100pcs/lot 8mm 2 pin konnektör şerit 3528 her iki uç bağlayıcı ile uzatma kablosu aksesuarları led

v49181

Yeni ürün

179.63TL 161.66TL

Etiketler: aksesuar Fabrikası, konnektör rgb, aksesuarlar takılar, Ucuz aksesuar fabrika, Yüksek Kaliteli bağlayıcı rgb, Çin aksesuarları Tedarikçiler takılar.

2 pin konnektör şerit 3528 uzatma kablosu aksesuarları led,konnektör, 100pcs/lot ile her iki uç led

Tek renk özelliği: %100 Marka hiç led şerit 3528 8mm genişlik PCB şerit Ürün İçin kullanılan yeni: LED Şerit Pin şerit led belirtimi Şerit Bağlayıcı Teller göre Lütfen bağlayıcı seçin kaynak şerit: 2-iğne Malzeme:PVC Çalışma Sıcaklığı:0-40 ° C Depolama sıcaklığı:-20~60c gerek led

Paket şunlardır:

100 x 8 mm PCB Konnektör Adaptörleri

1) Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen olmalı

3 gün içinde tamamlandı.

Kayıtlı Havayolu, DHL,UPS, FEDEX veya EMS tarafından gemi. Teslimat için hızlı ve güvenilir yolu seçeceğiz. Nakliye ve teslimat safter tasarruf edin. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. Yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz. Teslim süresi: havayolu Tarafından: 2-3 ASYA, Batı AVRUPA ve Kuzey Amerika'ya hafta. Güney Amerika'ya 3-5 hafta, Orta Doğu, Doğu AVRUPA ve Afrika. EMS tarafından: 5-20 businessdays, UPS, DHL, FEDEX Tarafından: 3-7 iş günü SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. Uluslararası Alıcı lütfen NOT: 1. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu ücretler ürün fiyatı ve shippingcost dahil değildir. 2. Bu ek masraflar teklif/ satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile Kontrol edin.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize 15 gün temas için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Dönen nakliye maliyeti giderleri olacak.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po#bize vermeniz GEREKİR.

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

1. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ.Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

Nedeniyle geribildirim yüksek seviyede, sistemimize olumlu tepkiler aldık bir zamanlar sizin için olumlu geribildirim için tasarlanmıştır. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman size yardımcı olacaktır. Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden konularda herhangi bir olumsuz yorum bırakarak veya site üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce bize e-posta Lütfen gidermek için çalışacağız. Sorunu çözmenize yardımcı olacağız. Olumlu görüşlerinizi appreceate ediyoruz .

  • Bağlayıcı: Şerit Konnektör
  • Uygulama: Aydınlatma
  • Model Numarası: BL-2PİN-3528
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.