Mavi Yay ve Sarı Şerif Yıldız Cupcake Aksesuar Malzemeleri Kek Çocuklar Çocuk Doğum günü Partisi Decoratioons için Seçer Düzelticiler

v5055

Yeni ürün

36.01TL 32.44TL

Etiketler: topper alır, yay yay, Başlığı cupcake, Ucuz Kaban alır, Yüksek Kaliteli yay yay, Çin Tedarikçileri kek düzelticiler.

(4 2 1.7 genişlik x yüksek başlangıç Malzemeleri: H ıgh Q iyi Kek düzelticiler Şerif Boyutu:".38x5.Emir 28 cm) Toplam uzunluğu :yaklaşık 3.9" Eğer sipariş etmek gerekir ve çok, lütfen bana ulaşın!

Renkleri nedeniyle biraz ayarları izlemek için değişebilir dikkat edin:

TR

>>Lütfen, eğer satın alma önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. % 100 memnuniyet kararlıyız.

Ödeme:

>>Kredi kartları, gerçek zamanlı banka transferi, çevrimdışı ödemeler kabul ediyoruz. bunu ödemek için bunlardan birini seçebilirsiniz.

Nakliye:

>>Birçok nakliyatı var. DHL, EMS, hongkong sonrası ,gerçekleşen, swisspost ile tedarik, vb ücretsiz kargo aralığında.. nakliye tabela, farklı ülkelere göre farklı nakliye seçin, ellerini en hızlı ürün temin Edeceğiz.

Dönüş Polisi:

Eğer aldığınız öğeleri exchange için sipariş aldıktan sonra 7 GÜN içinde bizimle irtibata geçin isterseniz>>. ek ücretleri ödemek gerekir. ve döner, orijinal durum içinde tutmak öğeleri tutun lütfen.

Geribildirim:

>>Görüşlerinizi bu yana iş geliştirme bizim için çok önemlidir. saygılarımla eğer bizim öğeler memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. gerçekten öyle umuyoruz. eğer memnun değilseniz, bize e-posta lütfen, biz en iyisini 24 saat size hizmet için elimizden geleni yapacağız.

Bize ulaşın:

>>Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen! Teşekkür ederim!

  • Model Numarası: Şerif Kek düzelticiler
  • Malzeme: Karton
  • Desen: Yıldız
  • Boyutu: 36pcs, 24pcs, 12pca, 60pcs
  • Fırsat: Doğum günü Partisi,Parti,Çocuk Bayramı
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)
  • Ünite Tipi: Pack
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.