Doğal öküz boynuz SPA Plaka Vücut Masajı Geleneksel Çin Akupunktur Masaj ve Yüz Gua Sha Terapisi Kurulu Kazımak Kazıma

v5202

Yeni ürün

18.45TL

Etiketler: gua sha, Akupunktur Masaj, Vücut Masaj, Ucuz gua sha, Yüksek Kalite akupunktur masaj, Çin vücut masajı Tedarikçiler.

Doğal öküz boynuz SPA Plaka Vücut Masajı Geleneksel Çin Akupunktur Masaj ve Yüz Gua Sha Terapisi Kurulu Kazımak Kazıma

Malzeme : Doğal öküz boynuz

(Bu ürün Doğal öküz boynuz ile yapılmış gibi , her ürünün renk emin satın almadan önce bunu kafana takmazsın olun lütfen tamamen aynı değil . )

1 boyut : 10cm hakkında Özel efektler. Düzenleyen mikro-dolaşımı, zihinsel rahatlama, motor fonksiyon geliştirmek. 2. Yerel ısı düzenler, kasları gevşetir, stresi azaltmak. 3. Ağrı ve yorgunluk faktörü etkisi kan kaldırmak yardımcı olmak için kan akışını teşvik. 4. Bursit, siyatik, baş ağrısı, artrit ve adet öncesi sendromu belirtileri hafifletmek. 5. Shu noktaları ve meridyenleri, ve bu arada kan akışını teşvik etkili olması, mikro geliştirmek, aşırı vücut yağ birikimi kanser hücre büyümesi ve ortadan kaldırılmasını engelleyebilir. Uygulama: 1. Bilgisayarların uzun süreli kullanım için Auitable, cep telefonları veya diğer cihazlar elektromanyetik radyasyon türleri; 2. Çalışma, sinirsel gerginlik hızla 3 uzunluğundadır. Zayıf kan dolaşımı bel, omuz ve boyun tutulması veya ağrısı 4 kolay. Zihinsel stres,; 5 kişi ruhunu geri yüklemek için devam etmek için ihtiyaç dinlenmek. Fiziksel enerji; 6 iyileştirmek için ihtiyacı olan uykusuzluk, halsizlik, sık sık. Eğer herhangi bir ilgi varsa fiziksel fitness geliştirmek için gereken bağışıklığı baskılanmış olanlar; Diğer benzer ürünleri , lütfen bize ulaşın :

Nakliye

1. Öğeleri ödeme doğrulama sonra 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.

2. 1-2 gün içinde ödemeniz sonra bana adresi söyle lütfen; aksi halde, Emanet adresi dayalı öğeyi gemi, bu yüzden doğru olduğundan emin olacağız.

3. Lütfen sipariş vermeden önce tercih edilen sevkiyat yöntemini onaylamak için bize ulaşın. Normalde 7 alır

4. Bazen kötü hava koşulları, gümrüklerde zaman kaybı nedeniyle daha uzun olurdu. Zamanında öğe almazsanız, bu nedenle sabırla bekleyin. Eğer otuz gün içinde öğe almazsanız, lütfen bize ulaşın, ve daha sonra izlemenize yardım edeceğim.

İade Politikası

Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak.

Arızalı ürün 30 gün içinde tarihinden itibaren iade edilecektir sipariş.

Ürününüzü aldıktan sonra iade işlemi için 7 iş günü sürebilir kadar sürebilir.Alıcı diğer tüm nakliye ücretleri sorumludur.

Geri bildirim

1. Onları aldıktan sonra lütfen ürünlerin alımını onaylamak.

2. Aldığınız ürünler için herhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde lütfen bizimle irtibata geçin ve en iyi bizim sorunları çözmeye çalışın ve sizi memnun edecektir.

3. Bize olumlu geribildirim verin lütfen.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler! Hoş geldin tekrar ziyaret etmek!

  • Öğe Türü: Masaj & Dinlenme
  • Malzeme: doğal öküz boynuz
  • Model Numarası: MH049
  • Boyutu: 10cm
  • Uygulama: Vücut
  • Marka Adı: CROPADELACN
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.