10 adet 01~32 delik pad kağıt dikiş DİY aracı zanaat dikiş seti dikiş çapraz x için düzenleyici plaka sac ipi artı iplik

v5168

Yeni ürün

33.68TL 18.52TL

Etiketler: ipi Organizatör, çapraz dikiş düzenleyici, dikiş seti, Ucuz ipi Organizatör, Yüksek Kalite çapraz dikiş düzenleyici, Çin Tedarikçileri dikiş seti.

MAĞAZAMIZA HOŞGELDİNİZ!

Canım, dikkat et! 1.Rusya, Ukrayna ve Belarus alıcılar TAM ADI lazım. 2.Brezilya ve Arjantin gümrük işlemleri çok yavaş vardır. 3. Eğer koli veya parça karışık, lütfen bize mesaj değil, 24 saat içinde size cevap verecektir. Maddi konular ve Renk başına Dikkat Tüm ürünler Alipay kabul Ediyoruz rastgele teslimat-bilgi :. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Ödeme emri 15 gün içinde yapılmalıdır. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika ve deneme Ödemeleri için 15 gün içinde tamamlanır lütfen bekleyiniz.

2-5days (iş günü Değil, tatil mevsimi)içinde platform tarafından onaylanmadan ödeme sonra Gönderilmiş Öğeler olacağız. Çin Gönderen sevkiyat 15-60 iş günü içinde 2kg az mal için Hava Posta Kayıtlı, Eğer acilen öğe ihtiyacınız Varsa, lütfen hızlı kargo için bize ulaşın. Sizin için ekspres nakliye maliyeti hesaplanır. Sipariş 24 saat içinde öğeler aldığınızda, dikkatle kontrol edin.Eğer herhangi bir sorun varsa doğrudan bize ulaşın.Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade veya değiştirme sorunu olmaz . İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Eğer yourgoods memnun değilseniz, bize olumlu geribildirim verin lütfen. Eğer mal memnun değilseniz, bizimle irtibata geçiniz, bunun yerine Hoş negatif geri bildirim göndererek sizinle herhangi bir anlaşmazlığı çözebiliriz. Çok teşekkür ederim! 5 yıldız ve iyi değerlendirmesini umuyoruz.

- Not:

1.Ülkeniz için hiç tatil(kar fırtınası gün gibi), kötü hava koşulları nedeniyle ulaşım zaman kontrol edebiliriz biraz zaman ve yavaş ülke gümrük hızı ,ama en iyi ulaşım seçmek için çalışacağız oldu. 2.eğer toptan istiyorsanız,lütfen bize ulaşın .büyük sipariş ,büyük indirim.

  • Kullanın: Çapraz Dikiş
  • Stil: iplik pad
  • Yazın: Dikiş Seti
  • Malzeme: Çelik
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 30cm (7.87in x 7.87in x 11.81in)

İlgili ürünler

Trending.