Sıcak! DİY Kendini Yürüyüş Tırmanma açık-savunma Sopa Ev Araba Savunma Koruma Çubuk çok Fonksiyonlu Hayatta kalma Aracı Acil

v51613

Yeni ürün

377.23TL 335.73TL

Etiketler: kendini savunma sopa, acil durum aracı, acil açık, Ucuz kendini savunma sopa, Yüksek Kalite acil durum aracı, Çin acil açık Tedarikçileri.

Orijinal DİTO! Kamp DİY Kendini Savunma Sopa Güvenlik açık Multi-Fonksiyonel Ev Araba Savunma Koruma Rod Yürüyüş Acil durum Hayatta kalma Aracı Özellikler: Kategori: Kendini savunma sopa Malzeme: Hava T6 Alüminyum Alaşımlı Renk: Siyah Boyutu: 72 x 2.8 cm Ağırlık: 813g İlgili İşlevi: savunma, açık hayatta kalma, kaçış, acil durum vb. Özellikleri: Yüksek dayanımlı, siyah, güçlü sertlik ve dayanıklılık okside. Çok fonksiyonlu araç, kanca, testere, kesici, gaff ile. Yüzey, montaj, stratch dayanıklı Anti-slip tasarım. Dikkat! Paketi aç, dikkatli ol. Çocuklardan uzak tutun lütfen. Paket 1 x Kendini savunma Sopa 1 x Saklama çantası Dahil:

1 stili

Stil 2

Biz ödeme kabul Alipay, Batı Birliği, T/T, Tüm kredi kartları güvenli ödeme süreci EMANET yoluyla kabul edilir. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer hemen ihale kapattıktan sonra kontrol ederseniz,birkaç dakika sonra yeniden Ödemeler için lütfen bekleyiniz. Not: bu öğeyi satın almak için, mümkün olduğunca çabuk ödeyin karar verdiyseniz,bu yüzden daha hızlı ulaştırıyoruz. Nakliye Zaman EMS:6 ila 8 gün içinde ülkelerin çoğu Ulaşmak. DHL:4 ila 5 gün içinde ülkelerin çoğu Ulaşmak. FEDEX:2 ila 6 gün içinde ülkelerin çoğu Ulaşmak. Post Office : 15 içinde 60 Günlük ülkelerin çoğu Ulaşmak. 15-30gün içinde ABD ve Avrupa ülkeleri. 15-40days içinde Rus. 15-60 gün içinde diğer ülkeler . Garanti Politikası dükkanı umudumuz kaliteli ürün ve hizmetler sunmak için ellerinden geleni yapmak, tüm ürünler kontrol edilir ve daha sonra gönderilen test . ama Uluslararası her zaman biraz riskli ticaret, bazı ürünler taşıma sırasında hasar görmüş olabilir.Her iki tarafın çıkarlarını korumak için, alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var.Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! alıcı bir video çekmek için , açık parsel özellikleri sağlam olup olmadığını hasarlı olup olmadığını ürünü eksiksiz olup olmadığını kontrol etmek için , ateş için gerekli. ürünün hasarlı olup olmadığını , ya da Ürün Listesini tamamlamak sadece güvenilir kanıtlar olup olmadığını olacaktır. Aksi takdirde, ürün, ürün bozuk veya Ürünün kullanılamaz anlaşmazlığı eksik ki kabul etmiyoruz . Eğer kabul ederseniz , sipariş etmeyiniz . ( sipariş Varsayılan anlayışın için Teşekkürler bu kuralı kabul anlamına gelir). Geri bildirim Alıcının erken onay çok öğeleri aldıktan sonra takdir edilecektir. Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için (Beş Yıldız) olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Son derece hayati önemi sadece 1 dakika sürecek, ancak bu 1 dakika bizim için vardır. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz!

  • Yazın: Cep, Çoklu Araçları
  • Model: ZHCH04
  • Marka Adı: DİTO
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.