Toptan 2 Kolye Basit Altın Gümüş Mücevher Kolye Aksesuarları XL7508 Kadınlar İçin Gerdanlık Takı Kolye

v50777

Yeni ürün

3.43TL

Etiketler: takı toptan, toptan Takı, takı kadınlar, Ucuz takı toptan, Yüksek Kaliteli toptan takı, Kadınlar için Çin takı Tedarikçileri.

Arkadaşım Sevgili dükkanıma hoş geldiniz: Lütfen dükkanımda diğer öğeler bakmak için çekinmeyin: aşık yapacağına inanıyorum biraz zaman harcamak. belki ilginizi çekecek başka bir şey bulacaksınız.

İyi şanslar diliyorum görüntüleme için teşekkürler samimi ve!

1 Politika Nakliye lojistik detayları.15-60 gün teslimat konusunda online izleyebilirsiniz ) Hiçbir izleme bilgi için; eğer kabul edersen hiçbir izleme bilgi umarım sipariş verme. 2. 3 7-45 gün teslimat hakkında (ABD) Hava Posta, ePacket; sipariş$7>, Çin posta ile sipariş göndereceğiz Kayıtlı.Sipariş 150$>, UPS, FEDEX, DHL, ARAMEX ile sipariş göndereceğiz. 3-10 günde teslimat hakkında (bölüm ülkeler). * * Eğer ürün açıklama ile aynı veya transit kırık Değilse * /Geri dönüş. Bize resimleri gösterdiğinizde, yeniden veya size para iadesi yapacağız. Ürün satın aldıktan sonra 7 GÜN içinde geri ödemek için ***herhangi bir nedenle, öğeleri memnun olmayan, iade ve değişim kabul ediyoruz. Eğer yedek yoksa, o zaman geri orijinal ödeme yöntemi ile verilecektir. Geri bildirim . *** Değerli müşteri ve bizim için bir ayrıcalık elde tutmak Her sipariş ile geri bildirim vermek 5 yıldız için teşekkürler. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve herhangi bir beklenmedik sorunları çözmek için çaba sarf edecektir. * Eğer mallar ile tatmin değilseniz, zamanında bizimle temas kurmaktan ve negatif geribildirim ya da alibaba üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce ilk mesaj gönderin çekinmeyin**. Negatif geri bildirim hiçbir şeyi çözmüyor, her zaman elimizden sorunu çözmek için ve sizin memnuniyetiniz için yapacağız.

* Eğer herhangi bir soru bizimle temas kurmaktan çekinmeyin varsa**. 24 saat içinde cevap vereceğiz.

* Çin Post Hava Posta,ihtiyaç* yaklaşık 15-25 iş günü gelmesi. eğer acilen mal ihtiyacınız varsa, seçiniz nakliye yöntemi DHL veya EMS lütfen(5-9 gün size gelmesi) ekstra kargo ödeme.

Nakliye için ödeme gördüğümüzde, sizin için sipariş için 2-5 gün içinde kargoya ayarlayacağız.

* (Çin Post üzerinden) * teslim süresi

Ürün detayları

NecklaceFeature: 100% yeni ve yüksek kalite. Siz ve kız arkadaşlarınız için farklı fırsat Harika hediye için uygun giyim Malzeme için bu güzel aksesuarlar Yakalamak kızlar ve koleksiyoncular için mücevher durumda entegre 1 adet Güzel aksesuarlar Maçı miktarı : Alaşım Boyutu :45cm Renk : Altın Gümüş Ağırlığı : 5G Model : XL7508 birçok sayısını isterseniz ulaşabilirsiniz bana

Size toptan bir fiyat sunabilirim

Ayrıca, kargo mükemmel güvenli bir yoldur

Vergi muafiyeti hakkında bazı sorular

Şirket eski bir şirket erken ayarlayın

Ömür boyu arkadaşım umarım

Daha fazla mal İçin el yapımı takı memnun olacak, 1 click Takı bakım: lütfen. takı genellikle takı bir parça ile değiştirilir, uzun aşınmayı önlemek, özellikle sıcak yaz, kolayca aşınmış ter takı kaplama uzun süreli maruz kalma, bu maddenin düzenli bir ikame olarak kullanmak için plan en iyisidir gerekir. 2. kimyasallar, takı savunmasız maruz kalma. aroma banyosu, klor, tuzlu su korozyon nedeniyle deniz suyu korozyona işaretleri takı kaplama, yüzme ve tüm aksesuarları banyo veya yüzme önce kaldırılmalıdır. 3. çizikler eğilimli çarpışma, mağaza birlikte takı çakışmamasına dikkat et, orijinal ambalajı bağımsız küçük bir mücevher kutusu içinde veya saklanmalıdır çizilmesini önlemek için kullanılabilir ve yüzeyi çizik. 4. zaman zaman temiz mücevherler için, mücevher yüzeyini, yüzey lekeleri çıkarmak için Kuyumculuk süpürmek için yumuşak bir saç fırçası kullanın. 5. net oje tabakası ile metal yüzeyde, bu yüzden aksesuarlar ve hava, daha uzun aşınma ile temas önleyebilirsiniz. Sizin memnuniyetiniz, bizim peşinde!(Bay Guo İçin)

  • Malzeme: Alaşım
  • Zincir Tipi: Bağlantı Zinciri
  • Uyumluluk: Yok
  • Kolye Türü: Kolye
  • Öğe Türü: Kolye
  • Model Numarası: XL7508
  • Fonksiyon: Ruh İzci
  • Metal Türü: Çinko Alaşım
  • Stil: Klasik
  • İnce veya Moda: moda
  • Şekil\desen: Su Damla
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Metal Renk: Gold2, Silver2, Gold1 Ve Silver1
  • Kolye Boyutu: 10MM
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.