Zongshu pasaport sahibi litchi tahıl PU düz mavi pasaportlar (Özel kabul)pasaport klibi gibi belge çanta sabit plaka kapak

v4881

Yeni ürün

34.29TL 17.83TL

Etiketler: Pasaport Sahibi, kapak belge, pasaport kapak, Ucuz pasaport sahibi, Yüksek Kalite kapak belge, Çin pasaport kapağı Tedarikçileri.

Zongshu litchi tahıl PU katı mavi pasaport kapak

Malzeme:

Toksik PU: olmayan, su geçirmez ve toz için kokusuz-ücretsiz.

Boyutu:

(Aşağıdaki sayfalarda belirtilen) standart boyut, herhangi bir ülkeden pasaport için uygun.

Renk:

Yukarıda belirtilen çok-renkler. Farklı açı ve ışık yoğunluğu nedeniyle resim ile gerçek ürün arasında ufak bir fark olabilir.

Teslimat :

bizim siparişleri %95 gelmesi için 20-40 gün sürebilir, çok az daha erken ya da geç gelecektir.

Eğer beklenmedik bir şey olursa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, elimizden çözmeye çalışacağız.

Mümkünse, lütfen tam isminizi ve doğru posta kodu tedarik , teslimat için çok önemli, teşekkürler !

Çok önemli bize tamamladı tam adınızı ve posta kodu verin ,lütfen !

Ürün Markası: ZongShu Ürün Malzeme: Litchi doku PU deri Ürün Rengi: kırmızı,kahverengi,sarı,kırmızı,yeşil,siyah, mor,pembe,mavi,açık mavi Ürün Boyutu: Genişlik:kaliteli gelişmiş litchi tahıl PU deri hazırlanmış, nefis petrol teknoloji, dikkatli üretim, yüksek Kullanarak 9.8 * Yükseklik:1.8 cm Ürün Ağırlığı: 40 g Ürün Ambalaj: Bireysel OPP torba Ürün Açıklaması: gül. LOGO özelleştirme kabul edilir.

|

NOT: küçük bir miktar için özelleştirme ekstra ödeme gerekir çünkü eğer özelleştirme ihtiyacınız Varsa, sipariş vermeden önce bizimle irtibata geçiniz.

İlk kez alıcı İpuçları daha kolay alışveriş için:

1. İhtiyacım var ne sipariş nasıl?

Sevgili alıcı, eğer sayfadaki sipariş vermek istiyorsanız, iki renk ve miktar seçtiğinizden emin olun ve ardından “hemen al” ' ı tıklatın.

2. Bunu nasıl yapacağını, farklı renkleri birlikte sipariş vermek istiyorum, ya da birlikte birkaç öğeleri ödemek istesem?

Sevgili alıcı, her iki durum için, tek tek renk ve miktar seçti, bitirmek sonra, Sepete Ekle” tıklayın “ve ardından gelecek olanı seçerek başlayın. Sonunda, birlikte araba onlara ödeme yapabilirsiniz.

3. Nasıl ödeme yapamaz mıyım?

Sevgili alıcı, hemen al “ı” sonra, yanında, eğer bazıları mevcutsa, Ali sistemi için hesabınıza bant edebilirsiniz önerilen yol ödeyen birçok türde olacak, ve ödemeye devam ediyor.

Kalite:

Özellikle perakende satış için mal üretmek üretim vardır, bu yüzden biz bu seri üretimi daha kaliteli, çok sıkı kontrol ediyoruz. Malların çoğu da yine koli içine koymadan önce kontrol ettiğimiz için daha iyi. Ancak, çok nadir durumda, eğer kalite sorunu ile mal aldınız, lütfen bize haber verin, kesinlikle kaybınız için yeni bir veya iadesi için teslim edeceğiz.

İlgili gönderi:

Gerçekten yardım etmek istiyoruz, ancak alıcılar nakliyat konusunda yardım isteyin, o kadar çok zaman için, ama biz satıcılar dağıtım sistemini tamamen ayrı olduğundan çoğu zaman sadece çaresiz hissediyorum, sadece Ali platform yardımcı olabilir. Tek yapacağımız, elimizden nakliyat konusunda sizin için bazı yararlı ipuçları vermeye çalışıyor:

1. İyi düzenini ayarladık ve Takip giydiğinde. Siparişleri seyahat için hazır bizim alıcı hatırlatacağız.

2. Birçok gün sonra, eğer izleme bilgi yükleme hatası almam diyor, sevkiyat iptal edildi.” O yüzden sen bir tane daha gönder ya da zamanı geri alamayız bu gönderi ile yanlış bir şey bize en kısa sürede ulaşın, demektir. Eğer izleme bilgi Havayolu ”tarafından kabul edilen” Sevkiyat söyledi , hala ülkenize gelmesi için kaç gün gerekir anlamına gelir. Eğer “Sevkiyat kökeni post office” r ”Sevkiyat ülkenin yerel dağıtım merkezi geldi dedi ki eğer” Tebrikler! Bu sipariş sonra çok yakın olduğu anlamına gelir. Eğer bir kaç gün sonra, hala siparişinizi alabilir değilseniz, yerel Postane ile kontrol etmek için bir deneyin olabilir öneririz. Ve en önemlisi, teslimat koruma süresini uzatmak için bize izin verin.

Sık sorulan paketim Neden Letonya kalmış soru?

Aslında Letonya elini yolunda transit sitesi, sipariş hala gelmesi için birkaç güne ihtiyacım var, onun için çok panik olmak. Ama yine de birkaç gün>bırakılırsa teslim koruma süresini uzatmak için bize izin verin

Eğer sipariş sonra 60 gün almadıysanız, tam bir geri ödeme için başvurabilirsiniz olursa olsun, sonra Ali platformda bu sorunu ücret alacak. Her alıcı keyifli alışveriş deneyimi^^olurdu umut.

  • Ana Malzeme: PU
  • Model Numarası: Elli bir
  • Kullanın: İş Kartı
  • Öğe Türü: Kart ve KİMLİK Tutucular
  • Marka Adı: ZongShu
  • Ağırlık: 40g
  • Madde Uzunluğu: 14.2cm
  • Öge Genişliği: 9.8cm
  • Kapatma Türü: Hayır Fermuar
  • Şekil: Kutusu
  • Cinsiyet: Unisex
  • Malzeme Bileşimi: pu
  • Desen Türü: Katı
  • Stil: moda
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.