın resme göre doldurun ve web sitemizde aşağıda boş ölçülmesi (b) gösterir.

2) Web sitemizde fiyat boyutu X'LER için aynıdır, S, M, L, XL, kalınlığı 0.5 mm. Fiyatı, diğer boyutları veya kalınlığı gerekiyorsa farklı olacak. Ödeme önce bizimle irtibata geçiniz.

Giyen

Genel olarak lateks elbise dar olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle bir yağ yardımı olmadan koymak zor olabilir. Giydiği için lateks catsuit hazırlama 3 ana yöntem vardır.

Sokak talk pudrası ve toz lastik karşı çok görünür olduğundan (1) Hafifçe giymeden önce talk ile elbisesinin içindeki toz.

(2) Eros Bodyglide" ya da "Eros Soyunma Yardım Tarikat gibi "yağ gibi" silikonlu Kullanın. Gerekirse bu giysi içinde ve cildinize ince bir tabaka uygulayın.

(Azaltılması ya da soyunma kauçuk klor için lateks yüksek sürtünme ortadan kaldırarak üçüncü Bir yöntem, 3).

Lastik kolayca aşırı güç giysi çekerek kullanılır işaretli veya tırnakları ile yırtılmış olabilir. Emin olun giysinizin iyi yağlanmış veya talced var. Ayrıca hafif pamuklu bir çift eldiven giymek herhangi bir zarar görmemesi için isteyebilirsiniz

Lateks çıplak elle tutarken giysi ile temas önce temiz olduğundan emin olun. Lastik eğer bakır, pirinç veya Bronz temas ederse kalıcı olarak kahverengi lekeli olabilir unutmayın bakım bakır sikke ile al

Asla lateks uçucu yağlar maruz

Asla çıplak alev ve ateş için lastik yakar gibi giysi açığa

Parlatma

Giysi sizin unshined teslim edilmiş olacaktır. Parlaklık, cila silikonlu kullandığınız gibi ‘Eros Bodyglide’ ya da ‘Eros Soyunma Yardım Kült öneririz

Hiç mobilya cilası kullanarak parlaklık ve bu lastik yok gibi petrol bazlı kayganlaştırıcılar ve kremleri kaçının.

Parlak yüzeyi kalıcı olarak çizilebilir gibi çok sert ya da sert bir bez ile giysinizin dış yüzeyine sürmeyin.

Temizlik

Temiz, sıcak su kauçuk giysiler yıkayabilirsiniz. Deterjanlar ve sabunlar kaçının. Her zaman yumuşak bir havlu ile fazla suyu silip düz kuru veya kuru damla asılı bırakın. Lastik eğer çok sert ovuşturdu, çok nazik olun Eğer çizilebilir.

Asla kuru kuru temiz çamaşır ya da giysi demir.

Depolama

Lateks elbise ısı, açık renkli giysiler düşer, metaller, yağlar, solventler, yağ ve ateş ışık (özellikle parlak güneş ışığı ve güçlü UV ışık) kaynaklarından uzak bir dolapta asılı en iyi saklanır. Nemli Depolama Koşulları önlemek

  • Malzeme: Bambu Fiber
  • Öğe Türü: Çorap
  • Madde Uzunluğu: 18cm
  • Kumaş Türü: Waffle
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Desen Türü: Geometrik
  • Özel Kullanım: Egzotik Giyim
  • Model Numarası: ST-09-105
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)

İlgili ürünler

Trending.