Boncuk İşlemeli ayrıntılı Oryantal Vintage el İşi Pirinç Şişe Enfiye

v5144

Yeni ürün

178.26TL 158.64TL

Etiketler: Pirinç, pirinç boncuklar, Ucuz pirinç, Yüksek Kaliteli pirinç boncuklar.

boyutu

6.5 cm L x W 3.5 cm x H 7,5 cm ürün

Bize tarafından satılan tüm ürünler yeteneklerimizi, mümkün olduğunca, ve bizim için büyük bir sorumluluk olduğu gibi doğru ve en iyi şekilde tarif ediliyor. Ancak, herhangi bir potansiyel karşılaştıklarını önlemek için, saygıyla iyice öğesi açıklaması ve fotoğrafları gözden geçirmek ve TEKLİF ÖNCESİ tüm sorular sorarak bu karşılıklı tatmin edici bir işlem yapmak için bize yardımcı olarak yardımınızı istiyorum. Boyut ve renk gösterimi üretim varyans tabi kesin olmayabilir Unutmayın. Monitör ayarları bilgisayardan bilgisayara değişebilir ve gerçek renklerini bozabilir unutmayın. İyice teklifinizi yerleştirmeden önce bu koşulları dikkatlice okuyun.

Nakliye

Tüm öğeleri 24 iş saatleri içinde ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir . Ülke Adına gemi için yaklaşık 18-25 gün sürer. Yani: Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa, Asya ve diğer yerlerde dünya çapında. Herhangi bir özel gecikme ya da vergi için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz. Geçiş süresi son derece bağlı ve Posta Servisi ile (hafta sonları ve tatiller hariç sağlandığından nedenidir.

Geri bildirim

Negatif geri bildirim ,tartışma ve açık bir dava bizim için önemlidir. Earnest önce eylemleri bana ulaşın umarım.Sizi memnun etmek için elimden geleni yapacağım.Ciddiyetle bana olumlu geribildirim umarım.

Müşteri Memnuniyeti

Her zaman satın alma öncesi ve sonrası bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, %100 müşteri memnuniyeti için kararlıyız. Mükemmel hizmet, geri ve müşteri memnuniyet garantisi %100 tam para ile geri bağlılığımızı sunuyoruz. Burada satın alma önce veya sonra olabilecek herhangi bir sorunuz veya endişeniz yardımcı olmak için hazırım ve. Amacım bizi mutlu müşteri ve keyifli bir alışveriş emin olmaktır. Bizimle alışveriş yaparken, sizin memnuniyetiniz #1 önceliğimiz. Güven İle Teklif!

Kazanan Talimat

Hemen açık artırma sona erdikten sonra otomatik olarak e-postayla ( eBay ile kayıt olduğunuz adresi ) kazanan bildireceğiz. Eğer bir e-posta almadıysanız veya sorunları bize e-posta yaşıyorsanız, sipariş işlemi için bizi arayınız. ( AOL, Hotmail, Yahoo, vb e-posta Servis sağlayıcınızdan e-posta yazılımı tüm e-posta filtreleri kontrol edin. bizden herhangi bir eksik ya da yanlış gönderilmiş e-posta için). Lütfen tüm e-posta ve telefon yazışma ile eBay öğe numarası ve posta adresi vardır. Paketiniz sevk edildiğinde takip numarası ile e-posta yoluyla bildirilecektir. Siparişinizin işleme konusunda bize yardımcı olması için gerekli olabilir hissediyorum herhangi bir ek bilgi ile bizi arayın ya da e-posta hoş geldiniz. Tüm eBay kazananlar için öğeleri aldıktan sonra olumlu geribildirim verdik

  • Stil: Antik İmitasyon
  • Malzeme: metal
  • Tema: Maskot
  • Kullanın: Dekorasyon Ve Hediye
  • Paket Boyutu: 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.