Çift SATA 2.5 inç SSD sabit disk için 1m 22p Bağlayıcı Kablo uzunluğu sata

v51069

Yeni ürün

50.62TL 46.57TL

Etiketler: çift SATA, SATA, SATA sata, Ucuz çift SATA, Yüksek Kalite SATA, Çin Tedarikçileri SATA sata.

100% yeni, hiç kullanılmamış

Özellikler: bilgisayarınıza bu satırı Uygula arayüzü gerekli kargaburun ÇİFT GÜÇ kablosunu kullanın Çift Güç bağlantıları 2 tip Arayüz: SATA22pin Arabirim tipi: sata 22p Uzunluğu Çift SATA: 0.5 m Not bir satır Arabirim tipi ÇİFT GÜÇ kargaburun arayüzü, GÜÇ sinyali: olmalı

Paket Dahil:

1* SATA 22 pin Dişi için 13 pin

Nakliye Hakkında:

1. Hongkongpost ile gemi. genelde 10-25 iş günü gerekir .

2. Dünya çapında APO/FPO adresi dışında gemi. Tüm öğeleri bir iş günü içinde temizlenmiş ödenmesi nakliye düzenlenecektir.

3. Standart sabit Nakliye Hizmeti ile gemi,normal şartlar altında, .Çoğu durumda, uluslararası nakliye(neredeyse 1 ay) 10-25 iş günü sürer. Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

Özel Not:

Gerçek madde ve resim arasında biraz renk farkı, ışık ve görüntü nedeniyle olabilir. Lütfen anlamak lütfen. Teşekkürler!

Hakkında Returens:

Eğer öğe kusurlu ise, iade veya değişim için 14 gün içinde aldıktan sonra iade edebilirsiniz.Alıcı iade edilen malların maliyeti nakliye için sorumlu olmalıdır.Stok durumu üzerine iyi bir takas ya da para iadesi yapacağız.

Bize Ulaşın:

1. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, e-posta/TradeManager Lütfen bizimle iletişime geçiniz. Cevap(pazar saat Pazartesi Çalışma) 24 saat içinde.

Geribildirim:

Feed back iş, kalkınma için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için geri besleme bilirliği p o s terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Ben?p o s sizi de yem itive gideceğim. Eğer aldığınızda öğe ile memnun değilseniz, o zaman pls mı?üzülme, ve ben geri besleme ayrılmadan önce benimle irtibata pls misiniz?sizi Tatmin edici çözümler vereceğiz.

Baktığınız İçin teşekkürler!

  • Yazın: SATA Kabloları
  • Paket: Evet
  • Model Numarası: 13pin için 22pin
  • Marka Adı: BaiTang
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Kablo uzunluğu: 0.3 m
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 17cm x 14cm x 7cm (6.69in x 5.51in x 2.76in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.