Modern düğün zemin Payetler Düğün Dekorasyon için Ayrılabilir Swag ile 10ft*20 fit Sahne arka plan Fon perde

v5131

Yeni ürün

1 296.30TL

Etiketler: zemin harika, perde çubuk ve biliyorum, zemin düğün, Ucuz zemin harika, Yüksek Kaliteli perde çubuk ve biliyorum, Çin zemin düğün Tedarikçiler.

1 . (Yükseklik)boyutu: 6m/20 fit (geniş) x 3m/10ft

2. Malzeme :100% polyester örme kumaş

3. Müşteri gerektiği gibi herhangi bir boyut yapabiliriz . Tüm zemin örtü üstünde bir cep ile işlenmiş , doğrudan çubuk ile asabilirsiniz .( eğer başka bir işleme ihtiyacınız olursa, Fiyat gereken süreç ile değişmiş olacak .

4. Arka planında tek parçalar var .üst swag birlikte asmak geri kalanı ile dikilir ve orta swag ayrılır. Çubuk üzerinde tek başına bağlaman gerekir .

Dikkat :

düğün arka planında yaratıcı bir şeyler , gerçekten efekt ve ışıklar dekorasyon nasıl bağlı olduğunu . Eğer Resmi tam olarak değil şikayetçi olursa , o malı geri dönmek için sebebi olmayacak . Teşekkür ederim !

Pıc..sadece ( çubuk ,stand) çerçeve gibi diğer assessories olmadan fon perde için ödenen fiyat , ışıkları ve çelenk,çiçek vb

Hakkında renk:

Tür olarak ele alındığında, dışarı nedeniyle bu tür ışık gibi objektif nedenlerle kural yok, görüntü renk, fiziksel renk mümkün olduğunca yakın alacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz

Eğer diğer renkler ihtiyacınız varsa, bizim renk bir renk seçin lütfen aşağıdaki grafik-ve sırada bir mesaj bırakın, teşekkürler.

Not: Her müşteri, ülkeleri için vergi ödemek için onların görevi var. Eğer mal için en düşük değer ilan etmemizi istiyorsanız Eğer sipariş verdiğinizde herhangi bir mesaj bırakmayın Eğer sipariş ettiğiniz mallar için teslimat ajan istek olarak gerçek değerini beyan ederiz, sorun değil, ama özel tarafından amerced olma riskini almak gerekir. anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkürler.

  • Marka Adı: CrystataShine
  • Model Numarası: wbn404
  • Desen: Melek,Düz Renk
  • Fırsat:
  • Malzeme: Buz İpek
  • Paket Boyutu: 30cm x 35cm x 30cm (11.81in x 13.78in x 11.81in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 9.0kg (19.84lb.)

İlgili ürünler

Trending.